Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
zas necitas s porozumenim ide o prostriedky a cas. o tom aka kombinacia zabezpeceni je efektivna som v konkretne v tomto vlakne uz pisal, nerad by som sa opakoval. hladaj.
to ze sem das cloveka, ktory ma skusenosti, cas a klud pri otvarani zamkov predsa nic z toho co sa tu napisalo nevyvracia . ides si svoje.
EDIT: aj pocuvajte toho LPL co hovori? okolo 4 minuty: OK folks, as you saw, that take fair a bit of time and skill to open up. I would say it is very unlikely that would be picked in the field without an exceedingly skilled picker.
neovlada samozrejme a jedna vec je sediet za stolom s tym, ze vies co ta caka a druha je to robit niekde v pivnici zohnuty ked sa musis sustredit aj na kopec inych veci. do otvarania takeho zamku realne nepojdes pokial nemas istotu na uplny klud.
si najdite videa ako sa kradnu bicykle. kolko % bolo picknutych?
Podla mňa neovláda každý lockpicking. Preto sú niekedy zámky vypáčené... Zubesuch práveže čítam s porozumením. Ale nikde som sa nedočítal, ako si zabezepčím v pivnici bajk za 100€. Podla mňa je to nemožné a ako spomenul nazgul, jediná možnosť je poistka. Nemyslím presunúť bajk do bytu, ale normálne v pivnici, kde je to odhlučnené od ostatných obyvateľov bytovky a je tam klud a čas. Nazgul na zamknutie dverí pivnice smart bordo? To si myslím že je ešte vačšia kravina
Aha lyže... No, keďže sme v téme ukradnuté bicykle, toto som nečakal... Tak to by malo pokryť poistenie domácnosti... Inak - obal hlavice Alarm Bordo/Smart Bordo je z tvrdenej ocele, to len tak ľahko nerozbiješ - resp. kým rozbiješ, už je doma varovná SMS a ja odisťujem Colt...
No ja neviem.. Mam alarm zamok na kotuc.. Keby do toho mas tresnut takou silou, aby to prestalo pipat, tak skor ohluchnes, alebo zjnicis bajk minimalne tak, ze na nom neodides. Dalsia vec je, ze v tejto dobe si mozes za par supov kupit Airtag a pride ti upozornenie, ze sa bajk pohol a mozes ho ist sledovat.
Toto moze dost spolahlivo zabrat, lebo ked je clovek relativne inteligentny a sikovny, tak vacsinou ma normalnu pracu a nema potrebu kradnut bicykle. Takze kradnu blbci, ktori sa snazia riesit veci hrubou silou.
Skynet vdaka. Podme dalej. Preco nevies ako ho otvoril? Nenechal ho tam? Boli poskodene petlice/dvere? Ako boli otvorene/poskodene dalsie 2 dveri? Preco si myslis, ze sli na istotu? Urobili aj ine pivnice v baraku/okoli?
Ist si na istotu pre lyze do pivnice, ak nepatria Schiffrinovej je dost nezmyselne. Lyze sa skor kradnu na parkoviskach a lyziarskych strediskach. Pises ze ine drahe veci nezmizli, boli viditelne? Hrabal sa v nich?
Zámok zmizol, petlica mierne doškrabaná/ohnutá, Ostatné dvere vypáčené. Zmizli len moje lyže. Ostatné pivnice aj so slabšími zámkami nedotknuté. Do pivnice mi nevidno. Mal som tam ešte druhé lyže(lacnejšie, nie skialp), kvalitné zimné topánky, drahý detský bajk.
Takze lockpicker to nebol. Zamok zobral, lebo ho prekonal silou a nechcel aby tam ostali stopy, ktore sa budu dat stotoznit s nastrojom, ked ho s nim raz chytia.
Ze ostatne pivnice neboli dotknute neznamena, ze siel na istotu. Skor sa ta tvoja len od nich lisila dverami/zamkom/polohou a cakal jackpot. Ked do nej nevidno, asi vela ludi nevedelo ze tam mas drahe lyze.
Minule sa to niekde riesilo, zlodej nema napr. auto nablizku zaparkovane, proste ide peso, skusa co najde. Ak corkne bicykel, pred panelakom na neho sadne a ide na nom. Nikto z ludi koho potom stretne na neho ani len nepozrie, nicim nezaujimavy cyklista co ide napr. do prace na nocnu. Ak zoberie lyze do ruky v Dolnom Kubine, tak ide niekde na vylet, menej napadny. Urcite na neho nikto nezavola policiu ak ho uvidi niekde naokolo, hoci aj ak si ich niekde naklada do auta. Ale co s detskym bicyklom? Ak nema na blizku auto kde ho nalozi, tak vysadnut sa na neho neda a nosit detsky bicykel v ruke tiez dlho nebude.
A mozno nepoznal cenu bicykla, isiel len po lyziach, niekto ho vyplasil a nestihol sa vratit .... moznosti je vela.
Dnes rano neprijemne zistenie, s pred dveri mi v panelaku na 8 niekto u++++al five ten impact high.
kočík, ani bežecké boty, či vibramy ho nezaujímali.... kua ale som šiel naštartovany do roboty
este si zabudl na skrinku s topankami skrinku s naradim jednu policku s muskatmi atd. a potom ked chces priniest novu kuchynu do bytu {alebo nieco ine vacsich rozmerov} musis najprv susedovy vsetko odpratat a potom dat na svoje miesto
nic mu na miesto davat nemusis. Staci zavolat poziarnikov a oni mu to pekne za par stoviek eur "vysvetlia". V pripade poziaru je to pasca pre vsetkych. S niecim takym nemam zlutovanie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to ze sem das cloveka, ktory ma skusenosti, cas a klud pri otvarani zamkov predsa nic z toho co sa tu napisalo nevyvracia
EDIT: aj pocuvajte toho LPL co hovori? okolo 4 minuty: OK folks, as you saw, that take fair a bit of time and skill to open up. I would say it is very unlikely that would be picked in the field without an exceedingly skilled picker.
si najdite videa ako sa kradnu bicykle. kolko % bolo picknutych?
Zubesuch práveže čítam s porozumením. Ale nikde som sa nedočítal, ako si zabezepčím v pivnici bajk za 100€. Podla mňa je to nemožné a ako spomenul nazgul, jediná možnosť je poistka. Nemyslím presunúť bajk do bytu, ale normálne v pivnici, kde je to odhlučnené od ostatných obyvateľov bytovky a je tam klud a čas.
Nazgul na zamknutie dverí pivnice smart bordo? To si myslím že je ešte vačšia kravina
Toto moze dost spolahlivo zabrat, lebo ked je clovek relativne inteligentny a sikovny, tak vacsinou ma normalnu pracu a nema potrebu kradnut bicykle. Takze kradnu blbci, ktori sa snazia riesit veci hrubou silou.
Ist si na istotu pre lyze do pivnice, ak nepatria Schiffrinovej je dost nezmyselne. Lyze sa skor kradnu na parkoviskach a lyziarskych strediskach. Pises ze ine drahe veci nezmizli, boli viditelne? Hrabal sa v nich?
Ze ostatne pivnice neboli dotknute neznamena, ze siel na istotu. Skor sa ta tvoja len od nich lisila dverami/zamkom/polohou a cakal jackpot. Ked do nej nevidno, asi vela ludi nevedelo ze tam mas drahe lyze.
A mozno nepoznal cenu bicykla, isiel len po lyziach, niekto ho vyplasil a nestihol sa vratit .... moznosti je vela.
kočík, ani bežecké boty, či vibramy ho nezaujímali.... kua ale som šiel naštartovany do roboty