triki - pozor - to fakt len pre silne povahy, ja som to musel vypnut
... pls daj si do prispevku upozornenie
Neuraz sa, ale hento je neškodné. Pre silné povahy sú aktuálne videá z Chernihiv-a s mŕtvolami civilistov a zúfalým krikom na zbombardovanom sídlisku. To by som sem nedal ani s upozornením.
SME: 10:51 Ukrajinský prezident za posledný týždeň prežil najmenej tri pokusy o atentát, píše britský denník The Times. Zabiť sa ho údajne pokúšali žoldnieri z ruskej Wagnerovej skupiny a príslušníci špeciálnych jednotiek z Čečenska.
Wagnerovcom aj bojovníkom z Čečenska pokusy o atentát zmarili príslušníci ruskej tajnej služby FSB, ktorí sú proti súčasnej vojne, tvrdí The Times.
duvesA čo by to pomohlo, akurát oberú mladých ľudí v produktívnom veku o rok normálneho života. S kým my chceme bojovať a hlavne s čím? Ja som si to preskákal a nemám pocit, že by mi to niečo dalo, alebo, že by som bol pripravný ísť s niekým bojovať.
A koho by si tam chcel poslať? 70 ročných?
OK, tak na 6 mesiacov, nech je kompromis. Aj v susednom rakusku majú.
Podobne ako v prípade Švajčiarska, Švédska či Fínska, aj Rakúsko má stále základnú vojenskú službu. Mladí muži tak musia ísť na šesť mesiacov „na vojnu“ alebo absolvovať deväťmesačnú „civilku“.
nad západnou ukrajinou by mala byť vyhlásená nfz tak ako svojho času nad severom iraku.tak či tak sa s rusákmi stretneme o balt.a zas budú používať jadrové vyhrážky.
triki - silné slová takže žiadna ľudskosť nič??? To vážne úcta k mrtvole nič ved takto sa správal Hitler a ti chces to isté? Tak potom budú ukrainci ešte horšíe zvery ako rusi.
Co splietas? Aka ucta k mrtvole? Vrazdenei civiliov ti nevadi a tu ides vyplakavat pri videach mrtvych okupantov?
duves Asi si bol na vojne a úprimne dalo ti to niečo? Si resp. bol si po absolvovaní tej šaškárne pripravený (odhodlaný) v prípade potreby ísť bojovať proti niekomu?
Co splietas neriešim iba vojakov myslel som celkovo.
neklam, relativizujes ruske vrazdenie civilov, ucelovo menis narativ a pritom v roli Hitlera a nacistickych zlocinov je prave Putin so svojou vrazdiacou okupanstkou cvargou
SME: 10:51 Ukrajinský prezident za posledný týždeň prežil najmenej tri pokusy o atentát, píše britský denník The Times. Zabiť sa ho údajne pokúšali žoldnieri z ruskej Wagnerovej skupiny a príslušníci špeciálnych jednotiek z Čečenska.
Wagnerovcom aj bojovníkom z Čečenska pokusy o atentát zmarili príslušníci ruskej tajnej služby FSB, ktorí sú proti súčasnej vojne, tvrdí The Times.
zda sa ze aj v ruskej exekutive a bezpecnostnych zlozkach to uz musi poriadne vriet.
Toto si necham vysvetlit. Resp da sa tomu verit? Vcera ci kedy tu bola napr info, ze FSB predostrela plany verejnych poprav v dobytych mestach (zdroj bloomberg) a teraz su tu info, ze FSB zamerne sabotuje akcie ruskych jednotiek. Ak by aj dochadzalo k takymto vaznym unikom informacii, preco by sa chvalili tym, ze maju info z FSB a vystavovali svojich informatorov smrti? Ak je to ale len taktika na podryvanie dovery FSB, tak mi to zas pride prilis priehladne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neuraz sa, ale hento je neškodné. Pre silné povahy sú aktuálne videá z Chernihiv-a s mŕtvolami civilistov a zúfalým krikom na zbombardovanom sídlisku. To by som sem nedal ani s upozornením.
Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/22852990/vojna-ukrajina-rusko-minuta-po-minute-4-3-2022.html?ref=st-bno-1
zda sa ze aj v ruskej exekutive a bezpecnostnych zlozkach to uz musi poriadne vriet.
máš aj zdroj? rád by som si tom prečítal celé.
A koho by si tam chcel poslať? 70 ročných?
OK, tak na 6 mesiacov, nech je kompromis. Aj v susednom rakusku majú.
https://www.postoj.sk/98460/co-by-slovaci-mali-vediet-o-rakuskej-neutralite
dovodom, ze tie krajiny maju zakladnu vojensku sluzbu je zrejme to, ze ani jedna z nich nie je clenom NATO...
dovodom, ze tie krajiny maju zakladnu vojensku sluzbu je zrejme to, ze ani jedna z nich nie je clenom NATO...
Ak nemame svojich, cudzích treba platiť. Za naše modré oči to robiť nebudú.
Co splietas? Aka ucta k mrtvole? Vrazdenei civiliov ti nevadi a tu ides vyplakavat pri videach mrtvych okupantov?
Prečo si mysliš, že všetci pojdu na civilku?
https://www.pilulka.sk/pomahame-ukrajine
Napriklad tu,ale videl som to priamo na CNN https://dennikn.sk/minuta/2751791/
neklam, relativizujes ruske vrazdenie civilov, ucelovo menis narativ a pritom v roli Hitlera a nacistickych zlocinov je prave Putin so svojou vrazdiacou okupanstkou cvargou
Nevies citat alebo co? Alebo klikas na kazdu sprostost bez rozmyslania? Tak potom sa nestazuj.
Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/22852990/vojna-ukrajina-rusko-minuta-po-minute-4-3-2022.html?ref=st-bno-1
Toto si necham vysvetlit. Resp da sa tomu verit? Vcera ci kedy tu bola napr info, ze FSB predostrela plany verejnych poprav v dobytych mestach (zdroj bloomberg) a teraz su tu info, ze FSB zamerne sabotuje akcie ruskych jednotiek. Ak by aj dochadzalo k takymto vaznym unikom informacii, preco by sa chvalili tym, ze maju info z FSB a vystavovali svojich informatorov smrti? Ak je to ale len taktika na podryvanie dovery FSB, tak mi to zas pride prilis priehladne.