Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-20% Endura Apparel Re-Proofer impregnačný sprej na oblečenie 275ml
10,39 €
-20%
MOC 14,79 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
Weldtite Thunder Foam Chain penový odmasťovač pohonu, 500 ml
12,29 €
MOC 13,99 €
savings Muc-Off Bike Cleaner Concentrate čistič, koncentrát, 1 l
31,99 €
savings
MOC 47,99 €
-8% Weldtite Snow Foam Bike Cleaner penový čistič bicykla, 500 ml
10,89 €
-8%
MOC 11,99 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
Precitaj si zahranicne recenzie a fora, su na ne aj staznosti. 4 piesty Hayes a MT7 maju vacsu brzdny vykon, o cene sa netreba bavit.
Co je take kktske na mojej normalnej otazke?
to bola reakcia na LMS, na teba bola az pod citaciou
Tak potom sa ti ospravedlnujem, jeho prispevok som si vsimol az potom.
Ale tie brzdy su pekne no? ale dam si radsej este par dni na vytriezvenie kym ich niekde zacnem hladat a ich objednam ?
no, s predajom asi nebudu mat problemy, skor naopak, nedokazu uspokojit dopyt trhu
https://www.pinkbike.com/news/interview-trickstuff-announces-3-month-pause-following-huge-growth.html
Ale zase sa s nimi nemusíš báť medveďov
Tiež sa hlboko ospravedlňujem že som sa ťa dotkol, máš najkrajšie a najlepšie lopatky, pardon brzdy zo všetkých.
Ale zase sa s nimi nemusíš báť medveďov
G2 dokáže uvariť sústavným brzdení aj 50 kilovy jazdec dolu kopcom bez cyklovozika...
Turbi pokojne by som zvažoval dačo zjazdové... Veľké prasa, veľké kotúče nech má to teplo kam ist Saint/Zee podľa rozpočtu napríklad...
OT: A ano paci sa mi, a ano som s nim spokojny, a ano deti hladne neostali, stale nerozumiem tomu ako tu moze za jedny brzdy tolko zbytocnej diskusie vzniknut ?. Kto chcel, mi napisal a aj dostal odpoved
Turbi pokojne by som zvažoval dačo zjazdové... Veľké prasa, veľké kotúče nech má to teplo kam ist Saint/Zee podľa rozpočtu napríklad...
To ako dlho by musel ist dole kopcom aby to uvaril? Vsetci ktori ma poznaju vedia, ze spolu s bikom vazim ako Turbi. Ale on aj s jeho byciklom, vozikom a dietatom, takze tie hmotnosti viem trochu posudit. G2 mam verziu RSC lebo R nebola nic moc a este som ich nikde neuvaril, takze som nemal dovod sa im nejako prisposobovat.
OT: A ano paci sa mi, a ano som s nim spokojny, a ano deti hladne neostali, stale nerozumiem tomu ako tu moze za jedny brzdy tolko zbytocnej diskusie vzniknut ?. Kto chcel, mi napisal a aj dostal odpoved
Paradicka! Mam od nich hlavove a mega spokojnost, rozmyslam aj nad stredom