nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
V zasade Pogiho strategia v zjazde bola, aby Vingegaard urobil chybu a nejako setrne si ustlal ako to napokon urobil Pogi, hoci Vingegaard tiez nebol od toho daleko.
Unpopular opinion: Imho nerozumiem, ci toto bol fair play tah, ze Vingegaard. Nedava mi to zmysel, skor to bola demostracia sily a sebavedomia a mozno to co pise dzuro - aby ziskal sympatie. Ono napr Lanceova charita vyzbierala pol miliardy dolarov pre pacientov rakoviny
a aj 10. repríza
Unpopular opinion: Imho nerozumiem, ci toto bol fair play tah, ze Vingegaard. Nedava mi to zmysel, skor to bola demostracia sily a sebavedomia a mozno to co pise dzuro - aby ziskal sympatie. Ono napr Lanceova charita vyzbierala pol miliardy dolarov pre pacientov rakoviny
vedel že ho ťažší Pogačar bez problémov v zjazde aj tak dobehne
...a nema sa kam ponahlat
Radšej pozerám ČT Sport, schopnosť našich komentátorov nekomentovať dôležité okamihy prenosu je legendárna. To nie je komentovaný športový prenos, ale diskusný klub, ktorého členov samotné preteky vyrušujú od debaty.
tak, počká si na Hautacam, 5. kilometer pred cieľom
A predaju Tadeja😛