Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Mas stare auto, alebo odstaveny system inteligentneho nabijania. Snad kazde nove auto ked zaparkujes, moze mat pokojne len 12,4 V, kedze baterku nenabija trvalo, ale len ked su splnene urcite podmienky. Takze pokojne mozes odparkovat auto po 200 km dialnicnom presune a bateria bude nabita len na 70-80 %.
Jezus nafta drahšia ako benzín ma asi v nejakom 2015 prekvapila vo Švajci. Keď som sa na to pýtal kamošky, u ktorej som bol, tak mi to vysvetľovala ekológiou. Vraj je na ňu vyššia daň aby ľudia uprednostňovali v osobákoch benzín. Možno to majú Rakúšania podobne.
Nafta v sebe obsahuje viac energie nez benzin na jednotku objemu a hoci je jej vyroba lacnejsia,tak si skratka kupujes viac energie. U nas myslim za Fica viac ako 10 r. dozadu na popud autodopravcov znizili spotrebnu dan na naftu,inak bola cena viac menej podobna.
ved aj u nas bola uz nafta drahsia ako benzin - nepamatate? tie protesty dopravcov? ja hej lebo som mal naftak. vtedy sa upravila dan, nafta zase bola vyrazne lacnejsia ako benzin. v tom case som zrovna predal naftak a kupil benzin (nie koli tomu) ale posledne roky sa znova postupne dorovnava.
Mas stare auto, alebo odstaveny system inteligentneho nabijania. Snad kazde nove auto ked zaparkujes, moze mat pokojne len 12,4 V, kedze baterku nenabija trvalo, ale len ked su splnene urcite podmienky. Takze pokojne mozes odparkovat auto po 200 km dialnicnom presune a bateria bude nabita len na 70-80 %.
Ne e. Mam golfa rv 2018. Včera večer som prišiel z východu a po pol hodine mi ukazovalo 12,9V. Nemám odstavené inteligentné nabíjanie. Veľa brzdim motorom. Keď sa na to "nezameriavam", tak máva po takej jazde 12,7V. Včera ale bolo minimum áut, dalo sa pekne predvídať.
Máš ale pravdu, že môže mať baterka aj len 12,4V po dlhej jazde. Na predošlom aute to takto bývalo.
Tak to vela vysvetluje ked vies ako sa spravat. Ale bezny clovek, co o tom fungovani netusi, odstavi auto po dlhej jazde kludne s polovybitou bateriou. Chvilu som sa to snazil ludom v okoli vysvetlit, ale skonstatoval som, ze to nema vyznam...
tak bezny clovek ktory nema rodinny dom a pri nom nabijacku ktorou si po jazde hned meria uroven nabitia baterie to asi tazko moze vediet. Vacsina aut to neukazuje resp ja osobne som ziadne nevidel. Mozno nejake uplne nove alebo elektricke to uz vedia. Ja brzdim motorom skoro stale ked sa da ale tak co si vsimam robi to malo ludi. Niektori este pridavaju ked idu na semafor a potom dupu na brzdu lebo je cervena ktoru vidi uz z dialky. S vysvetlovanim som uz skoncil lebo ma to nebavi tym ludom pomahat ked nechcu. Hovorim, nestoj na tej spojke ked stojis na semafore. Ze preco? No ved uvidis potom kolko stoji spojkove lozisko Ale ne, zastavi, zaradi 1 a caka na spojke. Podtoceny motor uplne normalne lebo ved robim to co mi pise na palubaku.
Také akokeby rapkanie? Káble sú dobre napojené na baterku? Ak áno tak to vyzerá na baterku.
je to take rapkanie/iskrenie. Kable su ok ale skodofka to ma asi tak. Neznasam to tlacitko a celkovo StartStop. Mal som to napojene na svoje auto a dost dlho som to nabijal cez neho ale okrem svetielok a centralu nechcelo nic. Tlacitko otocilo raz a konec. Normalny starter by som klucom donutil to par krat otocit a asi by to mozno aj chytilo. ale toto je na ...
neotočil,baterka je odpísaná,nedokáže dodať vysoký štartovací prúd po dobu aspoň 3 - 4 sekúnd-vymeniť,alebo naštartovať auto štartovacími káblami cez iné,naštartované auto
scarinko, Ty naozaj pracujes s pocitacmi? Lebo toto nemoze napisat ani stredoskolak, ze na zmeranie napätia autobaterie je potrebne zapojit nabijacku baterii do siete...
zrejme to vychazda z toho, ze mu nabijacka ukazuje aj napatie - pouziva namiesto multimetra. Inak na drvivej vacsine aut po roku 2000 to naklikas aj v palubaku
multimeter mam ale jednoduchsie je pouzit tu nabijacku
nabijacku zvladne aj BFU, nic tam netreba nastavovat len cvaknut na konektory a ukaze napatie.
Dano5 v tom case bola ta baterka naozaj KO, ved mala 4,6V tak to logicky neslo, ale ani keby mala viac tak to tlacitko podla mna nefunguje rovnako ako ked drzis otoceny kluc
jasne chapem, uvidime co to urobi ked ju vratim naspat
vascia sranda je ze mi tam pod drziak baterky padol maly kluc a neviem ho odtial dostat, zospodu je taky ten bakelit co chrani motor a niekde na nom to je len ho nevidim
Daj tomu plny kotol a potom plne brzy. Vylezie z jednej alebo druhej strany. Na orientacne meranie uplne postacuje cinsky "ony" do autozapalovaca so vstavanym voltmetrom. Bude to o par desatin vedla, ale dost presne na to, aby si vedel, ci je baterka ko alebo nie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dan benzin 514,00 - 597,49 € na 1 000 l
dan nafta 368,00 € na 1 000 l
Ak je este benzin aj drahsi na vyrobu, tak pumpari zarabaju na nafte celkom slusne a na benzine minimalne.
Také akokeby rapkanie? Káble sú dobre napojené na baterku? Ak áno tak to vyzerá na baterku.
Ne e. Mam golfa rv 2018. Včera večer som prišiel z východu a po pol hodine mi ukazovalo 12,9V. Nemám odstavené inteligentné nabíjanie. Veľa brzdim motorom. Keď sa na to "nezameriavam", tak máva po takej jazde 12,7V. Včera ale bolo minimum áut, dalo sa pekne predvídať.
Máš ale pravdu, že môže mať baterka aj len 12,4V po dlhej jazde. Na predošlom aute to takto bývalo.
je to take rapkanie/iskrenie. Kable su ok ale skodofka to ma asi tak. Neznasam to tlacitko a celkovo StartStop. Mal som to napojene na svoje auto a dost dlho som to nabijal cez neho ale okrem svetielok a centralu nechcelo nic. Tlacitko otocilo raz a konec. Normalny starter by som klucom donutil to par krat otocit a asi by to mozno aj chytilo. ale toto je na ...
nabijacku zvladne aj BFU, nic tam netreba nastavovat len cvaknut na konektory a ukaze napatie.
Dano5 v tom case bola ta baterka naozaj KO, ved mala 4,6V tak to logicky neslo, ale ani keby mala viac tak to tlacitko podla mna nefunguje rovnako ako ked drzis otoceny kluc
vascia sranda je ze mi tam pod drziak baterky padol maly kluc a neviem ho odtial dostat, zospodu je taky ten bakelit co chrani motor a niekde na nom to je len ho nevidim