Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Fakt len piatky? To som si jakziv nevsimol… V CR rastlo (a rastie) hocikedy, teraz niekde aj dvakrat za den upravia, kamarat reportoval z Trebove. V Brne na mojej oblubenej Benzine podla internetov nafta 52 (1.9) a benzin 48 (2.06), snad nezajdeme tak daleko…
Keby som nemal vyše pol nádrže, tak možno aj pôjdem, ale neverim, že za tie dva dni stupne cena tak, aby sa mi oplatilo chodiť hore dole len kvôli tomu
Mate niekto skusenost s vyuzitim "firiem" na overenie stavu jazdenky? Davnejsie mi na fb vyskocila reklama na jednu z okolia Kosic (ak si dobre pamatam) a neviem sa k nej dopatrat. Viem ze na googli ich je kvantum, v zalohe mam vybrany autokonzult, ale tato ma vtedy jaksi zaujala a chcel by som si ju pripomenut. Vaham nad jednym autom prave z Kosic, a nechal by som si ho ked tak preklepnut na dialku, a az nasledne isiel pon. Nechcem sa tam teperit 300km aby ma na mieste nieco prekvapilo, to radsej obetujem tie 2stovky...
falosny preukaz - riaditel utvaru jedine tak tvaru kopy hovna v zahrade. To si fakt musel mysliet, ze maju nasr°ne v hlavach, ked im to este dal do ruk
Ten preukaz musel byť pribalený v Dráčiku k hračkárskej sade pištole s putami. To mi inak nejde do hlavy
Pán asi nebude kompletný toto vytiahnuť na príslušníkov. Keby si vyrobil aspoň poriadnu kópiu
je to nezmysel... celkovo už dávno hovorím, že 90% šoférov nie je pripravených, a ani mentálne schopných jazdiť na obyčajnom 1,6 turbovom benzíne s 200 k a nieto ešte na elektro-kravinách, ktoré zrýchľujú ako najrýchlejšie superšporty...
ostatne dennodenne vidíme nejaké idiotské videjko s natešeným majiteľom Tesly a pod. ako si myslí, že ofajčí zákony fyziky...
naposledy ma pobavila prezentácie novej Audi S3 etron to tuším bolo... autíčko nižšej strednej triedy... maličká limuzínka že 2700 kg !!! s baterkami... keď prirátam posádku máme niečo čo váži cez 3 tony... a to nehovorím, ako to dopadne pri čelnej zrážke s 1000 kg napr. Fabiou a podobne...
To, čo si mal na mysli Ty, je Audi etron S sportback, tam prebehla nedávno prezentácia. Lenže to zasa nie je limuzínka nižšej strednej triedy, ale 4,9 metra dlhé kupé SUV, s pohotovostnou hmotnosťou 2,555 kg a výkonom 503 koní. Viď https://www.audi.sk/e-tron/e-tron-s-sportback/fascinacia.
Ty aj trocha rozmýšľaš resp. zamyslíš sa, kým niečo napíšeš ? Fakt Ti neprišlo divné, že by mal elektromobil nižšej strednej triedy 2,700 kg ?? To bola len rečnícka otázka, videl som pár Tvojich príspevkov v iných témach, takže odpoveď poznám.
Na elektromobilitu môžme mať každý svoj názor, len preboha nepíšme nezmysly s očami zahmlenými od predsudkov a pokrútených pseudoinformácií.
škoda neviem ten článoček nájsť ale myslím, že sportback to nebol, skôr asi e-tron GT, ako pozerám novinky audi, bol to nízky "sedan" tých obrázkov typov áut tam bolo viac, proste čistý elektromobil... nejaké audi promo na budúcnosť... 2700 kg mi prišlo na také auto strašne veľa, aj keby to bola 5 m limuzína/kupé/suv, naložené je to cez 3 tony... ale tak váha baterky sa ošáliť zatiaľ nedá, aspoň to má nižšie ťažisko...
a aký to má súvis s tým videom hore, na ktoré som písal, že také autá (s takým výkonom a aj váhou) nepatria 90% bežných ľudí do rúk... hocijaké elektroauto strednej triedy váži prázdne okolo 2 ton napr. EV6, a zrýchľujú za 5 a menej sekúnd na 100ku, čo donedávna bolo bežné zrýchlenie superšportov... napr. tú by som namiesto svojej Ceedky bral hneď (behá tu po Trnave v matnej sivej farbe... celkom mňamka na pohľad)
čo sa elektromobility týka, určite nie som proti a neboj nemám zahmlené predsudky... momentálne do mesta nie je nad čím váhať, ak má človek na to peniaze...
v súčasnosti by som sa skôr prikláňal k ceste pluginhybridov, s menšími baterkami, aby sme sa elektriku naučili používať v meste, v jednom aute by bol aj klasický spaľovák na dlhšie trasy, ak treba... nebude to klásť také nároky na suroviny, na rozvodnú sieť a nebude treba hneď toľko nabíjačiek... chýba infraštruktúra, rozvodná sieť na to nie je pripravená a tú elektriku ani nemáme odkiaľ vziať, už teraz je spotreba energie v EU "kritická" a fúzia či čo to skúšajú s tým umelým slnkom, je zatiaľ v plienkach...
akurát som čítal, že v rozvinutejších elektro-krajinách, sa okrem klasického "strachu z dojazdu" začína objavovať nová fóbia "strach z nenabitia"... u nás to samozrejme ešte nehrozí, nakoľko e-autičíka s cenovkami 50 litrov a viac si asi väčšina populácie tak skoro nekúpi...
madbugie dovolim si povedat, ze dost trollujes, akurat si to zabalil do rozsiahlejsieho prispevku, ktory ani s tym videom nema zhola nic, okrem toho, ze jeden pick up je elektricky.
