Zacnem so svojimi skusenostami: Jazdim Selle San Marco Concor Light, je to jedno z najtvrdsich sediel a nerad by som aj ja prisiel o ...., ako L.Armstrong, takze ho asi vymenim za nieco pohodlnejsie.
posledný komentár: 17. 12. 2025 o 20:42
posledný komentár: 17. 12. 2025 o 20:42
So sedlami je to tak ze treba vela skusat a testovat polohy. Idealne kupovat lacnejsie z bazaru a potom hned predat ak nesadne. Ja idem na to drahou cestou lebo kupujem priamo z obchodu a potom to tu predavam na bazari (kedze selle smp tu skoro nikto nema
A s cim konkretne mas problem ? Jazdim dlhe veci a zazil som uz kadeco a vsetko nejako riesim (netvrdim ze vzdy uspesne ale uz teda piznam rozne hacky
Osobne jazdim prologo dimension 143 a vsetko vyssie popisane zazivam a vsetko nejako riesim ale sedlo som nemenil ale mozno nejaka rada pomoze
To je aj o ňom video, už je aj novšia verzia na trhu mám tú poslednú a max spokojnosť
https://youtu.be/zJ4-Cx5s1kE
https://youtu.be/4I1lIKEgK_M
Otazne je, ci si spravne meral/kupil. Ono si to mnohi pletu, lebo efektivna sirka sedla nie je celkova sirka sedla.
Toto je sedlo SQlab 611 s efektivnou (objednanou) sirkou 120mm (namerane kosti 110), no celkova sirka je 142
dellax no presne rovnako idem aj ja , nemam problem dat za tie sedla prachy ale uz sa mi tu zacinaju hromadid a som lenivy to predat
jammin proste na tych sedlach neobsedim ... urcite to je aj tym ze som pribral ale teraz som isiel napr. z Brna domov +-6 hodin a posledne 2-3 hodiny som musel velakrat zastavit a dat krem ktory to fixol tak na pol hodinu ... + na druhy den po dlhsich vyjazdoch si neviem uz vobec sadnut na to sedlo , taketo problemy som vobec neriesil pred rokom/dvoma ... tie veci okolo by som povedal ze mam docela uz osefovane, gate mam dobre, krem nosim so sebou pri dlhych jazdach len proste to sedlo je pain n.1
začiatkom januára som si kúpil sedlo Ergon SR Comp ale začal som samozrejme na ňom jazdiť až teraz. Začal som pozorovať vŕzganie pri šliapaní a nakoniec som zistil, že to neni stred, pedále ale práve toto sedlo. Presnejšie lyžiny sa hýbu v tých zadných úchytoch a jedna strana viac ako druhá. To vŕzganie je dosť silné lebo sa to krásne nesie cez hliníkový rám.
Je to na reklamáciu (kupované s bike24)? Alebo skúsiť niečo s tým spraviť?
Mám aj druhé sedlo od Ergonu ale SM na horskom a tam sa tie lyžiny nehýbu.
ahoj, podarilo sa ti nieco s tym sedlom urobit? alebo si ho reklamoval?
vcera som bol na fittingu a sedel som na SM comp co je ale MTB sedlo ako som vycital.
Zvazujem ho kupit ale rozmyslam aj nad cestnou verziou SR comp/pro.
ty mas tusim aj SR aj SM, vies to nejak porovnat prosim?
dik
Sedlo som vyreklamoval. Poslal som im staré a oni poslali nové. Síce lyžiny sa hýbu aj na novom mierne ale nevŕzga to.
Mám aj MTB a cestnú verziu obe verziu comp.
Sú to dosť podobné sedlá, len v rozmeroch a tvare sú malé rozdiely. Cestné je samozrejme užšie a dlhšie ako MTB.
Ale osobne mi asi viac sadlo to MTB sedlo.
Edit: jazdím CX ako gravel ale nejaký mudrlant mi to presunul sem lebo sa asi chcem pýtať na cestné sedlá no každú skúsenosť uvítam. Díky
selle san marco sú skôr tvrdšie alebo mäkšie? náhodou nemá niekto skúsenosť s týmto konkrétne? dík
-30% Selle San Marco Aspide Short Sport Wide sedlo, 155 mm
44,99 € -30%
MOC 63,99 €