tiez tomu nejak nerozumiem, ale informacna vojna sa vedie vsetkymi smermi. Okrem toho FSB nie je jeden clovek. Takze cast zamestnancov to moze vyzradzat a zaroven schvalit tie popravy, aby sa neprezradili.
Jezus - jj mas pravdu, po tom co som videl som uplne zabudol ze tam to upozornenie bolo a riesil som len trikiho prispevok. Nabuduce budem vediet ze neklikat.
"Vladimir Putin prohlásil, že Rusko se bude dál rozvíjet bez ohledu na to, jak je situace těžká, a ujistil, že Rusko nemá špatné úmysly vůči sousedním státům.!
duves Asi si bol na vojne a úprimne dalo ti to niečo? Si resp. bol si po absolvovaní tej šaškárne pripravený (odhodlaný) v prípade potreby ísť bojovať proti niekomu?
Definuj to "niečo". Si príliš všeobecný. Zadaj konkretnosti, potom ti konkretne odpoviem.
bojovať
Tu ťa len vyvediem z omylu. Armády nie sú vyslovene o vojakoch na fronte. Máš dost pomýlené predstavy. Ty si bol naozaj na vojenčine?
Vojak musí jesť, pit, mat sa kde umyť. dostať oblečenie, alebo dostať vyprané, možno sem tam mať príležitosť sa riadne vyspať, nie v lese na machu. Musí dostať lekarske ošetrenie. Technika musí dostať starostlivosť, alebo byť opravovaná, musí sa zabezpečiť prísun palív.....
Tu ťa len vyvediem z omylu. Armády nie sú vyslovene o vojakoch na fronte. Máš dost pomýlené predstavy. Ty si bol naozaj na vojenčine?
Vojak musí jesť, pit, mat sa kde umyť. dostať oblečenie, alebo dostať vyprané. Technika musí dostať starostlivosť, alebo byť opravovaná, musí sa zabezpečiť prísun palív.
Dobre nechaj to tak. Ja som sa ťa pýtal či ti vojenčina niečo dala a ty my odpovedáš nezmyselnou otázkou. O tom či som bol na vojne som ti už napísal, tak neviem čo čakáš, že ti napíšem znova. A to o jední vypraní a iných kok..inách ani nemám chuť diskutovať, takisto o stasrostlivosti o techniku. Ak má byť toto premetom tebou navrhovanej povinnej vojenskej služby tak prať, variť a upratovať vie aj moja žena ktorá na vojne nebola. Takže ak by bol nejaký konflik tak páni vojaci večer povedia , že sa idú vyspať do hotela alebo neviem kde , lebo oni na machu v lese spať nebudú a ráno sa potom vrátia či ako si to predstavuješ. A neviem o akú techniku sa chcveš starať o tie haraburdy čo tu máme kade tade zašité. To je lepšie dať všetko do šrotu a peniaze za šrot minúť inak.
mne sa zda divna aj ta nenavist voci ruskym vojakom - nemam pocit ze su tam dobrovolne - na vyber moc nemaju - su len figurky - bud pocuvas rozkazy alebo si zbeh. dokopy ani nevedia co robia. myslim ze by sa radsej vratili domov. preco vstupili do armady tu tiez vysvetlene bolo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Vladimir Putin prohlásil, že Rusko se bude dál rozvíjet bez ohledu na to, jak je situace těžká, a ujistil, že Rusko nemá špatné úmysly vůči sousedním státům.!
No na mraky, ten bude neustále prekvapovať....
ešte raz žiadny reaktor https://www.ta3.com/clanok/229766/budova-jadrovej-elektrarne-ktoru-zasiahla-strela-nie-je-sucastou-reaktora
Definuj to "niečo". Si príliš všeobecný. Zadaj konkretnosti, potom ti konkretne odpoviem.
Vojak musí jesť, pit, mat sa kde umyť. dostať oblečenie, alebo dostať vyprané, možno sem tam mať príležitosť sa riadne vyspať, nie v lese na machu. Musí dostať lekarske ošetrenie. Technika musí dostať starostlivosť, alebo byť opravovaná, musí sa zabezpečiť prísun palív.....
Vojak musí jesť, pit, mat sa kde umyť. dostať oblečenie, alebo dostať vyprané. Technika musí dostať starostlivosť, alebo byť opravovaná, musí sa zabezpečiť prísun palív.
Dobre nechaj to tak. Ja som sa ťa pýtal či ti vojenčina niečo dala a ty my odpovedáš nezmyselnou otázkou. O tom či som bol na vojne som ti už napísal, tak neviem čo čakáš, že ti napíšem znova. A to o jední vypraní a iných kok..inách ani nemám chuť diskutovať, takisto o stasrostlivosti o techniku. Ak má byť toto premetom tebou navrhovanej povinnej vojenskej služby tak prať, variť a upratovať vie aj moja žena ktorá na vojne nebola. Takže ak by bol nejaký konflik tak páni vojaci večer povedia , že sa idú vyspať do hotela alebo neviem kde , lebo oni na machu v lese spať nebudú a ráno sa potom vrátia či ako si to predstavuješ. A neviem o akú techniku sa chcveš starať o tie haraburdy čo tu máme kade tade zašité. To je lepšie dať všetko do šrotu a peniaze za šrot minúť inak.
https://twitter.com/hashtag/IStandWithPutin
https://twitter.com/hashtag/IStandWithPutin
ano je to smutne. to je proste hromadna kognitivna havaria.