Esteze su tieto ftakoviny len okrajovou zalezitostou par vyrobcov a nie je z toho trend.
Bike do lahsieho terenu s odpruzenim ma uz predsa dve existujuce kategorie: kros a trekking.
Šak už je pár gravel bikov s prednou odpruženou:) napr aj Canyon Grizl má takú variantu
Otazka , snad nerozprudim zbytocne velku debatu - ak mam 2x9 , a original mam 48/30. Prvy majitel dal dole druhe kolecko, ja by som ho tam chcel, ale 30z sa mi zda zbytocne velky skok dole, nejake odporucanie ? Rozmyslam nad niecim ako 36z, ale zatial ani neviem ci je to technicky mozne.. Bike je Mongoose Guide sport 2021.
Ahojte, chystám sa vymeniť handlebar na mojom Canyon Inflite za tento cockpit (CP10) originálne z Ultimate. Niekto, kto ma Inflite a skúšal niečo podobne?
Nemôžem si pomôcť, ale aj napriek všetkým tým kecom ze “gravel je slepá cesta”, “neskladaj to, budeš si nadávať ze nemáš cestak” atd ma gravel neskutočne chytil…hlavne v nasich končinách kde mame plno ciest, nespevnených ciest, šotoliny a aj polnaciek. Zoberiem gravel, svižne si zajazdím, nestretnem jedine auto ktorému by som zavadzal, zabavím sa…za mna proste top
Sovicka30 Mám 78kg, gravel, jazdím duše. Plášte šírky 40-44mm (622) dávam na max 2.0 (v zime, na snehu až do 1.2), 57mm (584) max 1.8, bežne 1.6.
Záleží teda na hmotnosti, šírke plášťa, ale aj konkrétneho modelu plášťa. Sú plášte, čo znesú nízke tlaky, a sú plášte, ktoré pri nižších tlakoch idú výrazne inak (horsie). A nakoniec povrch. Niekde je 1.8 ideál, a inde (kamene veľkosti päste) je uz riziko že preraziš dušu. Každý si nájde to svoje. Mne pomohlo, že som prestal brat tak vážne odporúčania uvedené na samotnom plášti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://lemonbike.eu/product/opona-irc-boken-doublecross/
https://www.sabma.com/en/shop/article/IRCV1020/IRC_-_Boken_Double_Cross_700X42C
Staci, ci mam hladat dalejj?
Bike do lahsieho terenu s odpruzenim ma uz predsa dve existujuce kategorie: kros a trekking.
Šak už je pár gravel bikov s prednou odpruženou:) napr aj Canyon Grizl má takú variantu
EDIT: hmm ked to zmazes tak sa straca kontext
Inak gravel v tesnom zavese. ?
Na 82kg bude stačiť v predu 2.2 a vzadu 2.5?
Záleží teda na hmotnosti, šírke plášťa, ale aj konkrétneho modelu plášťa. Sú plášte, čo znesú nízke tlaky, a sú plášte, ktoré pri nižších tlakoch idú výrazne inak (horsie). A nakoniec povrch. Niekde je 1.8 ideál, a inde (kamene veľkosti päste) je uz riziko že preraziš dušu. Každý si nájde to svoje. Mne pomohlo, že som prestal brat tak vážne odporúčania uvedené na samotnom plášti.