Teraz neviem, pôsobí to trochu zmätočne, mal si Aeroad gen.II alebo gen.III?
Tou problémovou sedlovkou si poriadne pošarapatili dobré meno a okrem toho by som neprekusol ani vzhľad toho nového hlavka. Tu by som radšej vybral Simplon Pride 2.
A prečo ti objednávku zrušili 3x, to si ju vytvoril 3x po sebe a za každou objednávkou ti ju zrušili?
Ale inak vyzerá parádne, tieto svetlé farby im pristanú oveľa viac ako tie predošlé pohrebné.
Teraz neviem, pôsobí to trochu zmätočne, mal si Aeroad gen.II alebo gen.III?
Tou problémovou sedlovkou si poriadne pošarapatili dobré meno a okrem toho by som neprekusol ani vzhľad toho nového hlavka. Tu by som radšej vybral Simplon Pride 2.
A prečo ti objednávku zrušili 3x, to si ju vytvoril 3x po sebe a za každou objednávkou ti ju zrušili?
Ale inak vyzerá parádne, tieto svetlé farby im pristanú oveľa viac ako tie predošlé pohrebné.
Mal som rocnik 2020 ale uz na kotucoch takze zrejme gen.ll, mne sa praveze ten aero velmi paci zrusili uz od minuleho roka lebo mali problem so systemom a ponukali viac ako dokazali vyrobit Mam aj bieleho Exceeda tak som chcel mat ako seriu uz rovno ale je v ponuke aj tarn blue co vyzera krasne len to tiez tak ukazuje ze na jesen :/
zas ale v okoli tt si vzdy vies naplanovat trasu tak, aby si nesiel na "bocaka"
Ved to ano, ja sa az tak nestazujem, nemam aero bike, ale viem aka je to otrava, zvlast ked som lahsi. Usek TT - Dolna a Hora Krupa proti vetru totalna mnamka 🙄
Ohľadne aero rámu / kolies a skúsenostiach s bočným vetrom. Osobne mám len dobré skúsenosti. Jazdím v okolí Londýna alebo Londýn - Brighton, Southend-on-Sea, (vlak naspäť:) teda k moru a ani tam som s tým vetrom nemal žiadne veľké problémy. Časť cesty sa ide popri dialnici ale, že veľmi popri a okoloidúce kamióny či už tam alebo na cestách “1./2. triedy” necítiť taktiež. Myslené mimo komfortnej zóny, niečo samozrejme cítiť je, ale osobne som postrehol čím uvolnenejšie držím riadidlá tým je ten efekt miernejší. Tiež som takto jazdieval v BA, alebo Rakúsko. Vážim 62kg, takže som sa mal obavy ale tieto 65mm ENVE kolesá môžem len odporučiť a aero rám taktiež či už Venge alebo Allez Sprint.
Vonkajšie lanká, veľkú podsedlovú taštičku, biele bovdeny teraz vynechajme. Mal som na mysli hlavne tvar a farebné zladenie rámu. Kolesá mu takisto seknú
Bílé bowdeny byli již od výroby.Je to ročník 2015.Puvodně bylo osazené Tiagrou,ale tu jsem nahradil 105.Kapsička se mi taky moc nelíbí,ale někam tu duši musím dát ?jinak děkuji za kladné komentáře.
vaclavtichota Vaclave, Ak nechceš nosiť kapsicku, tak si kúp “tools keg” do stojana na fľašku. Čo sa nezmestí, dáš do vrecka na chrbte. Tak to riešim ja
Co je vela? Dve flasky beriem od 50km vyssie pripadne aj pri vyssej intenzite aj menej.
Vcera som siel 134km a som sa riadne popalil kedze som bral jednu prazdnu ze si doplnim po ceste ale rakusaci este maju zimu a vodu zavretu. Ano mohol som kupit na pumpe ale to sa mi vacsinou nechce riesit.
Tak ak plánujem ísť 100 km bez zastavenia, vezmem si 2 fľaše. Fakt záleží od teploty, lebo od toho sa všetko odvíja. Tu je v lete asi tak teplo, ako teraz u vás. Šialene teploty máte na Slovensku
Väčšinou si vystacim s jednou fľašou, ktorú doplním, keď treba.
Jaj no hej, ty si hore. Ano ked nie je hic tak sa menej pije. V nasom lete na dolniakoch v 35 stupnoch casto beriem 2x 750ml a aj to uz som doplnal par krat za vyjazd.
Odkedy mam galusky tak mi staci mini kapsicka pod sedlom ktora ani nie je poriadne vidiet. V nej je tmel a bombicka. Vosiel by sa aj mensi multikluc. Zvysok po vreckach.
Ten Lezyne vypadá zajímavě,ale nevadí tomu bláto a voda takto umístění? nářadí vozit ve druhém košíku jsem uvažoval,ale vozím dvě láhve.v jedné mám iontový nápoj a ve druhém jen vodu.radeji vozím duši než jen lepení.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mal som rocnik 2020 ale uz na kotucoch takze zrejme gen.ll, mne sa praveze ten aero velmi paci
Ved to ano, ja sa az tak nestazujem, nemam aero bike, ale viem aka je to otrava, zvlast ked som lahsi. Usek TT - Dolna a Hora Krupa proti vetru totalna mnamka 🙄
Vcera som siel 134km a som sa riadne popalil kedze som bral jednu prazdnu ze si doplnim po ceste ale rakusaci este maju zimu a vodu zavretu. Ano mohol som kupit na pumpe ale to sa mi vacsinou nechce riesit.
Väčšinou si vystacim s jednou fľašou, ktorú doplním, keď treba.
Odkedy mam galusky tak mi staci mini kapsicka pod sedlom ktora ani nie je poriadne vidiet. V nej je tmel a bombicka. Vosiel by sa aj mensi multikluc. Zvysok po vreckach.
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/podsedlove-kapsicky/lezyne-roll-caddy-brasna-pod-sedlo-cierna.html