takze tento rok už druhý Gerlaching za sebou, nechali sme sa zlákať novou výzvou na MTBIKERi:
Každý mesiac vyberieme tie najzaujímavejšie Gerlachingy a odmeníme balíčkom MTBIKER, ktoré budú obsahovať aj aj limitované tričko Gerlaching. Ceny sa môžu meniť podľa aktuálnej dostupnosti a ich počet je limitovaný.
Šancu získať ho môžeš, ak:
si násobný Gerlacher a absolvoval si ho minimálne 2 krát - SPLNENÉ
z Gerlachingu si nahral k výjazdu na web zaujímavé a pekné fotky - SPLNENÉ
výzvu si absolvoval v skupine - SPLNENÉ (aj keď sme boli v skupine len dvaja, ostatní sa nepripojili)
pre zdolanie výzvy si si vybral zaujímavé miesto - SPLNENÉ (mysím, že symbolckejšie miesto ako Gerlachov nie je)
- už nám ostáva len napísať o tom článok - čo ty Slavo na to?
Ahoj miroslavpetija pozrieme sa na to, spravil si pekne veci a aj lokalita super (dufam, ze sa mi tam tiez podari spravit gerlaching )Dam echo kolegovi FeroT, takze sa podari Ta vybrat
Ahoj miroslavpetija
Zhodou okolnosti sme teba aj so sparing partnerkou vybrali za mesiac November, len sme este nekontaktovali ludi. Ale coskoro sa ti ozve kolegyna
Ahoj miroslavpetija
Zhodou okolnosti sme teba aj so sparing partnerkou vybrali za mesiac November, len sme este nekontaktovali ludi. Ale coskoro sa ti ozve kolegyna
nie je to sparing partnerka ale sparing partner - Slavo (kurado)
výzvu si absolvoval v skupine - SPLNENÉ (aj keď sme boli v skupine len dvaja, ostatní sa nepripojili)
pre zdolanie výzvy si si vybral zaujímavé miesto - SPLNENÉ (mysím, že symbolckejšie miesto ako Gerlachov nie je)
- vyniesol si na koniec bajk na Gerlach - NESPLNENE
edit: ja som ten rok (neplanovane) okrem gerlachingu vystupil na gerlach (bez bajku samozrejme ) a za cely rok som udrzal priemerny vyskovy priemer vyjazdov na bajku cez 2654m na 100km, co pri jazdeni v nizinach ako je BA neni uplne trivialne . No, kazdy si nieco najdeme ako vyzvu. S Everrstom by som to skusat nechcel
. Ale tak najlepsie su veci, ktore clovek neplanuje.
Ahojte! Mám jednu otázku týkajúcu sa pravidiel Gerlachingu. Možno to je zbytočná otázka. Ak počas výšľapu na vrchol kopca cesta na niektorom úseku pár metrov klesne, poruším takto pravidlá?
Najlepšie urobíš, keď segment, ktorý chceš jazdiť, pošleš do HELLS 500 a oni Ti potvrdia, či je to v pohode 😉 Tam niekde to aj píšu, že ak máš akékoľvek otázky ohľadom segmentu, aby si sa obrátil na nich.
Ahojte! Mám jednu otázku týkajúcu sa pravidiel Gerlachingu. Možno to je zbytočná otázka. Ak počas výšľapu na vrchol kopca cesta na niektorom úseku pár metrov klesne, poruším takto pravidlá?
ak ti ide o mtbiker gerlaching, tak neporusis pravidla:
cepooo • 28. júna 2020 o 19:48
My berieme tu vyzvu viac pohodovo. Nech na konci sedia celkove metre a nejaky mini zjazd v priebehu kopca sa riesit nebude.
Vcera som rozmyslal o tom ci som dal niekedy Gerlaching (aj keby nie na jednom kopci). Tento rok som vsak isiel Teide a bolo to vlastne jedno stupanie hore a naspat (s malou hupkou medzi) kde som nazbieral 2700+ prevysenie - pocita sa to za Gerlaching? A ked ano preco nebolo uznane?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Každý mesiac vyberieme tie najzaujímavejšie Gerlachingy a odmeníme balíčkom MTBIKER, ktoré budú obsahovať aj aj limitované tričko Gerlaching. Ceny sa môžu meniť podľa aktuálnej dostupnosti a ich počet je limitovaný.
Šancu získať ho môžeš, ak:
- už nám ostáva len napísať o tom článok - čo ty Slavo na to?
nie je to sparing partnerka ale sparing partner - Slavo (kurado)
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/773668/bicykel-hore-dole-gerlaching.html
27x100vm
Gratulujem Slavko 💪🏻👍🏼😉
- vyniesol si na koniec bajk na Gerlach - NESPLNENE
edit: ja som ten rok (neplanovane) okrem gerlachingu vystupil na gerlach (bez bajku samozrejme
. Ale tak najlepsie su veci, ktore clovek neplanuje.
Ďakujem, Žanetka. Máš na tom aj ty svoj podiel ...
ak ti ide o mtbiker gerlaching, tak neporusis pravidla:
cepooo • 28. júna 2020 o 19:48
My berieme tu vyzvu viac pohodovo. Nech na konci sedia celkove metre a nejaky mini zjazd v priebehu kopca sa riesit nebude.
Asi by sa divili, čo sa ich pýtaš
Ako obnovovať? Raz som to urobil, tak to platí predsa
A hlavne, toto sú motivačné výzvy a človek by sa nemal brať tak vážne
Vďaka