Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Ano tak sa to vola. Vecsina MZ je "noznicoveho typu, je mozne ze tie klby su porusene a aby MZ nedostaval od kolies priamo narazy ta sa to prekryje plechom.
misoR
mame dve druhy zaverov - podpovrchovy a povrchovy. cize asfaltovy alebo tzv noznicovy. asfaltove zavery sa pouzivaju na konstrukcne jednoduchsich mostov s mensou medzou strihu.
to ze nechaju mostny zaver pol roka stat je asi blbost, skor sa jedna o technologicku prestavku pri betonazach.
najvacsi problem je ked ti pred, alebo za mostom sadne prechodova oblast, nedajboze stredna podpera ( pilier ) bez vplyvu na nosnost.
záver sa zmenou vysky nosnikov rozbije a aj ked zaver osadis novy, na uplne novom zavere nieje vytvorena rovina, comu samozrejme soferi nechapavo krutia hlavou, comu z casti rozumiem.
castokrat chcu spravcovia ciest iba rychle a lacne riesenie ktore je absolutne nevyhovujuce,
Vyberam teraz letne pneu na Mitsu Outlander 225/50/R18. Jazda primarne okresky, dialnica, parkrat do roka aj nejaka nespevnena polnacka.
Ma niekto skusenosti s Vredestein Ultrac Satin alebo Falken Azenis FK510 SUV? Tieto dve ma zatial zaujali najviac.
je to take rapkanie/iskrenie. Kable su ok ale skodofka to ma asi tak. Neznasam to tlacitko a celkovo StartStop. Mal som to napojene na svoje auto a dost dlho som to nabijal cez neho ale okrem svetielok a centralu nechcelo nic. Tlacitko otocilo raz a konec. Normalny starter by som klucom donutil to par krat otocit a asi by to mozno aj chytilo. ale toto je na ...
nedonutil. skodovka aj ked ma kluc tak funguje ako tlacidlo. cize otocis a RJnvyda signal na startovanie. to ako pises je tak na 10r autach. skodovka mala dokonca bug v niektorych rj - stlacil si tlacidlo/otocil klucik a ak nebolo mozne nastartovat lebo naprikld chybalo palivo tak starter tocil az kym nevybil baterku. potom to opravili
Tak dalsie poucenie do buducna - neodkladat cenne veci v garazovych domoch.
Podľa informácií TV JOJ mal jeden z poškodených v garážovom dome zaparkovaných niekoľko veteránov. Ich hodnota sa šplhá k jednému miliónu eur.
V druhom videu na spodku reportaze (nie v tom prvom hore) sa v case 4:15 spomina podozrenie, ze poziar vznikol od nabijajuceho sa elektromobilu na tretom poschodi. Asi by som nesiel pokojne spat ak by som mal v garazi svojho domu nabijajuci sa elektromobil...
Hlavne ze auta s LPG nesmu parkovat v podzemych garazach. Kolko ste videli resp. poculi o tom horiet aut s LPG?
Neplati to vseobecne. Pred vjazdom do podzemia musi byt zakazova znacka, inak tam mozes. Tento problem riesi STN, nie dopravne predpisy. Novy obchodak v centre PO umoznuje vjazd vozidiel s LPG, ale len do jeho uvodnej casti.
falosny preukaz - riaditel utvaru jedine tak tvaru kopy hovna v zahrade. To si fakt musel mysliet, ze maju nasr°ne v hlavach, ked im to este dal do ruk
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
misoR
mame dve druhy zaverov - podpovrchovy a povrchovy. cize asfaltovy alebo tzv noznicovy. asfaltove zavery sa pouzivaju na konstrukcne jednoduchsich mostov s mensou medzou strihu.
to ze nechaju mostny zaver pol roka stat je asi blbost, skor sa jedna o technologicku prestavku pri betonazach.
najvacsi problem je ked ti pred, alebo za mostom sadne prechodova oblast, nedajboze stredna podpera ( pilier ) bez vplyvu na nosnost.
záver sa zmenou vysky nosnikov rozbije a aj ked zaver osadis novy, na uplne novom zavere nieje vytvorena rovina, comu samozrejme soferi nechapavo krutia hlavou, comu z casti rozumiem.
castokrat chcu spravcovia ciest iba rychle a lacne riesenie ktore je absolutne nevyhovujuce,
Ma niekto skusenosti s Vredestein Ultrac Satin alebo Falken Azenis FK510 SUV? Tieto dve ma zatial zaujali najviac.
Ale zrejme Ultrac Satin je uz len vypredaj, nova je Ultrac Vorti.
nedonutil. skodovka aj ked ma kluc tak funguje ako tlacidlo. cize otocis a RJnvyda signal na startovanie. to ako pises je tak na 10r autach. skodovka mala dokonca bug v niektorych rj - stlacil si tlacidlo/otocil klucik a ak nebolo mozne nastartovat lebo naprikld chybalo palivo tak starter tocil az kym nevybil baterku. potom to opravili
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Tiež som to tak pochopil. Už aj kolegov som informoval. Jeden kolega sa asi čudoval, dosť čudne na mňa pozeral.
Išiel minulé týmto smerom 🙂
Tak dalsie poucenie do buducna - neodkladat cenne veci v garazovych domoch.
V druhom videu na spodku reportaze (nie v tom prvom hore) sa v case 4:15 spomina podozrenie, ze poziar vznikol od nabijajuceho sa elektromobilu na tretom poschodi. Asi by som nesiel pokojne spat ak by som mal v garazi svojho domu nabijajuci sa elektromobil...
Neplati to vseobecne. Pred vjazdom do podzemia musi byt zakazova znacka, inak tam mozes. Tento problem riesi STN, nie dopravne predpisy. Novy obchodak v centre PO umoznuje vjazd vozidiel s LPG, ale len do jeho uvodnej casti.