Ja naozaj smutne, ze Sagan straca roky kariery spolupracou s takymi nekompetentnymi ludmi ci uz v Bore alebo teraz v TE, ked staci napisat ivanovi a on by mu to vysvetlil.
Úžasný je výkonnostný posun Christopha Laporta, ktorý ešte nedávno špurtoval, aj to nie najzdarnejšie, v Nitre a Galante na Okolo Slovenska a teraz po prestupe do Jumba absolútne hviezdi. Na E3 štartoval iba pred troma rokmi a skončil DNF, dnes predčil všetkých favoritov okrem svojho tímového lídra...
1. Velitsovci pre svoj biznis s cyklistickými dresmi získali nový kapitál a hľadajú aj spoluinvestora na globálny rast
Bývalí slovenskí profesionálni cyklisti Peter a Martin Velitsovci získali pre svoju výrobu cyklistických dresov a iných doplnkov pod značkou Isadore Apparel ďalší podstatný kapitál. Celkovo 2,1 milióna eur im prichádza od investorov z Crowdberry. Ide už o ich druhé investičné kolo, prvý kapitál od investorov získali začiatkom predminulého roku.
Na čo využijú nový kapitál: Podľa Trendu chcú upevniť pozíciu svojej značky najmä na západoeurópskych trhoch. Následne chcú pripraviť spoločnosť na vstup zahraničného investora, ktorý by jej pomohol s expanziou na nové zámorské a ázijské trhy. Cieľom zakladateľov značky, ktorí ju rozvíjajú pod svojou púchovskou firmou Realdealcyclephile, je, aby sa stala jednou z vedúcich značiek v odvetví a aby do dvoch rokov presiahla tržbu desať miliónov eur.
Čím presviedčajú Velitsovci investorov:
•
Za posledné dva roky koronakrízového obdobia firma podrástla s tržbami na vyše dvojnásobok, z 1,7 milióna eur na skoro štyri milióny eur.
•
Firma má už registrovaných zákazníkov z 80 krajín sveta a značka má zastúpenie na piatich kontinentoch.
•
Výroba jej dresov a cyklistických doplnkov sa primárne sústreďuje na Slovensku – v závode Makyta Púchov. Firmu tak nezasahuje pandemické skomplikovanie globálnej logistiky.
Tak Velitsovci sa vždy javili ako ako inteligentní chalani. Vedeli, že bublina raz praskne a príde reálny život a treba povedať, že to vyriešili prvotriedne. Dúfam, že v prípade expanzie to ale nebude Made in China, ale ponechajú výrobu u nás...
Tak Velitsovci sa vždy javili ako ako inteligentní chalani. Vedeli, že bublina raz praskne a príde reálny život a treba povedať, že to vyriešili prvotriedne. Dúfam, že v prípade expanzie to ale nebude Made in China, ale ponechajú výrobu u nás...
Sagan by mohol zainvestovať a v tíme TE mohli mat Isadore . Lepšiu expanziu si neviem predstaviť
Ja nerozumiem tomu preco stale hovoria ze "Myslim, ze pred klasikami mam dobru formu a som pripraveny" ked sa potom neudrzia ani v skupinke. To je nejaky PR dovod to hovorit alebo co? Myslim, ze za tie roky uz vie odhadnut ci ma realnu sancu. Takto len nasiera fanusikov ako ja co si myslia, ze tu formu naozaj ma. Stale verim, ze pride jeho comeback, ale neviem, asi potrebuje poriadny team ako Cav .
Vyzera to tak, ze TE budu mat tento rok najlepsie plateneho domestika v historii cyklistiky. Saganovi velmi prajem, aby sa aspon priblizil prieckam, kde sme ho zvykli vidat, ani vekovo este nie je odpisany, uz to ale zrejme nie je v hlave tak, ako by malo byt...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
je teraz hodnota tohto najdôležitejšieho ukazovatela nižšia o približne 10 ml/min/kg
To som nevedel.
1. Velitsovci pre svoj biznis s cyklistickými dresmi získali nový kapitál a hľadajú aj spoluinvestora na globálny rast
Bývalí slovenskí profesionálni cyklisti Peter a Martin Velitsovci získali pre svoju výrobu cyklistických dresov a iných doplnkov pod značkou Isadore Apparel ďalší podstatný kapitál. Celkovo 2,1 milióna eur im prichádza od investorov z Crowdberry. Ide už o ich druhé investičné kolo, prvý kapitál od investorov získali začiatkom predminulého roku.
Na čo využijú nový kapitál: Podľa Trendu chcú upevniť pozíciu svojej značky najmä na západoeurópskych trhoch. Následne chcú pripraviť spoločnosť na vstup zahraničného investora, ktorý by jej pomohol s expanziou na nové zámorské a ázijské trhy. Cieľom zakladateľov značky, ktorí ju rozvíjajú pod svojou púchovskou firmou Realdealcyclephile, je, aby sa stala jednou z vedúcich značiek v odvetví a aby do dvoch rokov presiahla tržbu desať miliónov eur.
Čím presviedčajú Velitsovci investorov:
•
Za posledné dva roky koronakrízového obdobia firma podrástla s tržbami na vyše dvojnásobok, z 1,7 milióna eur na skoro štyri milióny eur.
•
Firma má už registrovaných zákazníkov z 80 krajín sveta a značka má zastúpenie na piatich kontinentoch.
•
Výroba jej dresov a cyklistických doplnkov sa primárne sústreďuje na Slovensku – v závode Makyta Púchov. Firmu tak nezasahuje pandemické skomplikovanie globálnej logistiky.
Denník N .
Sagan by mohol zainvestovať a v tíme TE mohli mat Isadore . Lepšiu expanziu si neviem predstaviť