nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
v posledných metroch už mal íst Aert rovno, Sagan vpravo nebola hrozba, Ewan bol zavretý, Groenewegen bol vzadu a ak by Aert potom neklučkoval jak zajac tak Groenewegen by bol na páske o tých pár centimetrov za Aertom nie pred ním
Ste príliš zaujatí a hľadáte problém tam, kde nie je.
Ste príliš zaujatí a hľadáte problém tam, kde nie je.
nie zaujatí - jednoduchá geometria - ked ideš rovno prejdeš kratšiu dráhu ako do šikma teda si cieli skor ako klučkujuci zajac, je jedno či vedel alebo nevedel kto je za ním - šiel uplne do šikma k bariere, pozeral pred seba teda vedel že smeruje k bariére - jedine že chcel íst rovne ale nevidalo
"Nakoniec som štvrtý, čo nie je zlé. Šprint Van Aerta nemôžem súdiť, od toho sú tu rozhodcovia. V televízii ste to mohli vidieť sami. Je vidieť, že som stále tu. Nebol to úplne hektický deň. Finále bolo nervózne, ale sme na Tour. S tým vetrom to nakoniec dopadlo dobre, mohla to byť oveľa ťažšia etapa. Včera nám fúkal protivietor, dnes veľmi nefúkalo. Dánska časť Tour bola super. Bolo tu množstvo ľudí. Boli to ťažké roky pre cyklistiku a je fajn opäť vidieť toľko fanúšikov. Či ma zavrel Van Aert? Pozrite si to v televízii, ja som to nevidel a tam to pre mňa končí."
ved vravím, že Aert sa zbytočne obával Sagana, Aert zbytočne smeroval vpravo a preto vyhral Groenewegen ktorý Aerta nemusel ani obchadzat lebo ten sa spred neho spratal k bariere k Saganovi, možno Aert fakt myslel že ked pojde k bariere, potom zas od bariery tak bude skor v cieli
Skús po slovensky
https://youtu.be/b6aYipbilfw
aj ty skús po slovensky - nie do zadku ale do sedacieho svalu, keby ho tam hlavou búchal tak ho diskvalifikujú, hlavu mal 10 - 15 cm od jeho stehna