Vysledky: http://mtb2013.r.mikatiming.ch/2013/?content=file&file=09_XCO_Men_results_laps.pdf
Najvyssi cas zalozit obdobnu temu ako
cestne-preteky-cyklokros-f28/cestna-protour-t16019-4380.html, ktora by sa venovala dianiu vo svetovej sutaznej horskej cyklistike (Svetovy pohar, Majstrovstva sveta, Majstrovstva Europy, Prazske schody....).
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
Joshua Dubau z Rockrideru 11. miesto, fantázia
N1no opäť neskutočný. Dokazuje všetkým neprajníkom, že vôbec nepatrí do starého železa. Škoda toho defektu. ale nevzdal to a v kopcoch všetkých obiehal ako keby to boli kadeti a nie top Eliťáci.
Ja som nezaregistroval, žeby mal niečo s bikom. Akurát komentátor spomenul že vozí SR Suntour vidlicu a o dosť užšie rajdy ako ostatní.
Ono tam boli kvoli vsade pritomnemu pelu zo smrekov, pre alergikov brutalne podmienky, tak sa Cinkovi ani necudujem. Pel bol vsade, ked si presiel po trave tak sa zdvihol zlty oblak.
Boli sme tam osobne aj s Icemanom a detmi a preteky zien aj muzov boli neskutocne. Divakov na mraky, atmosfera super.
Rebecca isla technicke useky naozaj lepsie ako niektori chlapi a o level lepsie ako vacsina superiek.
Nino je borec, ale lisiak Pidcock si vsetko ustrazil.
Este vecer som si doma pozrel aj zaznam na CT a paradicka.
1. XCC tréning prebieha tesne pred pretekmi.
Za pomerne krátky čas si bajkeri musia prezrieť trať a nastaviť bicykel.
Rám použitý v XCC je odfotografovaný a označený nálepkou a musí byť rovnaký pre preteky XCO.
2. Bicykle sú skenované, aby sa skontrolovali možné skryté motory.
3. Štartovné čísla na žltom pozadí označujú tím, ktorý vedie hodnotenie tímov. Poradie sa určuje podľa výsledkov prvých 3 bajkerov jazdiacich za tím.
4. Výsledky XCC určujú postavenie na štarte pre preteky XCO.
Pre top 8 existuje samostatný vyvolávací box a volajú sa ako poslední.
5. Jazdci od 1. do 8. miesta si vyberajú svoju pozíciu na štartovom rošte.
6. Najlepší jazdci sú súčasťou „vybranej skupiny“ antidopingového programu ICU a sú pravidelne testovaní.
Napr. Henrique Avancini, za dva týždne absolvoval 3 testy moču a 3 krvné testy.