Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
ked kupiš chlysler z D od 3 majitela od turka z bazaru čo má 146tis km ale v reali ma 500tis a malo ho dajake hovedo čo nelial do neho olej každých 30tis km jak treba tak sa kazia
to auto jak jazdiš jak sa ma max cca 120-130 a staraš sa tak ti vydrží do duchodu
nie je lepšia automatika jak US
Hehe, auto bolo nove a po 70 tisicoch km sa pokazila prevodovka...nasledne kvoli tomu bolo auto niekolkokrat v servise (stale rovnaka porucha - neviem povedat co konkretne, ale nieco s prevodovkou) a k tomu odstavka vyroby GM, mesacne cakanie na nejake atypicke suciastky...ale nehovorim, ze je to zle auto, toto je moj zazitok, ktory ti prezentujem. Btw, olej sa meni po 15k km Longlife olej ma predlzeny zvycajne na 30k km.
chrysler myslis novy? Napr 300C ? Lebo to su fakt hnoje.. vsetko zle..Predna naprava +- 80000 automat.. to iste.. Nepises aka ja to motorizacia... lebo ak 3.0 CRD porozmyslal by som este nad kratsim intervalom vymeny oleja
nie všetko čo sa píše je pravda
ja mám citrona a velka spokojnosť,zase mam nie velký nájazd cca 15tis ročne
kámo má ML a furt dačo a kupoval nové
a ten olej som myslel do staršie typy prevodoviek
všetko sa kazí..dneska sa robia auta tak aby vydržali 3 roky a pá a potom zahlen Sie bitte
nový určite by som nekupil
ešte raz...ludia robia chybu že vyjdu na dialnicu a daju voyagerovi 170 plné gule...auto je koncipované na komotnu jazdu ala américa 60míl a dovidenia
pre mna je kus velké..som dosť domased a moc to nevyužijem to má odrádza od kupy, chodiť denne 25km s 510cm rárohov hlavne do mesta je nič moc,zase živiť 2 auta je nič moc
Lamborghini Forum:
Hluk obtekajuceho vzduchu nad 330 km/h, neviem co s tym!
Audi A8 Forum:
Kde dat najlepsie opravit Rolexky?
Fiat Forum:
Hallo? To som tu jediny?
Mercedes C-Klasse forum:
Moj mercedes v nedelu pri ceste do obchodu zmokol - co mam teraz robit?
Alfa Forum:
Existuje aj zivot mimo servisu?
MX-5 Forum:
\"Zalesak\" mi presiel Touaregom cez auto!
Touareg Forum:
Mam na podvozku zarazenu MX-5ku, da sa s tym jazdit alebo ju musim dostat von?
Renault Forum:
Predam mesacnu elektricenku - zn. Auto sa vratilo zo servisu skor.
Bentley Forum:
Dnes som musel pouzit popolnik. Ako ho mozem vymenit?
Porsche Cayenne Forum:
Spotreba pod 40L/100km - porucha motora?
Smart Forum:
Motor z motorky konecne zabudovany: vyrazne zvysenie vykonu!
Mustang Forum:
Nejaky kokos v Civicu sa ma dnes snazil predbehnut!
Civic Forum:
Nejaky kokos v Mustangu sa ma dnes pokusil predbehnut!
Honda Accord Forum:
Dostal som auto od mamy. Kde zozeniem lacne 18palcove disky?
VW Bora Forum:
Uz mam toho dost, kazdy si mysli ze mam Golf s ruksakom!
Opel Forum:
Moja Corsa nema na sebe ziadnu hrdzu! SKUTOCNE! (tema bola zmazana Adminom)
Mazda MX-5 Forum:
Mozem ako chlap soferovat aj zenske auto?
Lexus Forum:
Kde zozeniem zadne svetla vo VW-Style?
BMW M3 forum:
Kde sa daju zohnat vonkajsie spetne zrkadla z Golfu 3?
Viper Forum:
Smart v nasavacom potrubi! Ako ho dostanem von?
Ford Fiesta Forum:
Pomoc - mam pod kapotou sijaci stroj!
Seat Marbella Forum:
Dnes som sa dokazal celu cestu drzat s nakladakom!
BMW 3xx E36 Forum:
Kde maju najsmazenejsi kebab v meste?
Hummer Forum:
Dnes som ohol naraznik. 10 mrtvych a 27 zranenych. Musim cierny lak kupit priamo u distributora Hummer, alebo sa da pouzit aj iny? Distributor je 25km odo mna a to je vyse 1000SK na benzin!
Mercedes-Benz 190D Forum:
Kupujuci mojho auta mi poslal par otazok - neviete niekto Bengalsky?
Yugo Forum:
Kedy vam naposledy auto fungovalo?
Honda Civic CRX Forum:
Susedov pes spava v mojom vyfuku, mozem aj tak kludne nastartovat?
Mercedes S-Klasse Forum:
Zena a smradlavy pravnik sa ma snazia osklbat. Ako sa ich mozem zbavit bez zapisu do registru trestov?
Polo Forum:
Konecie mam znizeny podvozok! Akurat ze teraz nadociahnem na okienko v McDrive Sad
Ferrari Forum:
Este som nebol mimo mesta. Ako funguju stupne 4,5,6?
Porsche Forum:
Dostal som defekt - bude spatny odpredaj leasingovke lacnejsi, alebo sa ho mam pokusit predat sam?
Twingo Forum:
Mracitka na predne svetla z pravej konskej hrivy!
BMW 7xx Forum:
Pomoc, mam preprogramovanu jednotku a neviem prinutit popolnik zavret sa!
