mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
Parádne jazdenie cez Jedlovec- chvíľkami som si úprimne závidel🙃Výhľady na jednotku, počasie tiež. V stúpaní do Cicermanskeho sedla ako keby sa vrátilo babie leto, pocitovo som nameral takmer 20 st.C😙
Ak niekto zazimoval bike tak tip na klasickú zimnú vychadzku... Ak ešte nie,tak na ňom tak po hornú stanicu vleku. Dnes vsak Magura bez kolies. Hore na lúkach do 30 cm prachového snehu. Chodník po zelenej je preslapany.
Od Rovne sú vyjazdené kolaje od auta až na hrebeň a ďalej po Kaniansky kríž. Odtiaľ zas vyjazdené od snežného skútru cez Boškovie laz až po Panský háj.
Bol si sa previezť? Lebo sme na spiatočnej ceste našli stopy po biku na zelenej pod hornou stanicou vleku.
Dole som zvažoval cestu po zvaznici a Porubskou dolinou... No bolo to prehrnute a tam, kde prešiel sneh nad nulu ,tak zladovatele. Podobne ako dnes na hrebeni Žiaru...
Od Rovne sú vyjazdené kolaje od auta až na hrebeň a ďalej po Kaniansky kríž. Odtiaľ zas vyjazdené od snežného skútru cez Boškovie laz až po Panský háj.
Z Magury dole na to sedlo nebola žiadna stopa. Tak sme sa pri tom množstve snehu radšej vrátili dole po preslapanej zelenej...
Bol som tam predminulu zimu. teraz ked je sneh sa daju trhliny pekne rozpoznat, lebo odtial ide teply vzduch a sneh v okoli je roztopeny.. brany do pekla
vid priloha
Vola sa to Obranna hora https://www.youtube.com/watch?v=Kox9idyoSFY
Hore sa islo lepsie ako v lete, kedze aj na poludnie to este v tieni bolo primrznute. Akurat kusok pred voj.utvarom ma zastavili samopalnici, ze dalej sa nesmie... Tak som musel vysvetlovat, ze idem na Drienovy vrch a nie okolo utvaru na Nitricu. Tak ma pustili.
Ale ved smerom na Nitricu mozes ist uplne v pohode. Myslim lesna strkova cesta, kde mas po pravej ruke vojensky utvar (smerom od Zem. Kostolian na Nitricu). Alebo sa nieco zmenilo v poslednej dobe?
Vojaci povedali, ze vzhladom na mimoriadnu situaciu, ma nepustia. Ta zvaznica z D. Leloviec do Nitrice tak trochu kopiruje plot VU. Tak to tam takto strazia, aby im to tam niekto nevyhodil do luftu. Inak v lete chodim od Nitrice po tej zvaznici a kusok nad VU odbocim doprava hore. A tak som im vysvetlil, ze na tej krivovatke si to nasmerujem hore.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dole som zvažoval cestu po zvaznici a Porubskou dolinou... No bolo to prehrnute a tam, kde prešiel sneh nad nulu ,tak zladovatele. Podobne ako dnes na hrebeni Žiaru...
Z Magury dole na to sedlo nebola žiadna stopa. Tak sme sa pri tom množstve snehu radšej vrátili dole po preslapanej zelenej...
Hore sa ide paradne, ale dole..zzzz...
Bol som tam predminulu zimu. teraz ked je sneh sa daju trhliny pekne rozpoznat, lebo odtial ide teply vzduch a sneh v okoli je roztopeny.. brany do pekla
vid priloha
Vola sa to Obranna hora
https://www.youtube.com/watch?v=Kox9idyoSFY
Moja oblubena trasa. Parada, uz pekne preschnute, tak ide sa na to