Čaute chcel by som v lete voziť polročného syna vo vozíku, len nemám žiadne skúsenosti, vie mi niekto poradiť, aký mám pozerať?
chcel by som pojazdiť aj trocha ľahší terén......
poprípade aj na predaj ak niekto má jazdený...............
Sice som to riesil pred 15timi rokmi... Ja by som urcite bral 1x verziu, priestorny do 2 rokov je dost. No dostatocne spratny aj do auta, vytahu, zena predala kocik/vanicku a nasledne pouzivala vozik ako kocik aj po meste. Na tahanie za bajkom pre zenu na trailoch ok.
Ak dieta potrebuje pohyb, caste zastavky su nutne, tam nepomoze vacsi vozik, ak dieta spi, tak spi. Pouzivali sme casto aj na beh + inline na hradzi. S 2x si to neviem/nechcem predstavit.
Chariot cougar 1 prezil bez jedineho servisneho zasahu (okrem umyvania a fukania gum) este dalsie dieta a nasledne sme vyhodne predali...
chmeliak
Tu je fajn clanok k vyberu 1 alebo 2 miestneho vozika https://www.odpruzeni.cz/blog/aktuality/1-mistny-nebo-2-mistny-vozik-za-kolo-pro-jedno-dite
My mame doma 1 miestny Croozer, rocnik 2016 s odpruzenim od Dogy (odpruzeni,cz) a sme spokojni, Tazko sa rozhodnut ci Thule alebo Croozer, pripadne dalsie ine znacky, kazdy ma svoje pre a proti. V novych verziach ma myslim aj Croozer lepsie vychytavkty a je porovnatelny s Thule. Treba si pozriet clanky a recenzie co by viac vyhovovalo. Rozhodne ja by som siel pri 1 dietati do verzie pre 1 dieta, vacsi nema zmysel a bude mat len nevyhody,
ano, ak 1 dieta, bude ok 1-miesnty, ale my sme zacinali 1-miestny (Chariot Cougar) a nakoniec sme museli predat, lebo prisiel dalsi synator a kupovali sme 2-miestny (opat Cougar) . Takze ak je v plane toto, treba pozerat aj takto na to. Pojazdili sme s nim dost vela, skor v terene a udrzba ziadna okrem klasickeho cistenia. Hodil som ho s minimalnym rozkladanim do sharana. odporucam k nemu minimalne trekking set - super aj ako kocik, pripadne na turistiku. Odporucam pozerat s odpruzenim.
Zdravim Vás,
Potrebovala by som poradiť ohľadom kúpi cyklovozika pre 2 deti (3r. a 1,5r). Čítala som rôzne články,recenzie ale neviem sa rozhodnúť.
Hľadám, kde by sa hlavne dali sklopit sedadlá pri spánku. Dostatok miesta vo vnútri, šírku vozíka veľmi neriešim. Dostatočne odpruzenie. Ak by bolo možné, bočné vetranie. Chcela by som používat ako kočiar na asfaltové chodníky a poľné cesty, tiez za bycikel. Radšej priplatim za pohodlie deti ale tiež to nemusí byť astronomická suma.
Za každú radu/skúsenosť ďakujem.
3 rocne dieta bude mat v lete 3.5 a to uz asi do voziku nepatri, radsej na taznu tyc. To maldsie sa vyspi aj bez polohovatelnych prip masazno-vykurovacich sedaciek, (deti spavaju aj normalnej cyklosedacke, no je pravda, ze kamarat lepil prilbu paskou o sedacku)
Vyssie v prispevku uvadzam odporucany model.
Snazim sa ti poradit na zaklade mojej intenzivnej skusenosti s cyklovozikom a dvomi detmi. Ak ti niekto radi polohovatelny vozik na spanie pre dve deti do sest rokov, tak sup do toho. Moje kvadricepsy ani skusenosti na to nedozreli.
na základe mojich skúseností sa tiež prikláňam k Dudovmu názoru...o.i. 3 a pol ročné dieťa sa dokáže pri intenzívnej pomoci naučiť samé bicyklovať veľmi rýchlo
snad mam spravne vlakno... viete prosim niekto poradit/odporucit/rovno zatrhnut napad tahat vozik na full carbon celopere? vyrobca neodporuca. avsak nechche sa mi moc kupovat novy bike len pre vozik. predtym som mal kombinaciu carbon/hlinik a tam problem nebol
Čaute, nechcem zakladať novú tému. Má tu niekto skúsenosť s montážou kotúčovej brzdy na vozík Qeridoo Spotrex 2 ? Vraj na všetky modely vozíkov Qeridoo po roku 2018 by sa to malo dať.
