Priemerny slovak ma v kazdej izbe aj v kazdom rohu pivnice, u starkej, v aute, v robote, u frajerky, milenky u tety jolandy a aj u kamosa ci len tak v lese za stromom pre kazdy pirpad minimalne po dva kusy, keby sa jeden pokazil a niekde aj tri, aby vypomohol mtbikerovi v nudzi mimo akcie. SLovak vie s tym stojanom urobit tatsrku omacku na mont evereste. Ten stojan vam vypocita pi a zaruci vam cerveny diplom aj na oxforde harvardskej. Ten stojan zachranil viac zivotov ako padak. Pouzivaju aj astronauti ked maju dieru v sacku na "polievku". Ten stoj ma pecat na tom chodniku v amerike vedla majkla dzeksona. Je slavnejsi a bohatsi ako wiliam sejkspir. Ten stojan vie chovat ryby v akvariu a minule som ho videl dat polmaraton v tempe pod 3:10 a to mu bolo treba srat. Poznam jedneho povaku co tka siete len na stojane z lidla. Vraj ho muchy miluju. Jozo sa vola ci jano neviem.
Ale ich cistiace veci su super, tie z LIDLA teda. A o 10 rokov bude vacsina slovenska stojan z lidla. O 20 rokov sa o stojany budu rozbijat elonove druzice. O 30 rokov sa stojany zrutia do seba. Uz nebudu.
V piatok som bol v Lidli a mali servisné stojany.
To čo sa deje??? Žiadna búrlivá diskusia??? Kam sme sa to dostali, že sa prehliada takáto kľúčová skutočnosť???
Madari tak ako aj ine staty maju dotacie od statu. a tie velkochovy ich chovaju na statisice, tak to nejak dokazu aj so ziskom. kazdopadne milionari urcite nie su
Statisice natlacenych antibiotikami a inou mnamkou, lebo by inak pokapali. Ja osobne ked vidim taketo ceny, tak sa tomu vyslovene vyhybam. A dotacie su najvacsia kravina, co eu robi.
Nie je to mozne ani omylom. Ani vo velkochove ked lacno kupis milion potrebnych komodit a mas vlastne pozemky bodovy a vsetko - co akoze nesplacas, neamortizujes. Nijako ani v mokrom sne. Ako bolo spomenute vyssie. Dotacie.
ale tie dotácie takto fungujú pri skoro všetkých potravinách, nie len kačice
domáci producent bez nich má náklady vyššie než predajná cena na pulte dovezeného dotovaného
Ak by ludia museli kupovat potraviny za realnu cenu, mozno by si ich konecne zacali vazit a mozno by sa prestalo vyrabat milion druhov dementnych obalov a "bio" jogurtov, ktorym nic neni ani 6mesiacov pozaruke. Ale vsak ono to pride... :/
Zdravím. Máte niekto skúsenosti so sedadlom Wittkop Medicus Airflow čo je práve v akcii v Lidli? Zobral som verziu MTB a píšu tam pamäťová pena. S gelovými a pamäťovými sedadlami nemám skúsenosť. Mám 174cm/98kg. Prípadne aké sedadlá používate na MTB 70% asfalt, 30% poľné cesty/les. Ďakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.lidl.sk/c/na-bicykel/a10011795
Ale ich cistiace veci su super, tie z LIDLA teda. A o 10 rokov bude vacsina slovenska stojan z lidla. O 20 rokov sa o stojany budu rozbijat elonove druzice. O 30 rokov sa stojany zrutia do seba. Uz nebudu.
https://www.mtbiker.sk/clanky/125166/test-montazny-stojan-force-base-pomocnik-pre-domaci-servis.html
To čo sa deje??? Žiadna búrlivá diskusia??? Kam sme sa to dostali, že sa prehliada takáto kľúčová skutočnosť???
domáci producent bez nich má náklady vyššie než predajná cena na pulte dovezeného dotovaného
Nespochybnujem nakladovost, ale tato cena je za kilo. Netusim na kolko kil sa da tento vtak nadopovat.
jfabL ak ho napichas vodou, tak na vela
Asi si slabo dotiahol