Ono aj fotka malinko skresluje. Mne to nepride az tak velmi vysunute ale mozno. Tazko povedat. Videl som Saganov gravel a tam ma snad 14cm predstavec. Dnes uz by som siel asi do niecoho ako Madone, Systemsix, T1500, pripadne take aero kedze uz mam aj gravel s 2 sadami kolies na potulky.
Porovnavat s bajkami profikov je hlupost rovnaka ako porovnavat si s nimi platy Taky Cav jazdil o 2 cisla mensie Cervelo S5. Mas to velmi vysunute, neviem kolko este je rezerva v rame ale hlavne aj o zatazenie sedlovej trubky resp. toho ´´spoja´´ s hornou ramovou.
Co tak Propel?
Nemam to vysunute na max. Este by to slo. Ta horna ramovka ma trochu sloping tak to mozno trochu skresluje. Nemam nejaky vztah k giantu cize propel ma nejak neoslovil.
Diky za vysvetlenie a poklona za to že sám priznáš že nejazdíš ideálny rám, to je v tejto téme rarita, ľudia si budú radšej do krvi obhajovať svoju zlú veľkosť
To L by ti bolo myslím ideálne. O číslo kratší predstavec, sedlovka von tak akurát a podložiek pod predstavcom tiež asi o dosť menej. Ceny nových sú poriadne mimo, ale riešenie by bol možno bazár, predáš ML a kúpiš L Ak teda trváš na Giante.
Nepredavate náhodou Meridy?Ten pán bol tiež niekde od Ilavy a vedel mi na základe zľavy povedať že som kupil zlý bicykel.
scarinko ja mam 14cm predstavec a 38cm rajdy (v pelotone na nezaplatenie) a ovlada sa to paradne. Ten dlhocizny predstavec je fajn vec. Na druhom aero biku uz velkost (oficialne podla tabulky na moju vysku ) s 42cm rajdami a kratsim predstavcom a pride mi to viac nestabilne. Ale sto ludi sto chuti.
Dalsia mala vyhoda ze ten mensi ram hodim do auta ako nic. Pri tom novom uz musim posuvat sedacku
a co je na tom? dnes po 5 rokoch jazdenia na cestaku uz by som siel na dlhsi bike lebo som zvyknuty na posed
vtedy nezvyknuty mi priesiel aj henten trochu velky
a neviem o akej akcii tu furt pisete, to ze niekto nekupi hned prvy ktory stretne nie je akcia, aj teraz tu nakupuju ludia z DE a UK shopov lebo je to lacnejsie ako u nas
ty rozdvojena osobnost
Narazal som na to ze v jednom prispevku priznas ze si mal ist do vacsieho a v dalsom uz si robis srandu ze ty predsa maly bajk nemas. Ale nechaj to tak, jazdi si svoj o cislo mensi ram s o tri cisla vacsimi tretrami, tak to ma byt
nerobim, len mi pisal ze som si ho s niekym pomylil ale ja som reagoval na to co mi pisal. Tazko povedat ake by to bolo, nekupim si teraz len koli tomu Lko aby som zistoval ci teraz po 5 rokoch jazdenia uz som viac prisposobivy na race geo na vacsom cisle. Ano myslim si ze by som to vedel jazdit ale aka je realita neviem, mozno by to neslo a uz to riesit nebudem, jazdi sa mi dobre aj na tomto.
heh, ja skor kolacik ako gel
lukasz9 ty by si siel do vacsieho hej? no povedz, mas 180cm, a kupil by si si bike ktory je urceny pre 183-193 ze? este si tu velkost aj vyskusas v predajni a je ti velka ale aj tak si ho kupis ze? prosim ta uz tu nemel blbosti
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co tak Propel?
To L by ti bolo myslím ideálne. O číslo kratší predstavec, sedlovka von tak akurát a podložiek pod predstavcom tiež asi o dosť menej. Ceny nových sú poriadne mimo, ale riešenie by bol možno bazár, predáš ML a kúpiš L
Nepredavate náhodou Meridy?Ten pán bol tiež niekde od Ilavy a vedel mi na základe zľavy povedať že som kupil zlý bicykel.
Dalsia mala vyhoda ze ten mensi ram hodim do auta ako nic. Pri tom novom uz musim posuvat sedacku
Veru ani náhodou, nie som predajca a na Meride som ešte nesedel
https://geometrygeeks.bike/compare/giant-tcr-advanced-2016-m-l-50-0,planet-x-on-one-free-ranger-2021-lrg560mm/
Nemáš beriem späť, je ti úplne super, hlavne že bol v akcii, vidím že si celkovo expert na správne veľkosti čohokoľvek tak už nebudem písať nič, je to zbytočné. https://www.mtbiker.sk/forum/post1846971.html#p1846971
Scarinko je celkovo zvlastny fenomen a najnovsie uz asi aj rozdvojena osobnost.
vtedy nezvyknuty mi priesiel aj henten trochu velky
a neviem o akej akcii tu furt pisete, to ze niekto nekupi hned prvy ktory stretne nie je akcia, aj teraz tu nakupuju ludia z DE a UK shopov lebo je to lacnejsie ako u nas
ty rozdvojena osobnost
heh, ja skor kolacik ako gel
lukasz9 ty by si siel do vacsieho hej? no povedz, mas 180cm, a kupil by si si bike ktory je urceny pre 183-193 ze? este si tu velkost aj vyskusas v predajni a je ti velka ale aj tak si ho kupis ze? prosim ta uz tu nemel blbosti