Ahojte, ma niekto skusenosti s vozikom hamax prioneer, ktory predavaju v decathlone? Uz som si ho chcel objednat ale pozeram ze v popise je maximalne koleso 28 palcov. Ja mam na bicykli kolesa 29 palcov tak som si nie isty ci to bude pasovat. Dakujem
Link na vozik: https://www.decathlon.sk/vozik-kocik-za-bicykel-id_8607793.html
Dobre ti povedali - zo stranky Schwalbe
(28 a 29 maju rovnaky rozmer rafiku a tym padom to je efektivne iba jeden rozmer s dvomi nazvami)
What is actually the difference between 28 and 29 inches?
The silliest answer to this question would be to say that the difference is exactly 1 inch. Another answer would be: There is no difference.
Both tire sizes have the same inner diameter of 622 mm and can therefore be fitted on the same rims.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak dieta potrebuje pohyb, caste zastavky su nutne, tam nepomoze vacsi vozik, ak dieta spi, tak spi. Pouzivali sme casto aj na beh + inline na hradzi. S 2x si to neviem/nechcem predstavit.
Chariot cougar 1 prezil bez jedineho servisneho zasahu (okrem umyvania a fukania gum) este dalsie dieta a nasledne sme vyhodne predali...
Tu je fajn clanok k vyberu 1 alebo 2 miestneho vozika https://www.odpruzeni.cz/blog/aktuality/1-mistny-nebo-2-mistny-vozik-za-kolo-pro-jedno-dite
My mame doma 1 miestny Croozer, rocnik 2016 s odpruzenim od Dogy (odpruzeni,cz) a sme spokojni, Tazko sa rozhodnut ci Thule alebo Croozer, pripadne dalsie ine znacky, kazdy ma svoje pre a proti. V novych verziach ma myslim aj Croozer lepsie vychytavkty a je porovnatelny s Thule. Treba si pozriet clanky a recenzie co by viac vyhovovalo. Rozhodne ja by som siel pri 1 dietati do verzie pre 1 dieta, vacsi nema zmysel a bude mat len nevyhody,
Test cyklovozíkov: https://www.mtb-news.de/news/fahrradanhaenger-fuer-kinder-kaufberatung-fragen-antworten/
Potrebovala by som poradiť ohľadom kúpi cyklovozika pre 2 deti (3r. a 1,5r). Čítala som rôzne články,recenzie ale neviem sa rozhodnúť.
Hľadám, kde by sa hlavne dali sklopit sedadlá pri spánku. Dostatok miesta vo vnútri, šírku vozíka veľmi neriešim. Dostatočne odpruzenie. Ak by bolo možné, bočné vetranie. Chcela by som používat ako kočiar na asfaltové chodníky a poľné cesty, tiez za bycikel. Radšej priplatim za pohodlie deti ale tiež to nemusí byť astronomická suma.
Za každú radu/skúsenosť ďakujem.
Vyssie v prispevku uvadzam odporucany model.
https://www.mtb-news.de/news/tout-terrain-singletrailer-ii-sport-24-fahrradanhaenger-test/
len pre pokoj v dusi, moj bike (osadeny shimanom) ma pevnu os 148 M12x1.5 (TL:20mm; L:180mm).
Vybral som prosim spravne pevnu os 20110734 na tahanie Thule Cross 1 vozika?
https://www.odpruzeni.cz/adaptery-pro-pevne-osy/773-20110734-thule-axle-adapter-shimano-e-thru-m12-x15
Diky
https://qeridoo.de/produkte/zubehoer-scheibenbremsen-nachruestset-2020?portfolioCats=127%2C162%2C163%2C131%2C132%2C161%2C160%2C159%2C128%2C129%2C130
Link na vozik: https://www.decathlon.sk/vozik-kocik-za-bicykel-id_8607793.html
Skôr či máš rychloupinák, alebo ako sa to na to koleso chytá ďalej
(28 a 29 maju rovnaky rozmer rafiku a tym padom to je efektivne iba jeden rozmer s dvomi nazvami)
What is actually the difference between 28 and 29 inches?
The silliest answer to this question would be to say that the difference is exactly 1 inch. Another answer would be: There is no difference.
Both tire sizes have the same inner diameter of 622 mm and can therefore be fitted on the same rims.