Otázka znie: Ktorý provider netu v ZA mi dokáže ponúknuť rýchle, relatívne lacné (nemám predstavu koľko to stojí mesačne ) a bezproblémové pripojenie? Rád by som vedel na čo sa zamerať a čoho sa vyvarovať v ponukách, nechcem zbytočne platiť za nejaké hlúposti (balíčky s TV programami a pod.)
FiberNET .... a si absolutne spokojny ...nic rychlejsie nie je....optiku mas doma na stene....a ak preratas kolko zaplatis za 1Mbit/s...tak fakt neni co riesit....za 720SK/mes mas 30Mbit/s
...mozes to prist pozriet ku mne.... ....mam Klasik a ide to vzdy 30Mbit/s ako je pisane ale vacsinou az 60-70Mbit/s....(mam komplet triple TV-Tel-Net)
pogooglit...to je take jednoduché, samé básničky, ja by som rád počul názory užívateľov na to čo sa im osvedčilo a čo nie...nechce sa mi týždeň prezerať cenníky...
Milan, len ja pevnú linku ani TV nepotrebujem...dá sa to aj bez toho
pogooglit...to je take jednoduché, samé básničky, ja by som rád počul názory užívateľov na to čo sa im osvedčilo a čo nie...nechce sa mi týždeň prezerať cenníky...
jasne....cinkni na energeticku linku, resp. aku mas klapku....
jasne ze sa da aj bez pevnej a tv....kamos ma chello a rychlost 10mb linku a plati 650 s dph, ja mam t-com turbo4 linku 3mb a platim 831 s dph...ale ten orange sa fakt oplati...len tie kur-y nemaju vsade optiku..inak by som si dal ich.
FiberNet odporúčam, mám ho necelý mesiac (prechádzal som z Chella).
Zatiaľ som nezaznamenal ani jeden výpadok, oficiálna rýchlosť je 30MBit/s. ale včera sa mi podarilo ťahať z jedného private trackeru až 5.1MB/s (~40MBit/s). A za cenu 720Sk, resp. 576Sk s 20% zľavou nemá konkurenciu
FiberNet odporúčam, mám ho necelý mesiac (prechádzal som z Chella).
Zatiaľ som nezaznamenal ani jeden výpadok, oficiálna rýchlosť je 30MBit/s. ale včera sa mi podarilo ťahať z jedného private trackeru až 5.1MB/s (~40MBit/s). A za cenu 720Sk, resp. 576Sk s 20% zľavou nemá konkurenciu
....potvrdzujem .....mam ho uz od 09/2007...a mne to ide vzdy viac ako 30Mbit/s....obycajne 60-70Mbit....
...a ozaj Tomy....telefon. linku mas v cene....sice iba 100min do pevnej siete a Orange ale lepsie ako nic....no ne?....
hmmm co sa tyka netu v Žiline pokial byvas niekde ako Solinky Vlacince .......... nad nicim inym ako fiber net neuvazuj a bohato staci aj 15/1MB za 600Sk
Ak byvas niekde inde (moj pripad) potom je volba Chello 10/1MB za 650Sk
aj podla mna Orange vedie, za 720skk/mes mat 30/2mbit linku je super. Sam ju mam a od januara som mal asi 2 2-oj hodinove vypadky a jeden do polhodiny. Sice nemuseli byt, ale som velmi spokojny.
Jednoznacne FiberNet. Ak sa neda, tak Chello. Nic ine neprichadza do uvahy. Su to spolahlive a rychle nety. Mne konci zachvilu zmluva Chello (mal som ho 4 roky) a idem na Orange. Nic lepsie na slovensku, resp. v ZA nieje.
Chod do UPC... Skončila mi zmluvná viazanosť už dávnejšie. Náhodou som kukol na ich web a zistil, že majú nejaké iné ceny ako ja platím. Tak som tam zašiel a bez problémov mi urobili novú zmluvnú viazanosť, akurát že nemám Easy ale Medium a neplatím 799 Sk ale len 650 Sk. Opäť bez obmedzenia prenesených dát. A tak som hneď zmenil aj káblovku - namiesto 499 Sk mesačne budem platiť 350 Sk za digitálne pripojenie a ešte budem mať viac staníc.
Možno ich o roko donúti konkurencia znížiť ceny, nuž ale čo sa dá robiť, raz sa človek musí nasrať a urobiť ten krok...
