Ako tu uz bolo spomenute super akcia. Vdaka organizatorom a vsetkym bikerom. Danke gratulujem za pekne umiestnenie, a keby sme nepobludili mohlo to byt este lepsie
Ale Tadeas zabudol poznamenat,ze bol solidarny a cakaval na mojho braska amatera,ktory jazdi na biku len do roboty...ma zalubu v inej cinnosti,je v spolku rakuskej armady za cias cisara Napoleona.. ...urcite by bol moj manzelik rychlejsi.. som hrda na oboch...
Asi bude treba počkať na ofic. a opravené zverejnenie.
Inak super akció. Žiadne výhrady.
Inak smekám klobúk pre tými, čo šli na krose na úzkych plášťoch a hlavne prežili.
Ako sa hovorí:"na širokých do dokáže každý, skúste to na úzkych, to potom uvidíte aká je to sranda...".
Ako sa hovorí:"na širokých do dokáže každý, skúste to na úzkych, to potom uvidíte aká je to sranda...".
Kde si to počul???
Na trati som to povedal asi piatim a keďže som na štarte videl aj Roba Poláka, tak ten to určite povedal tiež najmenej piatim...
No ale videl som aj ďalších na tenkých gumách, ale tých nepoznám, takže neviem, či túto hlášku poznajú.
Len tak medzi rečou, cyklokrosové 28 mm galusky - to je cca 1,1 palca.
tadeas gratulujem k vysledku ;-] a este musim pochvalit mojho brata ktory dobre hajil cest rodiny ;-] a dal to za 3:14:nejake drobne ;-] pricom skoro vobec nejazdi teren a preto sa dost boji dole kopcom
Trat fakt super, sem tam mlaky na schladenie, smerom na KOsariska som aj ja spadol v blate (rovno do fajneho malincia...). Na dnoch miestach som aj tlacil do kopca (za 1. obcerstvovackou - vlacik sa tamutvoril....) a poslednu luku z Borinky som uz nevladal....
Organizacia - okrem jedla hroza....Zle znacena trat (alebo niekto otacal sipky), najazdil som 50,13 km, lebo sme s tlupou cca. 20 ludi pred Spariskami zabludili, obcerstvovacky slabota, este ze som siel rychlo, po mne sa im minul jontak, ziadna sol, jablka....
V ciely hasici umyli len niektore biky, ostatny museli cakat, sprchy mali byt na stadione, tam nikto o nicom nevedel
Celkovo zmiesane pocity....Dobra trat, skoda tej nanic organizacie....
podla mna maraton na jednotku - trat super (len ten singel v bahne kde som hodila drzku mi nespravil dobre), dobre vycistena trat, na obcerstvovackach som nestala takze neviem posudit, rychli pretek cely v sedle - paradicka. ten zaverecny vyslap uz nebol ani rana pod pas, to bol rozsudok smrti (ale nezosadneme ani za svet!! )
organizacia podla mna na jednotku - necakalo sa na cisla, na jedlo ani pitie. zabava zarucena dobrym moderatorom. napriek zlemu parkovaniu, sa ludia ponachadzali, stretli, pokecali. zachody aj po rannych naporoch boli ciste a s hajzlakom az do konca (pre zeny je to celkom podstatna vec), hasici vynikajuco umyli biky - nemam jedinu pripomienku.
.
jedina vec bola trochu mrzuta, a preto sme sa aj viaceri sekli (co v mojom pripade mna stalo aj viac ako 5min co spominal Jakub) - znacenie.
co spravit senilnemu panovi uctyhodnych sedin, ktoreho videli chalani ako na krizovatke otaca sipku???? ... zlamat nohy, aby sa viac pan nemohol poprechadzat v lesiku , ktory nie je iba jeho..... otras. chrapač jedna sebecka obmedzena ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cas:3.50
poradie:149
strata:1.41
km/h:12.77
Takže prvý fórista, ktorého som ofajčil...
Sú aj ďalší?
Bol to môj prvý MTB-maratón...
Furt sa mi tam motal nejaký na crosse
A pozrel som si výsledky, nedal som ti minútu, ale dostal som minútu a pol...
A pozrel som si výsledky, nedal som ti minútu, ale dostal som minútu a pol...
Ale aj tak, poklona...
http://www.mates.sk/cyklo/maraton.HTM
Asi omylom skopírovali súbor z do 39.
Asi bude treba počkať na ofic. a opravené zverejnenie.
Inak super akció. Žiadne výhrady.
Inak smekám klobúk pre tými, čo šli na krose na úzkych plášťoch a hlavne prežili.
http://www.stupavskymaraton.sk/vysledky.htm
ja som siel na 1,8 Mythos XC.. aj ked miestami som z toho mal 2,3 lebo blatu som neuhybal
Kde si to počul???
Na trati som to povedal asi piatim a keďže som na štarte videl aj Roba Poláka, tak ten to určite povedal tiež najmenej piatim...
No ale videl som aj ďalších na tenkých gumách, ale tých nepoznám, takže neviem, či túto hlášku poznajú.
Len tak medzi rečou, cyklokrosové 28 mm galusky - to je cca 1,1 palca.
Krasna rychla trat, nahovno organizacia....
Trat fakt super, sem tam mlaky na schladenie, smerom na KOsariska som aj ja spadol v blate (rovno do fajneho malincia...). Na dnoch miestach som aj tlacil do kopca (za 1. obcerstvovackou - vlacik sa tamutvoril....) a poslednu luku z Borinky som uz nevladal....
Organizacia - okrem jedla hroza....Zle znacena trat (alebo niekto otacal sipky), najazdil som 50,13 km, lebo sme s tlupou cca. 20 ludi pred Spariskami zabludili, obcerstvovacky slabota, este ze som siel rychlo, po mne sa im minul jontak, ziadna sol, jablka....
V ciely hasici umyli len niektore biky, ostatny museli cakat, sprchy mali byt na stadione, tam nikto o nicom nevedel
Celkovo zmiesane pocity....Dobra trat, skoda tej nanic organizacie....
PS: neviete niekto ke budu fotecky?
organizacia podla mna na jednotku - necakalo sa na cisla, na jedlo ani pitie. zabava zarucena dobrym moderatorom. napriek zlemu parkovaniu, sa ludia ponachadzali, stretli, pokecali. zachody aj po rannych naporoch boli ciste a s hajzlakom az do konca (pre zeny je to celkom podstatna vec), hasici vynikajuco umyli biky - nemam jedinu pripomienku.
.
jedina vec bola trochu mrzuta, a preto sme sa aj viaceri sekli (co v mojom pripade mna stalo aj viac ako 5min co spominal Jakub) - znacenie.
co spravit senilnemu panovi uctyhodnych sedin, ktoreho videli chalani ako na krizovatke otaca sipku???? ... zlamat nohy, aby sa viac pan nemohol poprechadzat v lesiku , ktory nie je iba jeho..... otras. chrapač jedna sebecka obmedzena ...