Kilaz6 - no fakt, nerob si hanbu, a povedz svoj vek. mna to zaujima. naozaj, vidno ze sa bojis, uz som ta o to poziadal a stale nic. tak hod sem to cislo.
a tod vse. fakt nema zmysel sa vybavovat s takymito individuami ako si ty, zamysli sa nad sebou. na to co mas ty su tabletky - aa to ti predpise kazdy lekar.
pre neznejsie polovicky: vzdy je lepsie ked pojde bajkovat ako by sa mal ozierat a vyhulovat. rada: nech si dotycna tiez kupi bike a potom pochopi. to je aj moj pripad
Kedze som hlavou rodiny a pre rodinu pracujem a zarabam na zivobytie dost skaredym sposobom ( na zmeny ), tak som si pravo volneho pohybu v ramci relaxu urcil uz davno Sem tam sa nejaka narazka typu " Uz zase ? " vyskytla, ale len v minimalnej miere. Kedze konecne jazdim so synom tak pocuvam uz iba " Kde zas vy dvaja idete ? " a nas tajomny uskrn je tou najlepsou odpovedou PS : O demokratickych principoch manzelstva sme sa dohodli velmi davno a verte ze to funguje
toto je podla mna naozaj zajimawa otazka....newiem aky je problem...sme wo fore o hocicom a k tomu je to este aj o bikoch cize ej to uplne w poriadku...K TEME obcas jej to vadi ale snazim sa robit cas tak ze pol dna to pol dna ona
dalsi co pouziva w w w?? nic v zlom,
ale ste na omyle ak si myslite ze sa to vyriesi kupov biku polovicke, bud je to odute lebo nerozumie bikovaniu a nevie preco ta to tak taha, alebo je to zdute ze chces ist sam a bez polovicky predsa nemozes ist... takze asi tak, proste vyhoviet sa 100 % neda nikdy je to o niakom kompromise.
ale toto nieje samozrejme moj pripad,
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a tod vse. fakt nema zmysel sa vybavovat s takymito individuami ako si ty, zamysli sa nad sebou. na to co mas ty su tabletky - aa to ti predpise kazdy lekar.
1. zasportujes si
2. ticho lieci
Vela stastnych km vo dvojici!
ale ste na omyle ak si myslite ze sa to vyriesi kupov biku polovicke, bud je to odute lebo nerozumie bikovaniu a nevie preco ta to tak taha, alebo je to zdute ze chces ist sam a bez polovicky predsa nemozes ist... takze asi tak, proste vyhoviet sa 100 % neda nikdy je to o niakom kompromise.
ale toto nieje samozrejme moj pripad,
moja stara doma bez mojho vyslovneho povolenia nevyprava...
Dufam, ze to na plavarni v Goiserne naucila aj moju
a ked si to nezapamatala, tak jej jednu preventivne liskni hned pri dverach...
to mi len pripomina stary a dobry...
"Stara obliekaj sa, idem na pivo!"
"A beries ma so sebou?"
"Nie, vypinam kurenie..."
Dudo,zrejme necita forum,co?
http://www.youtube.com/watch?v=EOx9Zj8mE80
Inac mojej priatelke sa to video vobec nepaci a ja nechapem preco .. hmm
Nie je nič krajšie, ako keď si rozumiete aj bez slov.
Tk za tento výrok by som ťa kopla do prdele, byť Tvojou "starou"
Pocitac, telefon a internet? to som zrusil ako prve, bola by moc ovplyvnovana tymi emancipovanymi kecami...