Inak za tri roky malo u mňa Chello raz niekoľkohodinový výpadok a raz museli prísť technici vymeniť konektor v rozvodnej skrinke. Inak bez problémov.
na co chces internet? hry, surfovanie, stahovanie?
lebo na bezne surfovanie je 30MB/s na velke h***.. a na hry celkom tiez, tam skor treba sledovat pingy ake su schopny davat..
ja som v BA, mam chello a je to slusne, stabilne, ale svojho casu mali nejake obmedzenie na freeweb wz.cz.. vsade inde mi sli stranky normalne ale doma na chelle stranky blabla.wz.cz isli nechutne pomali..
FiberNET .... a si absolutne spokojny ...nic rychlejsie nie je....optiku mas doma na stene....a ak preratas kolko zaplatis za 1Mbit/s...tak fakt neni co riesit....za 720SK/mes mas 30Mbit/s
...mozes to prist pozriet ku mne.... ....mam Klasik a ide to vzdy 30Mbit/s ako je pisane ale vacsinou az 60-70Mbit/s....(mam komplet triple TV-Tel-Net)
také pomalé a také drahé
No ja sa pochválim aký internet mám ja.
Download: 100 Mbit/s Upload: cca 20 Mbit/s
Cena: 357,-- Sk mesačne
za hodinu stiahnem cca 30-40 GB ak ide sťahovanie plnou rýchlosťou, čo nie každý server mi posiela súbor takou rýchlosťou copyrightwww.speedtest.net www.speedtest.net
a kvôli takému internetu sa ani nechcem odsťahovať
mam chello, uz par rokov, musis ich poslat doprdele so vsetkymi balickami a pytat iba net, 10mbit nejakych 600 korun stoji teraz.
a ak mas moznost fibernet(predsa len nie je v celej ziline) a nejakych 200 korun navyse ti nevadi tak si daj 30mbit za par supov.
danix - nevedel som že energotel poskytuje služby aj obyvateľstvu, každopádne je to zaujímavé, spýtam sa u nás v robote
a na čo internet: no sťahovať nemienim, hry na nete určite hrať nebudem, proste bežné surfovanie, nič viac mi doteraz nebolo treba, nepotrebujem zabíjať čas hlúposťami
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...mozes to prist pozriet ku mne....
jasne....cinkni na energeticku linku, resp. aku mas klapku....
....potvrdzujem .....mam ho uz od 09/2007...a mne to ide vzdy viac ako 30Mbit/s....obycajne 60-70Mbit....
...a ozaj Tomy....telefon. linku mas v cene....sice iba 100min do pevnej siete a Orange ale lepsie ako nic....no ne?....
Ak byvas niekde inde (moj pripad) potom je volba Chello 10/1MB za 650Sk
to lopo: samozrejme bývam v kolíske MTB na Vlčincoch
Možno ich o roko donúti konkurencia znížiť ceny, nuž ale čo sa dá robiť, raz sa človek musí nasrať a urobiť ten krok...
Inak za tri roky malo u mňa Chello raz niekoľkohodinový výpadok a raz museli prísť technici vymeniť konektor v rozvodnej skrinke. Inak bez problémov.
lebo na bezne surfovanie je 30MB/s na velke h***.. a na hry celkom tiez, tam skor treba sledovat pingy ake su schopny davat..
ja som v BA, mam chello a je to slusne, stabilne, ale svojho casu mali nejake obmedzenie na freeweb wz.cz.. vsade inde mi sli stranky normalne ale doma na chelle stranky blabla.wz.cz isli nechutne pomali..
...mozes to prist pozriet ku mne....
No ja sa pochválim aký internet mám ja.
Download: 100 Mbit/s Upload: cca 20 Mbit/s
Cena: 357,-- Sk mesačne
za hodinu stiahnem cca 30-40 GB ak ide sťahovanie plnou rýchlosťou, čo nie každý server mi posiela súbor takou rýchlosťou
a kvôli takému internetu sa ani nechcem odsťahovať
a ak mas moznost fibernet(predsa len nie je v celej ziline) a nejakych 200 korun navyse ti nevadi tak si daj 30mbit za par supov.
a na čo internet: no sťahovať nemienim, hry na nete určite hrať nebudem, proste bežné surfovanie, nič viac mi doteraz nebolo treba, nepotrebujem zabíjať čas hlúposťami