Zvyknem si na to, ci ani nie? Lebo podla mna nie. Z cestaku som zvyknuty na tych 30-35, z mojho 29" HT zase na tych 25-30 (mam tam 32T, takze nad 30km/h sa to uz udrziava tazko) a na e-bajku hoci mam lepsie prevod (38T) ta vaha robi svoje a tahat nad 25km/h je uz namaha pri tej vahe.
Viem aka je legislativa a ze a tom nic nezmenim(e), skor ma zaujima, ci je vobec niekto kto jazdi trosku viac, presuva sa po nudnych asflatoch a odolal pokuseniu ist rychlejsie ako 25km/h.
Bohuzial nove Bafangy s "trojuhonikovym" konektorom nielen vyzaduju novy sw (Besst), ale aj novy prevodnik a ten sa predava za cca 100 eur od Bafangu. Mozete si ho zbastlit za cca 50 eur z Ali + kabel za asi 10 eur a ste na 60 eur...bez dph, ci cla, takze to nebude konecna suma.
K tomu a musite u Bafangu registrovat a naucit sa pracovat s ich sw.
Proste same problemy.
Ak nebudete oblokovavat motory 10 kamosom nema to ziaden zmysel si to kupovat.
Takze kto si nechce hyzdit bicykel lepiacou paskou a chce to mat upravene pekne sw tak nech vyuzije ponuku Nazgula, je suverenne najlepsia zo vsetkych moznych ciest.
Prva testovacia jazda dopadla ok, priemer vacsi o 6km/h, na asfalte v pohode 33km/h, dokonca pri troske snahy aj proti vetru som to vedel udrzat (3/5 dopomoc).
Maximum pri mojich prevodoch je okolo 40km/h.
Trosku som sa bal co to spravi v kopcoch, ale nemal som pocit, zeby bola jednotka nejako zmagorena.
Spotreba 30% vs 25% na neodblokovanom, ale to mozno aj preto, ze som na rovine som siel stale s dopomocou a skusal som aj 4 a 5 stupen co to spravi hlavne v protivetre (citelne to pomoze).
https://mtbs.cz/clanek/bosch-e-bike-ma-v-cesku-sve-zastoupeni-predstavil-novy-smart-system/kategorie/tech-news#.YpEvIFPagu_
To mam problem na cestaku a u mna uz okolo 35km/h citim, ze je to na hrane,....viac ako 40km/h sa s mojimi prevodmi ist aktivne neda a ako pisem, ked si slapnem idem tych 35km.h pri uz skoro hranicnej kadencii. Co mas vpredu za prevodnik?
38?
Podla papierov mam na Bafangu aj ja 38-11, ale viac ako 40 s tym ist neviem. Chyba tam proste tazsi prevod.
Musis viac tocit nozickami ako 80 otacok za minutu.
A nemam v tom motor, aby bolo jasne 😉
Máš ten čo sa dá aj upravovať cez ich app? Akože, veľmi som rozmýšľal, ale stále neviem. Za mňa ideálne by bolo len zmeniť región na US ako sa dalo na Shimane a to by stačilo veselo… daj potom pls viac skúseností. Btw. ak to nieje tajne aký máš bike?