Letel som asi v 15km/s rychlosti cez bicykel, dopad na na ruky, ale aj silny uder do hlavy o zem predou castou prilby.
Chvilu otraseny, zapastie moc neohnem, oskrety nos, druhe rameno pobolieva, ale inak ok.
Otazka znie, ci po takomto pade menit prilbu, kamos hovori, ze urcite ano, mne pride, ze jej "nic nie je".
Zvnutra nie je vidiet ziadnu prasklinu.
Koniec offto*****. Prilba na tej foto patri do kosa.
ebjak
nadzvukova rychlost
Si si isty, ze hlava ok?
Žartujem, pardon za podryp, prilbu samozrejme zahod.
ebjak
nadzvukova rychlost
Si si isty, ze hlava ok?
Žartujem, pardon za podryp, prilbu samozrejme zahod.
Pismenka sa mi pletu uz davnejsie, na tu kozmicku rychlost nemam vysvelenie...povodne som tam mal udaj bez jednotiek a tie som tam editoval dodatocne a navyse zle.
Hlava vyzera byt ok, iba zuby trochu bolia pri jedeni (asi som sa usmieval pri pade), horsie vyzera zapstie, ktore opuchlo neskor a je stale opuchnute, takze ma zajtra asi navsteva lekara neminie.
Prilbu uz vyberam novu, dokonca upgradnem a pridam aj ochranu brady...clovek nikdy nevie.
Pred jazdou som sa pozrel na usek kam som siel a videl som, ze Strava tam meria usek v zjazde a ze kamos ma o 11s lepsi cas ako ja.
Bol som na ebajku, takze som vedel, ze moc rychly dole kopcom asi nebudem, ale povedal som si hore, ze skusim aspon z tych 11s nieco ukrojit. Ide totizto o kratky merany usek, on tam ma cas 0:31 (je 4.) a ja 0:42...ale tipujem, ze som dosiahol kedysi na HT a nie na elektre. Ten usek uz poznam dobre, problem byva, ze tam casto chodia aj ludia, takze nie vzdy sa da ist naplno.
Takze som to rozbehol uz zhora tentoraz aj s dopomocou inak motor na zjazdoch vypinam.
A teraz pride ta sranda...ten merany usek, na ktory som chcel zautocit sa nachadza az za tou zakrutou asi 5m od miesta, kde som ja spadol, takze som spadol tesne pred nim...tomu sa hovori ironia osudu.
Nemyslim, pretoze na cas som si pomyslel hore a dalej to uz neriesil cestou dole. Siel som asi tak ako vzdy, hore rozbeh a potom asi 30-40s vobec netaham a brzdim 1x az na tej zakrute.
Robimto tak vzdy.
Spadol som lebo na suchom podklade bolo kopec prachu...pamatam si pri pade, ze poda akoby bola posypana velmi sypkou hlinou az na urovni prachovych castic. Myslim, ze sa mi posmyklo na tom lebo som sa este divil, ze preco to tam je, taku konzistencou vidavam na polnych cestach, kde to nafukava vietor.
A Stravu by som z toho nevinil. Ked som siel ten usek 1x brzdil som celu cestu. Teraz mam za sebou desiatky zjazdov a v kazdom dalsom sa snazim ist rychlejsie ako predtym....pretoze ma to tak bavi. A respekt/obavy mam az pri dolnom segemte, cize o 300m dalej ako som spadol. Spadol som tam, kde som spadnut nemal;o).
To, ze Strava pozna moje casy a porovnava ich s ostatnymi je podruzny dovod...je to zaujimave, urcite sa chcem zlepsovat, ale rychlo by som siel dole aj bez Stravy. Navyse tu funkciu mernych usekov som objavil az prednedavnom a rychlo som chodil odjakziva.