Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
nudzovo si to viem predstavit z Marianky na Maly Slavin, je to sice lesna cesta, ale ak si dobre pamatam smerom hore by sa do dalo aj na cestaku, je to celkom hladke, ale ak ti vadi zly asfalt na Hodoninskej a tak to asi nebude ono.
Este mozes ist zo Zahorskej smerom ku VW, okolo Metra, po cyklo chodnik ku Borom a potom cez Lamac na zeleznu bud priamo alebo cez les(smerom na Kacin). Cesta okolo Metra je v pohode, siroka krajnica, ale pri boroch musis prejst 2 kruhacmi.
Hladam ako sa najlepsie dostat zo Zahorskej na Zeleznu cez kopec na cestaku (vyhnut sa useku Zahorska-Bory kde je velka premavka a za krajnicou zly asfalt). Da sa to nejak z Marianky, alebo jedine cez Borinku hore na BK a odtial dole? Dakujem
Na Železnú zo Z. Bystrice
1. asfaltom jedine cez Stupavu/Borinku/Medené Hámre/Biely Kríž. Cez Lamač sa nejde.
2. Ak nevadí šotolina a je sucho, tak cez Marianku/Malý Slavín.
3. Ďalšia možnosť je priamo z Bystrice smerom na Hrubú Pleš a odtiaľ smerom na Kačín a potom dole na Železnú. Nakoľko na začiatku pri tom najstrmšom úseku pri Podkerepuškách sú tam dosť veľké kamene, hoc aj ultačené, nevhyhneš sa noseniu/tlačeniu asi tak na 10-15 min. Ak máš cestné tretry, túto možnosť by som zavrhol. Svojho času som tade prešiel na fixke s 23mm plášťami, samozrejme kamene tam neboli a ten najstrmší úsek som tlačil.
No kombinacia s-works plaste a karbonove kolesa nie je idealna na sotolinky a rozbite cesty a tlacit uz vonkoncom nemienim
Ked sa neda inak tak pojdem normalne po hlavnej, ale zaujimalo ma ze ci nie je nejaka cesticka o ktorej neviem.
siel som na tom uz po tom co tam nahadzali ten asfalt ale nic strasne to nie je
trochu to drnca ale inak je to uplne zjazdne na cestaku. su ovela horsie useky na cestach po ktorych sa tiez bezne jazdi
siel som na tom uz po tom co tam nahadzali ten asfalt ale nic strasne to nie je
trochu to drnca ale inak je to uplne zjazdne na cestaku. su ovela horsie useky na cestach po ktorych sa tiez bezne jazdi
Samozrejme, zjazdne to je v pohode. "trochu to drnca" by som to ale urcite nenazval. Odkedy nahadzali ten asfalt, tak tam v podstate po krajnici na cestaku nejazdim.
tak isiel som date len raz ked bol stupavsky maraton a siel som tade domov, niekoho som tahal do dubravky co siel z maratonu a bol som silno prekvapeny co to za upravu vymysleli s tym asfaltom. odvtedy som tam este nebol
Dnes po malokarpatských, menej frekventovaných, cestičkách. Počasie super, po nočnom mini-daždi boli Karpaty ráno v oblakoch, ale časom sa pekne vyjasnilo. Pekná a výživná túlačka po Bielej obore a okolí - podľa Locusu 76km a 2369vm. Trasa by sa dosť ťažko v krátkosti popisovala, lebo to bolo viacmenej po neznačených cestách a cestičkách Malých Karpát, čo bolo i plánom. Pobehať miesta a cesty, ktoré nie sú až tak frekventované.
Tak snad na Katastralnom portali maju info aktualne. Inak toto nie je prvy raz co som videl oznacenie "sukromny pozemok" na mieste, co patri statu. Mozno klasicke "zakaz vstupu" uz nezabera.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este mozes ist zo Zahorskej smerom ku VW, okolo Metra, po cyklo chodnik ku Borom a potom cez Lamac na zeleznu bud priamo alebo cez les(smerom na Kacin). Cesta okolo Metra je v pohode, siroka krajnica, ale pri boroch musis prejst 2 kruhacmi.
Inak ako cez medene hamre / lamac sa neda.
1. asfaltom jedine cez Stupavu/Borinku/Medené Hámre/Biely Kríž. Cez Lamač sa nejde.
2. Ak nevadí šotolina a je sucho, tak cez Marianku/Malý Slavín.
3. Ďalšia možnosť je priamo z Bystrice smerom na Hrubú Pleš a odtiaľ smerom na Kačín a potom dole na Železnú. Nakoľko na začiatku pri tom najstrmšom úseku pri Podkerepuškách sú tam dosť veľké kamene, hoc aj ultačené, nevhyhneš sa noseniu/tlačeniu asi tak na 10-15 min. Ak máš cestné tretry, túto možnosť by som zavrhol. Svojho času som tade prešiel na fixke s 23mm plášťami, samozrejme kamene tam neboli a ten najstrmší úsek som tlačil.
Cez Lamac cez Kacin sa ide po asfalte…
https://strava.app.link/iYxQZ0WXCrb
Poslednych 10km opacnym smerom
Ked sa neda inak tak pojdem normalne po hlavnej, ale zaujimalo ma ze ci nie je nejaka cesticka o ktorej neviem.
Podľa mňa okrem dezolátného stavu vozovky a ešte horšieho krajnice, tak v podstate nič.
Samozrejme, zjazdne to je v pohode. "trochu to drnca" by som to ale urcite nenazval. Odkedy nahadzali ten asfalt, tak tam v podstate po krajnici na cestaku nejazdim.
Este aj dnes tam bol. Zvlastne.