Nedávno som sa stretol so zaujimavím prístupom ... u kolegu. Zahlásil niečo na spôsob: "Nemohol by som mať auto dlhšie, ako 4-5 rokov. Unudil by som sa".
Máte rovnaký názor? Ja naopak, ak si na niejaký stroj/prístroj zvyknem, nemením, pokiaľ to nie je bezpodmienečne nutné.
clovek by necakal ale 1cm vrstva snehu na vnutornej strane disku kolesa pri rychlosti nad 60km/h tak auto je nepouzitelne, vibracie volantu a celeho auta (akokeby skakalo)
ved ano ale ked ides tak ta to nenapadne ako prve a zacalo to asi az po prejdeni 60km .je mozne ze dovtedy bola ta vrstva suvisla a rovnmerna . aj ked je pravda ze nesiel som nad 70km/h ..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked uz tak motorizmus nie ?
to auto jak jazdiš jak sa ma max cca 120-130 a staraš sa tak ti vydrží do duchodu
nie je lepšia automatika jak US
ja mám citrona a velka spokojnosť,zase mam nie velký nájazd cca 15tis ročne
kámo má ML a furt dačo a kupoval nové
a ten olej som myslel do staršie typy prevodoviek
všetko sa kazí..dneska sa robia auta tak aby vydržali 3 roky a pá a potom zahlen Sie bitte
nový určite by som nekupil
ešte raz...ludia robia chybu že vyjdu na dialnicu a daju voyagerovi 170 plné gule...auto je koncipované na komotnu jazdu ala américa 60míl a dovidenia
pre mna je kus velké..som dosť domased a moc to nevyužijem to má odrádza od kupy, chodiť denne 25km s 510cm rárohov hlavne do mesta je nič moc,zase živiť 2 auta je nič moc
Lamborghini Forum:
Hluk obtekajuceho vzduchu nad 330 km/h, neviem co s tym!
Audi A8 Forum:
Kde dat najlepsie opravit Rolexky?
Fiat Forum:
Hallo? To som tu jediny?
Mercedes C-Klasse forum:
Moj mercedes v nedelu pri ceste do obchodu zmokol - co mam teraz robit?
Alfa Forum:
Existuje aj zivot mimo servisu?
MX-5 Forum:
\"Zalesak\" mi presiel Touaregom cez auto!
Touareg Forum:
Mam na podvozku zarazenu MX-5ku, da sa s tym jazdit alebo ju musim dostat von?
Renault Forum:
Predam mesacnu elektricenku - zn. Auto sa vratilo zo servisu skor.
Bentley Forum:
Dnes som musel pouzit popolnik. Ako ho mozem vymenit?
Porsche Cayenne Forum:
Spotreba pod 40L/100km - porucha motora?
Smart Forum:
Motor z motorky konecne zabudovany: vyrazne zvysenie vykonu!
Mustang Forum:
Nejaky kokos v Civicu sa ma dnes snazil predbehnut!
Civic Forum:
Nejaky kokos v Mustangu sa ma dnes pokusil predbehnut!
Honda Accord Forum:
Dostal som auto od mamy. Kde zozeniem lacne 18palcove disky?
VW Bora Forum:
Uz mam toho dost, kazdy si mysli ze mam Golf s ruksakom!
Opel Forum:
Moja Corsa nema na sebe ziadnu hrdzu! SKUTOCNE! (tema bola zmazana Adminom)
Mazda MX-5 Forum:
Mozem ako chlap soferovat aj zenske auto?
Lexus Forum:
Kde zozeniem zadne svetla vo VW-Style?
BMW M3 forum:
Kde sa daju zohnat vonkajsie spetne zrkadla z Golfu 3?
Viper Forum:
Smart v nasavacom potrubi! Ako ho dostanem von?
Ford Fiesta Forum:
Pomoc - mam pod kapotou sijaci stroj!
Seat Marbella Forum:
Dnes som sa dokazal celu cestu drzat s nakladakom!
BMW 3xx E36 Forum:
Kde maju najsmazenejsi kebab v meste?
Hummer Forum:
Dnes som ohol naraznik. 10 mrtvych a 27 zranenych. Musim cierny lak kupit priamo u distributora Hummer, alebo sa da pouzit aj iny? Distributor je 25km odo mna a to je vyse 1000SK na benzin!
Mercedes-Benz 190D Forum:
Kupujuci mojho auta mi poslal par otazok - neviete niekto Bengalsky?
Yugo Forum:
Kedy vam naposledy auto fungovalo?
Honda Civic CRX Forum:
Susedov pes spava v mojom vyfuku, mozem aj tak kludne nastartovat?
Mercedes S-Klasse Forum:
Zena a smradlavy pravnik sa ma snazia osklbat. Ako sa ich mozem zbavit bez zapisu do registru trestov?
Polo Forum:
Konecie mam znizeny podvozok! Akurat ze teraz nadociahnem na okienko v McDrive Sad
Ferrari Forum:
Este som nebol mimo mesta. Ako funguju stupne 4,5,6?
Porsche Forum:
Dostal som defekt - bude spatny odpredaj leasingovke lacnejsi, alebo sa ho mam pokusit predat sam?
Twingo Forum:
Mracitka na predne svetla z pravej konskej hrivy!
BMW 7xx Forum:
Pomoc, mam preprogramovanu jednotku a neviem prinutit popolnik zavret sa!
Máte rovnaký názor? Ja naopak, ak si na niejaký stroj/prístroj zvyknem, nemením, pokiaľ to nie je bezpodmienečne nutné.
http://www.youtube.com/watch?v=UZ8SxeL2CmA
Tiez fajn cesta.