Len Amerika ide trochu inou trasou ako mal na tej jeho mapke. To už je lepšie ponad Rosinu a Višňové cez letisko prejsť pod Hoblík a tade na Polom. Amerika ide po lúkach v okolí Trnového a Stráňav a tam ak nie je dostatočne dlho sucho býva brutálne blata. A celé sa to tam tak motá a dá sa tam ľahko zísť z originál trasy, lebo všade nejaká cesta od traktora.
Ako miestny garantujem, ze takmer vsetky trasy na Polom ci uz z Trnoveho, Visnoveho, Stranav su velmi prijatelne, zjazdne, kazda alternativa ma cosi do seba. Aj nasa Trnovska Amerika je super a nie je ani blatova. Povedal by som, ze za sucha aj na gravel by sa dalo, ale istejsi je horak A ze sa zda nieco strme ??? Vsak nech fesaci z dolniakov trocha potrenuju Myslim, ze pohlad z vyhliadky na Polome je asi jeden z najkrajsich na Slovensku a stoji za ten vyjazd !!!!
to som kreslil podla mapy, nikdy som tam nebol ale tiez hrozi ze buduci tyzden budem 1-2 dni v ZA tak planujem tak naslepo
ale podla mna to citas opacne
Polom mam z Lucky a konci v Trnovom https://sk.mapy.cz/s/lajagupesa
Ahoj, ako miestny trasu plne schvalujem. V bode 4 vsak odbehni cca 300m ku pamatniku Polom a na vyhliadku nad mesto a vrat nazad do bodu 4. Potom od bodu 5 sa drz stale po zelenej pozri jazdy na heatmape Stravy
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Tú fajnú lesnú cestu z Tepličky pod Straník niekto po celej šírke vysypal štrkom. Som sa narobil ako debil. Keby aspoň nechali naboku polmetrový voľná pás...Asi tam niekedy nabehnem a odhrabem si ho
Tú fajnú lesnú cestu z Tepličky pod Straník niekto po celej šírke vysypal štrkom. Som sa narobil ako debil. Keby aspoň nechali naboku polmetrový voľná pás...Asi tam niekedy nabehnem a odhrabem si ho
Ale no, da sa to krajom slapnut, chatari to tam vysypali asi...
No ale žiadna hitparáda to nie je Hore sú dve chatky na ktorých som v živote nikoho nevidel. Vlastnia to domáci a pochybujem že tam niekto chodí každý víkend ak býva v rodinnom dome. Pokosené majú tak tam asi občas zájdu, ale kôli tomu nemuseli "dláždiť" les kamením. Cesta patrí obci a starosta asi na bike nechodí tak je mu to jedno. Toľko moje zamyslenie
Inak, dnes sme na rybníku pod VD videli bobra. Ja teda prvýkrát v živote takto vo voľnej prírode. Foto je ilustračné, nemal som so sebou foťák...
Hitparada to nie je, co uz, cera som siel cez tazky stranik hore a zas tam supli dalsi kusok lesa dole, to ma stve viac... inak ten makadam tam je mozno vysypany lebo som tam zopar krat uz videl saskovat par ludi s takym jeepom, zeby predprirava pre stavebne strojea nove chatky? 🤔
Vcera vecer som bol na anakonde, na zaciatku v tej hustine nieco zachrapcalo, potom viacej tak som spomalil a pozrel co to je. Vysledkom bolo medvieda, tak som odtial letel svetelnou rychlostou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale podla mna to citas opacne
Polom mam z Lucky a konci v Trnovom
https://sk.mapy.cz/s/lajagupesa
Ahoj, ako miestny trasu plne schvalujem. V bode 4 vsak odbehni cca 300m ku pamatniku Polom a na vyhliadku nad mesto a vrat nazad do bodu 4. Potom od bodu 5 sa drz stale po zelenej
Ale no, da sa to krajom slapnut, chatari to tam vysypali asi...
Inak, dnes sme na rybníku pod VD videli bobra. Ja teda prvýkrát v živote takto vo voľnej prírode. Foto je ilustračné, nemal som so sebou foťák...
Hitparada to nie je, co uz, cera som siel cez tazky stranik hore a zas tam supli dalsi kusok lesa dole, to ma stve viac... inak ten makadam tam je mozno vysypany lebo som tam zopar krat uz videl saskovat par ludi s takym jeepom, zeby predprirava pre stavebne strojea nove chatky? 🤔
medvede su údajne práve aktivne skoro rano a večer