Čo je to ten bikepacking s skratke: Bikepacking (na Sr zatiaľ nie veľmi známy pojem) je syntéza horskej cyklistiky s minimalistickým campingom. Niekoľko stokilometrov dlhé traily, kde so sebou vezieš veci potrebné na tvoje prežitie a údržbu bicykla.
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
a k teleskopkam - robia sa tasky priamo urcene na teleskop. nieje taky vyber a povacsine maju maly objem ale su.
bonfo predaj tu co mas a kup aktualnu verziu, ta ma ventil, alebo to co ti poradil Gusto0
CraObsWoho stabilizer je celkom uzitocny
No nejako to skúsim pani naučiť, ale viete ako to je niekedy so ženami...
Ja tiež niekoho hľadám 😉
je nas tu tusim celkom dost. cesi robia 2x do roka - u nas mal jeden pokus Ales. vyberie sa miesto a datum. bud sa ide individualne alebo kto chce a ma podobnu trasu do ciela sa s niekym spoji a vecer je pokec pri ohni.
je nas tu tusim celkom dost. cesi robia 2x do roka - u nas mal jeden pokus Ales. vyberie sa miesto a datum. bud sa ide individualne alebo kto chce a ma podobnu trasu do ciela sa s niekym spoji a vecer je pokec pri ohni.
Výborný nápad 😉
Na Topeaku to mám a je to lepšie.
treba sa to len naucit zatvarat. Vytlacit najskor co najviac vzduchu a potom zatvorit. Ja mam tiez Ortlieby a nikdy som nemal problem. Mam aj vodacke vaky na rovnaky sposob a tiez to bez problemov zavriem bez (vyraznejsieho) nafuknutia.
Skusim popisat techniku. Chytis si to za horny lem ako na videu nizsie. Ale predtym, nez to zacnes rolovat, zatlacis oboma rukamy smerom na dol az po veci, ktore tam mas, aby si vytlacil vsetko vzduch. 2-3x zarolujes ked to mas takto stlacene a potom mozes pokracovat v rolovani klasicky
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Mozes napisat nieco viac? Neviem, ci by som siel, ale aspon by som nad tym pouvazoval. Na kolko dni? Kolko km denne? Ktora cast Slovenska (vychod, zapad, seve, juh)? Teren tazky (korene, kamene), stredny (siroke polne a lesne cesty), alebo lahky (asfalt)? Mam nosic a bocne brasny, takze tazky teren urcite nie. Skor kombinacia stredny a lahky. Uvazoval som nad nejakymi vikendovkami. V piatok po praci vyrazit a navrat v nedelu poobede. Zatial som na to ale nenasiel miesto v kalendari, stale nieco do toho pride
Moj set-up.
Igelitove poncho, krem na zapareniny, celovku....
A mala ploskacka domacej,alebo dobreho rumu je nevyhnutnost
Potom uz len zavisi od krajiny - pas, viza, ockovanie, ...