Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Zomknutie ako nikdy tu bolo aj v marci 2020 ked sme prezili prvu vlnu koronavirusu. Tlieskalo sa doktorom. Ako viete vsetci o rok uz bola situacia ina a doktori a epidemiologovia sa museli dokonca branit a ziadny virus nebol. Vidite situaciu teraz. Ale neviete co bude o rok ci pat. Ci nakoniec potom nebudete nadavat ze Vam ukrajinci beru pracu, socialne davky a ze byty kvoli nim zdrazeli. Odstrihnutim Ruska pojdu vsetky zdroje hore. Pozrite si kolko kontraktov sme mali S Ruskou federaciou a kolko ich mala aj Ukrajina. V ramci mieru dufam ale ste toto ochotny akceptovat. Ja ano. Dalej sa zvysia peniaze na zbrojenie cize ostatne rezorty sa budu musiet uskromnit. Takze sucasne nalady absolutne nemusia odzrkadlovat to co bude o rok
Ten zoznam som videl a Eda dali na jednu uroven s Mazurekom,Blahom alebo
Uhrikom. Davat vsetkych lavicovo zmyslajucich ludi do jedneho vreca je teda nehoraznost. Edo jasne odsudil Putina a Rusku Federaciu ako vojnový zlocin voci Ukrajine. Kedze som lavicovo zmyslajuci tak algoritmi mi podsuvaju samozrejme viacero tych lavicovo zaujatych ludi a teda vidim aj tu stranu ktoru vy nevidite. Tato momentalna politika robi ludi agresivnimi. Preto dufam ze sa vojna voskoro skonci aj ked riesenia budu zrejme zle a velmi zle.
Zubesuch No, to je to ze sa da suhlasit len s castou nazorov...
Aj Blaha mal voľakedy rozumný príspevok. Niekto tu postol fotku z prajdu nedávno, ako pred mnohými rokmi podporil homosexuálov (aby nas*al konzervatívcov). Btw, Smer teraz loví tzv. konzervatívneho voliča. Sorry za OT.
Staneka som zaregistroval prvý krát pred desiatimi rokmi, možno ešte za Mečiara, ani neviem. Odvtedy je v kolónke kkt. Proste ho radšej nerieš. Ak povie niekedy niečo rozumné, tak sa to isté dozvieš inde, bez hromady sr*iek.
scarinko: EU nie je vojenský pakt, to je NATO, EU sa do toho montuje sankciami, ak sa zamontuje NATO máme tu s najväčšou pravdepodobnosťou jadrovú vojnu.
Ale no tak, edko ma taky politicky vytlak ze sa ani neoplati kvoli nemu stracat cas… chudence jeho partajnici by sa aj rozdali pre dobro spolocnosti a nas vsetkych, no maju smolu, ze sa nedostanu ani ku korytkam ani k flekom a ani k smradlavym kapitalistickym euram za percenta vo volbach
Blaha nie je lavicovo zmyslajuci - on je ten najhnusnejsi oportunisticky kapitalisticky ***** Uhrik nie je lavicovo zmyslajuci - uhrik je fasista. Mazurek nie je lavicovo zmyslajuci - mazurek je sprosty nacek. Edo - ano edo je sice pomyleny ale je laviciar duchom a telom a roky to drzi. Tito ludia neboli na tom zozname pre to ze su laviciari. Tito ludia boli na tom zozname lebo su roznym sposobom a v roznom rozsahu hrozbou pre spolocnost. Dokazov na to mame za tie roky habadej. A prosim nezacnime tu ze aj Matovic - ano aj on aj kopec dalsich ale prosim odpustime si whataboutismus. ***** je ***** a hrozba je hrozba a tito na ten zoznam patria.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Skoda ze zatial z Eu sa len Macron snazi s Putinom aspon telefonovat. Chapem zeby ste Putina chceli mrtveho ale realita taka nieje.
Ja by som sa snazil vyjednat aby Ukrajina bola celistva a neutralna. Ale to sa nepaci asi nikomu. Potom druha moznost je tozdelit ju na Rusku a Európsku cast alebo potom vojna Nato s Ruskom s tym ze nevieme ako by zareagovala cina a ci by sa nepouzivali atomove zbrane. Hovorim riesenia vo vojne su len zle a velmi zle. Nechapem stale ze zautocili. Taka obrovska chyba a tragedia.
Toto je take krasne. Ty by si urcil. Kazda krajina ma pravo si to urcit sama. Nema o nej rozhodovat jeden alebo druhy. Rusko jej mohlo ponuknut alternativu a ukrajina mohla ist tym smerom. Ma k rusku blizsie jazykovo, kulturne aj historicky. Ale co uz jej len rusko mohlo ponuknut. Tak si vybrala opacnu cestu. Preco by mala byt neutralna ak sa tak sama nerozhodne ? Edit: to delenie ani nema vyznam komentovat. To sa vraciame k hitlerovskemu nemecku...
Uhrikom. Davat vsetkych lavicovo zmyslajucich ludi do jedneho vreca je teda nehoraznost.
asi to bude tym, ze vsetci su rusofili a siria Kremelsku propagandu
Preco kazdy Slovensky laviciar hlada inspiraciu v skrachovanom Sovietskom zvaze/Rusku a nie v Skandinavskych krajinach?
