Ked som potreboval podobny kusok, objímka na bowden na presmykac, kupil som osobne v Bike Union Šamorín, za cca euro, dve. Ale bol to taky klasika/retro dizajn, na favorita, strieborny
Nie je mozne aby si tahal bowden odradenia az po presmyk...napr favorit tam mal kusok bowdenu ale ak tam das smyk na spodok ramu tak nie je treba...este ma napada ze dany bike bol robeny na 1prevodnik
Predam Gravel MERIDA SILEX 300
Kupovany April 2022. Komplet papiere.
Minimalne jazdeny. Dovod predaja - Hoci som ho prezul na pirelli p7 predsa by som chcel Endurance cestny.
Jazdim len cestu cize neviem vyuzit jeho potencial, aj ked som si myslel ze to bude inak. rozumnej cenovej dohode sa nebranim.
ajaaj, toto tak skoro nepojde...rovnako ako môj EX LV 601...tu ti to nik neocení, hod to na bikemarkt aspon pre tu srandu, ja som moj ram predal este o 490 eur viac ako bol tu nafoteny ...skús aspon
Škoda. že je v detskej veľkosti, by som ho bral hneď. Chystal som sa také čosi vyskladať aj ja, ale keď vidím ako sa ich všetci po tak krátkom nájazde snažia zbaviť tak som na pochybach či tá geo už fakt není až moc úlet.
Škoda. že je v detskej veľkosti, by som ho bral hneď. Chystal som sa také čosi vyskladať aj ja, ale keď vidím ako sa ich všetci po tak krátkom nájazde snažia zbaviť tak som na pochybach či tá geo už fakt není až moc úlet.
Ja som presne preto predal 601... dalsia vec, ze ajked si si nastavil geometriu pomocou ten posuvnej srandy co drzala tlmic, presne na 1mm zubok, tak ajtak nepomohlo, pri zjazde som mal pocit ze letim cez rajdy, a to boli dosť vysoko ?...Vsetko ppc az nato, ze mi vobec nesadla geom. Mal som predtym staršiu meridu, a tá bola top. Dodnes lutujem ze som ju predal, nvm preco, ale dnešné biky maju velmi cudnu geom.
Toto by bol fajn bike, ale zase za 2k si vyskladáš aj iný...možno nebude taky unikátny, ale o to viac použiteľnejší..ako som spomínal, treba to hodiť na bikemarkt. Ja som sa tu s 601 trapil ½ roka, nikto nic, v Nemecku do mesiaca siel.
(A PODOTÝKAM, PRE SUPER KUPCOV NA SK...ŽIADNA DOBIERKA ŽIADNE VYMÝŠĽANIE. DO HODINY SOM MAL PENIAZE V PLNEJ SUME NA ÚČTE...berte si príklad ?)....
Keď uz bol predany, zrazu sa mi za den ozvali 4ria. Nechapal som.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dobre beriem spat mozno aj to co si poslal ty je to iste ale nevidno priemer na druhej strane
Viac info v mojom inzeráte.
https://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo/cyklopocitace-a-gps/prislusenstvo-a-drziaky/4491196/polar-h10-m-xxl.html
Nemam vôbec doraz,niekde musim ten bowden zabrzdit takpovediac
Ale som to už vyriesil alá Mc Gyver
Mko, detaily do spravy.
nenájdu sa u vás použiteľné komponenty na postavenie fitnes bajku (cesťák s rovnými rajdami/mtb s úzkymi kolesami) za symbolické ceny?
plán je skúsiť dať dokopy niečo na 28/29" úzkych hladkých kolesách kľude AL MTB rám pre výšku postavy 175cm, pre kotúčové brzdy
pevná vidlica
ak by sa niekomu povaľovali veci na to vhodné, budem rád za ponuky
cieľom je to dať dokopy za minimálne financie (už viac ako rok je príjem biedny)
možno je to nezmysel, ale možno sa to podarí
vďaka
Kupovany April 2022. Komplet papiere.
Minimalne jazdeny. Dovod predaja - Hoci som ho prezul na pirelli p7 predsa by som chcel Endurance cestny.
Jazdim len cestu cize neviem vyuzit jeho potencial, aj ked som si myslel ze to bude inak. rozumnej cenovej dohode sa nebranim.
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/horske-bicykle/pevne-a-hardtail/4482343/on-one-hello-dave-rozpredam-.html
Ja som presne preto predal 601... dalsia vec, ze ajked si si nastavil geometriu pomocou ten posuvnej srandy co drzala tlmic, presne na 1mm zubok, tak ajtak nepomohlo, pri zjazde som mal pocit ze letim cez rajdy, a to boli dosť vysoko ?...Vsetko ppc az nato, ze mi vobec nesadla geom. Mal som predtym staršiu meridu, a tá bola top. Dodnes lutujem ze som ju predal, nvm preco, ale dnešné biky maju velmi cudnu geom.
Toto by bol fajn bike, ale zase za 2k si vyskladáš aj iný...možno nebude taky unikátny, ale o to viac použiteľnejší..ako som spomínal, treba to hodiť na bikemarkt. Ja som sa tu s 601 trapil ½ roka, nikto nic, v Nemecku do mesiaca siel.
(A PODOTÝKAM, PRE SUPER KUPCOV NA SK...ŽIADNA DOBIERKA ŽIADNE VYMÝŠĽANIE. DO HODINY SOM MAL PENIAZE V PLNEJ SUME NA ÚČTE...berte si príklad ?)....
Keď uz bol predany, zrazu sa mi za den ozvali 4ria. Nechapal som.