Keby si ostaval pri cerstvo prazenych medium-dark prazeniach, tak Ti z fleku poviem, aby si pohladal na bazosi nejaku jazdenu HX masinu (kvoli tomu kapucinu)

. Takto si to s tou osvetou a svetlejsim prazeniam trochu skomplikoval

, stejne by som hladal na bazosi nejaky single bojler s PID (ECM Klassica, Bezzera Unica). Ten Lelit je sice pre zaciatok pouzitelny, ale necakaj velku teplotnu stabilitu, predsa len ma maly bojler - fakt ale je, ze v tejto cenovej hladine tazko nieco nove a lepsie najdes (inak isiel svinsky hore ten Lelit).
Edit: urcite by som bez dalsieho rozmyslania siahol po tomto kombe od Angela z Rimprezzy (
https://www.rimprezza.de/epages/63241512.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/63241512/Products/%22UNI0SMN1IL5X/AM2MR318%22), za Tvoju cenu (plus nevelka doprava) a nepomerne vyssia uzitkova hodnota ako to, co si si vybral, naviac vyskusana kombinacia (mal som, maju moji kamarati, aj tu na fore niekto ma).
Dik, za radu a odporúčanie👍
Vidím, že budem musieť rozpočet navýšiť 🤦🏻♂️😀, nech náhodou neľutujem a o rok nepredávam a nekupujem nové.
Čo sa týka toho mlynčeku macap, bude to stačiť?
Pýtam sa preto, lebo niekde som čítal, možno aj tu na fóre, že mlynček(cenovo dostupnejsi) môže mať problém so svetlejsim prazenim, preto aj vymieňajú kamene za SSP.