Dzejkob ak chces, mam tie spreje na hladanie prasklin..... kludne to mozeme niekedy aplikovat...... je to na par minut..... kludne dobehnem, SS ak mas zaujem.... v TT robim takze nemam problem hocikedy vybehnut
Najlepsie si to nechat niekde skontrolovat - takto vyzerali skrabance ked som na Dunaji chytil lodou kamen a poskrabal lak, ale prasknute to nebolo, kedze mi do lode netieklo.
(tam sa to dalo velmi rychlo a jednoducho overit)
Ďakujem všetkým za rady, poslal som fotky predajcovi, rám mám ešte v záruke, tak som zvedavý čo bude ďalej. Tesak keď by bolo treba vyskúšať, tak budem na teba myslieť a ozvem sa, ďakujem Ani som nevedel že také niečo existuje.
existuje...... hladali sme tak mikropraskliny na antikorovych autocisternach na potraviny....... ked bola cisterna studena, napr. naplnena vodou, nic netieklo...... ked sa tam v Bolerazi napustila 70°C glukoza, antikora sa roztiahla , prasklinka sa otvorila a slizlo to von..... uz som to tu niekde davno davno daval.... v podstate 2 spreje..... ocistis cisticom brzd alebo izopropylalkoholom, nastriekas kontrastny sprej, nechas zatiect..... vytries do sucha a nastriekas taky kriedovy sprej..... ten ako schne, vytiahne ten kontrastny z praskliny (ak tam prasklina je)
za vyskusanie nic nedas.... mozeme to skusit
Tomu sa hovori penetracna skuska... kedze tam dieru vidno uz vizualne tak z tej to navzlina takze tam ukaze taku machlu a tej dalsej casti by to mozno cosi ukazalo... len treba mysliet ze ten cistic na penetrant je pekne svinstvo aby sa to nedoserkalo este viac
Strhol som zavit na svetlw lezyne connect drive 800XL. Ten co sa k nemu strobuje drziak na rajdy. Vie mi niekto poradit ako to vyriesit? Jedna sa o tento diel
Dakujem za radu ale byvam v petrzalskom panelaku asi nemam moznosti zvaracky a zavitovacky
skor som hladal take domace DIY jednoduche riesenie, zaroven nieco spolahlive pretoze na tom srobe drzi to svetlo na rajdoch. Dlhsi srob a matka nie je riesenie, pretoze toto je vnutorny diel svetla potom by ho nebolo mozne zlozit. Pisal som aj do lezyne ale pochybujem ze mi taky diel poslu.
Dakujem za radu ale byvam v petrzalskom panelaku asi nemam moznosti zvaracky a zavitovacky
skor som hladal take domace DIY jednoduche riesenie, zaroven nieco spolahlive pretoze na tom srobe drzi to svetlo na rajdoch. Dlhsi srob a matka nie je riesenie, pretoze toto je vnutorny diel svetla potom by ho nebolo mozne zlozit. Pisal som aj do lezyne ale pochybujem ze mi taky diel poslu.
petrik myslim si ze je to hlinik. srob ostal neposkodeny. zo slogeru (dodaval lezyne na SK) mi napisal ze nevedia nic taketo objednat. odporucali mi len vyrezat vacsi priemer zavitu a kupit vacsi srob.
Zhodou okolnosti som mal vcera Lezyne macro drive 1100 otvorenu a tiez som mal ten drziak vonku
Najjednoduchejjsie je vyrobit novy vatsi zavit tak isto zvatsit dieru v plasty svetla a pouzit novu skrutku, jednoduche,rychle a funkcne
v podstate 2 spreje..... ocistis cisticom brzd alebo izopropylalkoholom, nastriekas kontrastny sprej, nechas zatiect..... vytries do sucha a nastriekas taky kriedovy sprej..... ten ako schne, vytiahne ten kontrastny z praskliny (ak tam prasklina je)
to je to, co sa pouziva na hladanie prasklin hlav motorov ?
lto... pravdepodobne ano.... aj ked ... poriadna firma ak stahuje hlavu na hororizontalnej freze ci na magnetke, mala by ju potom otlakovat..... hlavu Ti zrovna hocikto, musis mat firmu kde mas istotu
Vôľa v stredovom zloženi octalink... Je to len o pohodlí? Od kedy už je nevyhnutná výmena? Má už síce aj 5 rokov asi... Čo sa týka životnosti bude lepšie octalink alebo hollowtech2 ? Fakt mi ide len o životnosť. Mňa nejaké gramy a watty nezaujímajú
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(tam sa to dalo velmi rychlo a jednoducho overit)
za vyskusanie nic nedas.... mozeme to skusit
Škoda keby si bol bližšie isto sa dohodneme.
ak to nieje hlinik asi by som tam vedel navarit material. ale ak si to strhol asi to bude hlinik.
Najjednoduchejjsie je vyrobit novy vatsi zavit tak isto zvatsit dieru v plasty svetla a pouzit novu skrutku, jednoduche,rychle a funkcne
(kto ma na predaj 11sp XD Kazetu tak správa
to je to, co sa pouziva na hladanie prasklin hlav motorov ?