Kohútí hora (kohútka) na Javorníkách aktuálně: honí se bouřkové mraky, dal jsem si jeden výjezd, dolů do Vranče jsem "udělal" jedno auto a pak trochu sprchlo, jinak pohoda
No Katko skús nám ešte niečo vyveštiť. Ale náhodou bolo chvíľu aj tropické teplo, potom bolo super, lebo sa mierne zamračilo a ochladilo. Ale nakoniec nás chytila búrka medzi Semetešom a Melocikom. Krásne krupobitie a blesky všade naokolo. Jeden tresol len pár desiatok metrov od mňa s Lapierrom, skoro som sa posr... Potom, keď sme už boli zablatení, tak sme si užívali jazdu v potokoch, ktoré tiekli po chodníku. Na fotke dnešné osadenstvo ( z ľava: Lapierre, Iceman, Buli a Berco)
Neviem prečo, ale vedel som, že sa k tomu isto vyjadríš. Šak sme si aj na teba spomenuli, takže to bol skôr taký trucpodnik Výjazd to bol fakt pekný, ale neviem prečo, ani mi nevadilo, že som zmokol, snáď preto, že bolo aspoň teplo. Akurát keď ten blesk strelil kúsok od nás, vtedy mi už nebolo všetko jedno.
práve som doumýval bike, ruksak, prilbu oblečenie v práčke tretry už schnú ..všetko ako má byť .. dnes to bol tada fakt zážitok ... v krúpach sa dobre bikuje inak ... som len počul ako iceman kričí au au hehe dnes bolo kopec srandy škoda katko že si nešiel tie blesky ..to budú spomienky .. akurát na vrchole hrebeňa nás to chytilo u Melocika sa po nás dívali
to Lapierre, Berco, Buli, Iceman:
Pani klobuk dole...bol by som siel, keby som nelezal chory uz 4-ty den doma...vdaka za telefonat Lapierre....taku dialku by som nemal sancu zvladnut...uz mi to ale dufam doznieva, tak sa tesim, ked pojdete najblizsie...musim sa chytro spamatat a nabrat tak tazko ziskanu kondicku spred dvoch tyzdnov spat
to Lapierre, Berco, Buli, Iceman:
Pani klobuk dole...bol by som siel, keby som nelezal chory uz 4-ty den doma...vdaka za telefonat Lapierre....taku dialku by som nemal sancu zvladnut...uz mi to ale dufam doznieva, tak sa tesim, ked pojdete najblizsie...musim sa chytro spamatat a nabrat tak tazko ziskanu kondicku spred dvoch tyzdnov spat
neboj, tempo nemohlo byt brutal, lebo som siel aj ja
tak skore uzdravenie
je to smerom na PB alebo naopak ??
lebo ze by sa mi prave chcelo slapat do ZA .....
PS : ani nemam kade, nechcem ist po nejakej hlavnej ceste, lebo ma este niekto sepaaali a to by som fakt nechcel...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
načo ja tu vôbec niečo píšem, zase bike hore nohami na sedle
pekný výjazd, stáť zmoknutý pri tej kaplnke a mať ešte pred sebou 50 km....
ved som aj chcel sedlom hore, ale ked som si na tie tvoje prispevky spomenul, hop ho hore kolesami
maj zloutovanie, ja to uz neurobim!
hehe, tak tych cucoriedkarov som tam stretol dneska aj ja
neboj, tempo nemohlo byt brutal, lebo som siel aj ja
tak skore uzdravenie
nieco nenarocne = vychadzkove...
lebo ze by sa mi prave chcelo slapat do ZA .....
PS : ani nemam kade, nechcem ist po nejakej hlavnej ceste, lebo ma este niekto sepaaali a to by som fakt nechcel...