Mna by zaujimalo na co maju vsetci tie jadrove zbrane ked ich nemozu zmysluplne vyuzit. Ak to pouziju jedni, pouziju aj druhi a je vybavene. Vsetci KO. Takze na co to je dobre? Nic sa tym nedosiahne akurat bude vsetko v prdeli.
nastuduj si toho Dugina a bude ti hned jasne, preco zautocili. ked lavor rozpraval o tom, ze "operacia" na UA je jediny sposob, ako zabranit vojne so Zapadom, tak to myslel smrtelne vazne.
Toto je take krasne. Ty by si urcil. Kazda krajina ma pravo si to urcit sama. Nema o nej rozhodovat jeden alebo druhy. Rusko jej mohlo ponuknut alternativu a ukrajina mohla ist tym smerom. Ma k rusku blizsie jazykovo, kulturne aj historicky. Ale co uz jej len rusko mohlo ponuknut. Tak si vybrala opacnu cestu. Preco by mala byt neutralna ak sa tak sama nerozhodne ? Edit: to delenie ani nema vyznam komentovat. To sa vraciame k hitlerovskemu nemecku...
presne tak! rusi/sovieti mali 100 rokov na to, aby presvedcili Ukrajincov, ze pod nimi sa budu mat dobre a budu sa rozvijat. namiesto toho si "uzili" genocidu, hladomor, neustale ponizovanie (Malorusi) a nicenie narodnej identity. zit pod vplyvom ruska znamena byt nim pohlteny a demoralizovany...
Ved ja ju hladam prave v skandinavii ale na Slovensku to nepojde.
Ano ak by bol svet spravodlivy tak Ukrajina by si mohla vybrat. Ale svet taky nieje.treba vychadzat z momentalnej situacie. Ma tam Rusko ktore ma na nu nejake poziadavky. Terqz je na vyber bud si tu znicime celu Eu alebo teda sa nejak bude musiet prisposobyt Rusku. Popripade ja som dal nejake varianty skuste teda navrhnut nieco lepsie co by ste vraveli Putinovi ak by ste s nim telefonovali a teda viete ze sa vyhraza atomovou vojnou.
Celé rusko od absolútneho základu je postavené na korupcii, oni to vnímajú tak, že je to úplne prirodzené, akékoľvek vybočenie je nežiadúce a musí byť potlačené,
nikto nemá právo sa len tak za seba a zadarmo rozhodnúť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uhrikom. Davat vsetkych lavicovo zmyslajucich ludi do jedneho vreca je teda nehoraznost. Edo jasne odsudil Putina a Rusku Federaciu ako vojnový zlocin voci Ukrajine. Kedze som lavicovo zmyslajuci tak algoritmi mi podsuvaju samozrejme viacero tych lavicovo zaujatych ludi a teda vidim aj tu stranu ktoru vy nevidite. Tato momentalna politika robi ludi agresivnimi. Preto dufam ze sa vojna voskoro skonci aj ked riesenia budu zrejme zle a velmi zle.
https://fb.watch/bygdBkVbtQ/
Aj Blaha mal voľakedy rozumný príspevok. Niekto tu postol fotku z prajdu nedávno, ako pred mnohými rokmi podporil homosexuálov (aby nas*al konzervatívcov). Btw, Smer teraz loví tzv. konzervatívneho voliča. Sorry za OT.
Staneka som zaregistroval prvý krát pred desiatimi rokmi, možno ešte za Mečiara, ani neviem. Odvtedy je v kolónke kkt. Proste ho radšej nerieš. Ak povie niekedy niečo rozumné, tak sa to isté dozvieš inde, bez hromady sr*iek.
Edit: bolo pre scarinka,na otazky v prispevku nad, ostatni predbehli
Ja by som sa snazil vyjednat aby Ukrajina bola celistva a neutralna. Ale to sa nepaci asi nikomu. Potom druha moznost je tozdelit ju na Rusku a Európsku cast alebo potom vojna Nato s Ruskom s tym ze nevieme ako by zareagovala cina a ci by sa nepouzivali atomove zbrane. Hovorim riesenia vo vojne su len zle a velmi zle. Nechapem stale ze zautocili. Taka obrovska chyba a tragedia.
Uhrikom. Davat vsetkych lavicovo zmyslajucich ludi do jedneho vreca je teda nehoraznost.
asi to bude tym, ze vsetci su rusofili a siria Kremelsku propagandu
Preco kazdy Slovensky laviciar hlada inspiraciu v skrachovanom Sovietskom zvaze/Rusku a nie v Skandinavskych krajinach?
presne tak! rusi/sovieti mali 100 rokov na to, aby presvedcili Ukrajincov, ze pod nimi sa budu mat dobre a budu sa rozvijat. namiesto toho si "uzili" genocidu, hladomor, neustale ponizovanie (Malorusi) a nicenie narodnej identity. zit pod vplyvom ruska znamena byt nim pohlteny a demoralizovany...
Ano ak by bol svet spravodlivy tak Ukrajina by si mohla vybrat. Ale svet taky nieje.treba vychadzat z momentalnej situacie. Ma tam Rusko ktore ma na nu nejake poziadavky. Terqz je na vyber bud si tu znicime celu Eu alebo teda sa nejak bude musiet prisposobyt Rusku. Popripade ja som dal nejake varianty skuste teda navrhnut nieco lepsie co by ste vraveli Putinovi ak by ste s nim telefonovali a teda viete ze sa vyhraza atomovou vojnou.
nikto nemá právo sa len tak za seba a zadarmo rozhodnúť.