PS. neviem, ci som spravne vyuzil pojem trollovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes som supol benzinovu do plna takze tak na 3 mesiace mam pokoj a LPG tiez do plna takze najblizsich 5 dni mam pokoj 🤣
Co sa chysta o polnoci?
Edit rano: zdrazela o par drobnych. V noci bola nafta 1,54 teraz je 1,55
Ten preukaz musel byť pribalený v Dráčiku k hračkárskej sade pištole s putami. To mi inak nejde do hlavy
Pán asi nebude kompletný toto vytiahnuť na príslušníkov. Keby si vyrobil aspoň poriadnu kópiu
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ostatne dennodenne vidíme nejaké idiotské videjko s natešeným majiteľom Tesly a pod. ako si myslí, že ofajčí zákony fyziky...
naposledy ma pobavila prezentácie novej Audi S3 etron to tuším bolo... autíčko nižšej strednej triedy... maličká limuzínka že 2700 kg !!! s baterkami... keď prirátam posádku máme niečo čo váži cez 3 tony... a to nehovorím, ako to dopadne pri čelnej zrážke s 1000 kg napr. Fabiou a podobne...
Audi S3 etron neexistuje. Pre nejakým časom bola vo výrobe Audi A3 etron, už sa ale nevyrába. Jej hmotnosť bola ale úplne iná, ako spomínaš Ty, pohotovostná 1615 kg, maximálna 2050 kg. Viď napr. https://www.autohled.cz/a/audi/a3-sportback-e-tron/hmotnost
To, čo si mal na mysli Ty, je Audi etron S sportback, tam prebehla nedávno prezentácia. Lenže to zasa nie je limuzínka nižšej strednej triedy, ale 4,9 metra dlhé kupé SUV, s pohotovostnou hmotnosťou 2,555 kg a výkonom 503 koní. Viď https://www.audi.sk/e-tron/e-tron-s-sportback/fascinacia.
Ty aj trocha rozmýšľaš resp. zamyslíš sa, kým niečo napíšeš ? Fakt Ti neprišlo divné, že by mal elektromobil nižšej strednej triedy 2,700 kg ?? To bola len rečnícka otázka, videl som pár Tvojich príspevkov v iných témach, takže odpoveď poznám.
Na elektromobilitu môžme mať každý svoj názor, len preboha nepíšme nezmysly s očami zahmlenými od predsudkov a pokrútených pseudoinformácií.
a aký to má súvis s tým videom hore, na ktoré som písal, že také autá (s takým výkonom a aj váhou) nepatria 90% bežných ľudí do rúk... hocijaké elektroauto strednej triedy váži prázdne okolo 2 ton napr. EV6, a zrýchľujú za 5 a menej sekúnd na 100ku, čo donedávna bolo bežné zrýchlenie superšportov... napr. tú by som namiesto svojej Ceedky bral hneď (behá tu po Trnave v matnej sivej farbe... celkom mňamka na pohľad)
čo sa elektromobility týka, určite nie som proti a neboj nemám zahmlené predsudky... momentálne do mesta nie je nad čím váhať, ak má človek na to peniaze...
v súčasnosti by som sa skôr prikláňal k ceste pluginhybridov, s menšími baterkami, aby sme sa elektriku naučili používať v meste, v jednom aute by bol aj klasický spaľovák na dlhšie trasy, ak treba... nebude to klásť také nároky na suroviny, na rozvodnú sieť a nebude treba hneď toľko nabíjačiek... chýba infraštruktúra, rozvodná sieť na to nie je pripravená a tú elektriku ani nemáme odkiaľ vziať, už teraz je spotreba energie v EU "kritická" a fúzia či čo to skúšajú s tým umelým slnkom, je zatiaľ v plienkach...
akurát som čítal, že v rozvinutejších elektro-krajinách, sa okrem klasického "strachu z dojazdu" začína objavovať nová fóbia "strach z nenabitia"... u nás to samozrejme ešte nehrozí, nakoľko e-autičíka s cenovkami 50 litrov a viac si asi väčšina populácie tak skoro nekúpi...
https://auto.pravda.sk/magazin/clanok/621369-v-britanii-strieda-uzkost-z-dojazdu-nova-uzkost-z-nabijania/
PS. neviem, ci som spravne vyuzil pojem trollovat