mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
Suhlasim s Bobrisom, zjazd zltou TZT do D. Vesteníc je super. Vyznačil som niekoľko zaujívavých trás v okolí. Pekný technický výšlap je z D. Vesteníc po modrej TZT a následne po chodníku na lesnú asfaltku z Hradištnice. Alebo klasický výšlap po šotoline/asfalte/šotoline cez Hradištnicu až na Knažinové lúky. Modrá vyznačená trasa (od asfaltky dole) je aj super zjazd. Ďalšie dobré zjazdy sú čiernou farbou (čiernou nie je myslená obtiažnosť) do H. Vesteníc a N. Sučian. Oranžovou farbou je vyznačené obojsmerné prepojenie.
V tejto oblasti odporucam aj zjazd po zltej zo Surdova do D. Vestenic. Ta zelena z V. Cihoca zmer Surdov je ale tak trochu za trest, obcas treba prenasat nezjazdne sutre.
To by som si už mal niekedy dať. Spomínam si že kedysi si to myslím že ty už písal, že je to pekné. Prípadne ak by si to chcel niekedy ísť tak daj vedieť. Ak by som mal čas, tak by som sa rád pridal 🙂
ok. Ako pozeram historiu vyjazdov tak som to bol v maji 2020, a vtedy uz bola cast celkom slusne zarastena. Este zistit stav toho naucneho a mozeme ist.
Preco nejazdite ten naucny? Vsetci len bojnicke a prirodne nic? Ci radsej blatovy a zapratany hreben Magury. Podla.mna to je jeden z top zjazdov a nieje ani tak narocny zeby bol.pre uzsiu skupinu bikerov. Aha Palo ho siel dik ano ten naicny myslim.
Naucny bol v pohode minuly rok aj predminuly, akurat dole je jeden velikansky stromisko, co treba prehodit cezen, ale to uz je dole. Doporucujem aj zltu az na predny rokos a potom spat Ale len raz za par rokov, je to hore-dole Dobore na naucnom je, ze clovek dolezie do Rudna na pivo Zaujimal by ma ale stav na Plevnu, co ide popod od Pinkovie viechy. Pripadne opacny smer, okolo jaskyne do Sucian.
Veď ak by ste chceli, tak by sme to mohli niekedy dohodnúť spoločne. Keby sme boli aspoň 3 tak by to bolo fajn. Rokoš často nejazdim aj keď ho mám pod nosom. Ale oveľa častejšie Vtáčnik. Ak by bol záujem tak niekedy môžme spraviť taký AM pojazd. Ja teda robím takéto výjazdy každoročne, aj keď už mimo fóra, no ak by mal niekto záujem, tak napíšte, prípadne do správy a niekedy v júny, alebo júly by sme to mohli podniknúť 🙂
To som si pozrel /report z trailforks/, lebo ma to tiez zaujimalo. Je to sice trosku starsie, ale imho to nejak zvlast inak nebude. S tou tazbou to tak byva :/
Kanada: Apr 17, 2022 miesatami viac listia ale inak ciste /ocakaval som to/
Mazáčka 1.sekcia:
Apr 17, 2022 cca 1/4(po pramen) a 4/4 ciste, stredna pasaz cela zahadzana bordelom po tazbe. Na zaciatku trailu badat modre a ornazove znacky na stromoch, predpokladam,ze aj tie budu tazit
Mazáčka 2.sekcia:
Apr 17, 2022 zaciatok trailu zasypany skalami a zeminou zo zvaznice(pristupova zazvica je nejaka vytunena). Neskor "uz len" bordel po tazbe, uvodnych cca 750 trailu cele zle
🤬 Info: uzavretá je časť od mostíka pri vstupnej bráne kúpaliska v Chalmovej po most v Z. Kostoľanoch (asfaltová časť pod hrádzou), panelka poza chemickú je ok.
Paráda. Treba dať zákazy všade a všetkým! A ešte všade postaviť ploty a pozamykať brány! Fakt úžasné. Za chvíľu sa človek nikde nedostane Budeme sedieť doma na gauči a nevystrčíme ani nos bez povolenia. To sme sa veru dožili. A bude len horšie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To by som si už mal niekedy dať. Spomínam si že kedysi si to myslím že ty už písal, že je to pekné. Prípadne ak by si to chcel niekedy ísť tak daj vedieť. Ak by som mal čas, tak by som sa rád pridal 🙂
Neviete náhodou, zmenilo sa niečo?
Kanada: Apr 17, 2022 miesatami viac listia ale inak ciste /ocakaval som to/
Mazáčka 1.sekcia:
Apr 17, 2022 cca 1/4(po pramen) a 4/4 ciste, stredna pasaz cela zahadzana bordelom po tazbe. Na zaciatku trailu badat modre a ornazove znacky na stromoch, predpokladam,ze aj tie budu tazit
Mazáčka 2.sekcia:
Apr 17, 2022 zaciatok trailu zasypany skalami a zeminou zo zvaznice(pristupova zazvica je nejaka vytunena). Neskor "uz len" bordel po tazbe, uvodnych cca 750 trailu cele zle
report je od kocnere
Akurát som tade prešiel, nič som si nevšimol...