uz mam vybrate jeden s tych dvoch bikoch asi je gtcko lepsie di myslim ja aj krajsie je ale o 2 litre drahsie takze neviem co by ste mi poradili lp a za 2 litre daco dokupit a tak proste potrebujem poradit
typy prešmykov, pačok atd....
ide o to že Doer je myslim o dverady vyššie ako acera takže za tu cenu sa oplati .. A Alivio je myslim o 1 radu vyššie ako Acera ... takže ... ale ako vavim ešte počkaj na radu skusenejšich.. dufam že ma tu nesundaju nejako
no ak chceš postupne všetko meniť tak určite GT .... čo som sa tu na fore podozvedal že ma velmi dobre ramy ...
Ja som pred 3-4 rokmi kupil v ExiSporte Torpado za 10 000 a malo to aceru / alivio tak za tu cenu som stym bol spokojny a vlastne stale som a teraz na tom pomaly všetko menim .. i ked mam pravdu povedať vyzera trocha ako tesco bicykel ale mne to stači
ale na 100% ber GT
Kellys má RST "fúúj"
GT má Deore/Alivio/Acera (Deore=najnižšia pretekárska sada/Alivio = najvyšia rekreačná sada/Acera je 2.najvyšia rekr. sada takže treba ten "šmykač" Acera vymeniť...)
aj tak záleží na tom, čo chceš jazdiť, takže napíš ako jazdíš a niekdo ti tu už niečo poradí, ja idem preč teraz...
ked iba začina tak vychadzajme z toho že asi jazdi rekreačne a tam by možno mohl byť dobry aj Vertec : http://www.vertec-bike.com/sk/Bicykle/M ... T-560.alej .... je skoro cely v aliviu ... ale ešte počkaj aj na ine nazory
Ja som sa zozaciatku tiez rozhodoval medzi GT a Lapierre. Ale je ine ich porovnavat na nete z obrazkov a inac Ta potom oslovia nazivo v predajni. Tam sa mi jednoznacne zapacil styl GT. Takze tiez odporucam ist si ich omakat nazivo a uvidis, ktory Ti viac sadne.
no rad by som omakal nazivo len neni kde a cestovat do ke a hladat to je na cely den takze a chcel by som XC no proste po lesoch tu vo vranove ich je dost
potiman: a este na GTcku sa mi nepaci sedlo vyzera take ako na mojom lincolne Very Happy
Určite zober to GT-čko a sedlo (ak sa ti nepáči) si nechaj vymeniť pri predaji za iné. To je to najmenej. Poprípade si môžeš nechať vymeniť aj ten prešmyk, ale neviem aký máš cenový strop, takže ja to na tebe.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hlavne ta vybava je oproti LP o dosť lepšia ked si vezmeme že GT ma Doer / Alivio a LP niečo nižšie / Acera
ide o to že Doer je myslim o dverady vyššie ako acera takže za tu cenu sa oplati .. A Alivio je myslim o 1 radu vyššie ako Acera ... takže ... ale ako vavim ešte počkaj na radu skusenejšich.. dufam že ma tu nesundaju nejako
Ja som pred 3-4 rokmi kupil v ExiSporte Torpado za 10 000 a malo to aceru / alivio tak za tu cenu som stym bol spokojny a vlastne stale som a teraz na tom pomaly všetko menim .. i ked mam pravdu povedať vyzera trocha ako tesco bicykel
Kellys má RST "fúúj"
GT má Deore/Alivio/Acera (Deore=najnižšia pretekárska sada/Alivio = najvyšia rekreačná sada/Acera je 2.najvyšia rekr. sada takže treba ten "šmykač" Acera vymeniť...)
aj tak záleží na tom, čo chceš jazdiť, takže napíš ako jazdíš a niekdo ti tu už niečo poradí, ja idem preč teraz...
Určite zober to GT-čko a sedlo (ak sa ti nepáči) si nechaj vymeniť pri predaji za iné. To je to najmenej. Poprípade si môžeš nechať vymeniť aj ten prešmyk, ale neviem aký máš cenový strop, takže ja to na tebe.