nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
1. Velitsovci pre svoj biznis s cyklistickými dresmi získali nový kapitál a hľadajú aj spoluinvestora na globálny rast
... .
V sobotu sa šla prvá tohtoročná Isadore jazda s Martinom - pekné bomby sa šli 😀
Cize keď tebe nic nie je tak to nemoze byt pravda lebo vsetci su identicki roboti. 🙄
Mala si kovid? Lebo o tom píšem,postkovid syndrom versus vykon Sagana
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ešte raz a pomaly si prečítaj čo som napísala a čo si citoval. Potom si poskoč a prečítaj pozorne ešte raz. A teraz prosím ťa vysvetli, odkiaľ si vzal, že vo svojom príspevku tvrdím "vsetci su identicki roboti".
Cca pred 3 týždňami som mala bolenie hrdla a silný suchý kašel. Bez teploty. Avšak doteraz všetky moje Covid testy vyšli negatívne. Chápem, že nie všetci sme rovnakí. Niekto má postcovid dlhšie a niekto sa z toho dostane skôr. Ja iba odmietam všetko hádzať na Covid. Dostať sa späť do kondície je ťažké a chce to čas a trpezlivosť.
Ešte raz a pomaly si prečítaj čo som napísala a čo si citoval. Potom si poskoč a prečítaj pozorne ešte raz. A teraz prosím ťa vysvetli, odkiaľ si vzal, že vo svojom príspevku tvrdím "vsetci su identicki roboti".