nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Ja verím len v jedného boha a to je guru tohto fóra tuším sa volá Magián, preháňa sa po hradzi a vie kde má kto limity lebo ich vie porovnať so svojim výkonom.
Urcite 80 kilovy sprinter/klasikar ktory v tretom tyzdni trha vrcharov z haku, stiha vyhravat sprinty, domestikuje v horach, kazdy den v unikoch. Vingegard mi je sympaticky chalan ale zas odtial potial. Pre 4 rokmi cistil ryby v Dansku pri pase a dnes si len tak vyhra TDF. O červenej karkulke a vlkovi poznas?
Na hentoho trapka uz reagovat nebudem.
Netušil že sa na svete objaví niekto ako Van Aert a posunie to na iný level
a David Walsh kde pasie ?
No a? Roglic 5 rokov pred svojou prvou vyhrou na TdF este skakal na lyziach
Ved prave, od 2016 v LJ, do 2016 nevyhral ani mastny ....
Fanusikov moze mat kolko chce, ale ak nieco ozaj nemam rad, tak je to znevazovanie supera, najma po vybornom vykone. Ja napriklad fandim Roglicovi, ale mi ani len nenapadlo mat nejake debilne komentare, ci si Pogi nieco fukol pred casovkou v 2020, jednoducho ked na to vtedy mal, tak Roglu porazil, toho roku bol zas silnejsi Jonas, Pogi mal smolu aj kvoli Covidu, ked prisiel o drvivu vacsinu potrebnych domestikov a ktovie co by bolo, nebyt toho dnesneho padu. Inak, na ES to skomentovali trefne, ze co si musel Pogacar hovorit, ked v etape na Granon stahoval Roglicove nastupy a ten nakoniec odstupil z Tour a Pogacara to mozno stalo vitazstvo
co mu závidiš, mal si aj ty čistit ryby pri pase nie balit baby okolo pasu a tiež by si vyhral tour
Ivan skus vypočitat o kolko bude Pogačar na časovke pred Jonasom V. Dnes Jonas minul o 0,234w/kg viac ako tadej ktory usetril 0,12. Kolko ti to vyslo
Ked uz sme pri tom, tak MVDP okomentoval WVA este v minulosti - before it was cool - ze by bolo fajn a transparentne, ak by vsetci cyklisti zverejnili vysledky svojich dopingovych testov. WVA bol vtedy obvineny, ze uzival kortizon pri hojeni kolena. WVA to odmietol a zaroven dodal, ze vysledky svojich testov urcite zverejnovat nebude. Vsetkym jasne
Mimo to vyjadril podozrenie po WVA triumfe na CCX MS aj Matejov otec a Matejov brat komentoval vykona WVA slovami klasika najvacsieho "not normal".
https://www.cyclingweekly.com/news/racing/giro-ditalia/how-fast-did-alberto-contador-scale-the-passo-di-mortirolo-173609 Ivan Gotti / Roberto Heras / Gilberto Simoni 41 min 42s, 42:07 Pavel Tonkov, 1996, 42:40 Marco Pantani, 1994 a tak dalej.
Na Col d'Azet drzali az do vcera rekord superkolosalni doperi Marco Pantani, Jan Ullrich a Richard Virenque z 1997. Vcera ich dali dole Brandon McNulty, Tadej Pogacar a Jonas Vingegaard. Pomerne tesne ale predsa, o 2min a 30 sekund. Mozno je to vytrhnute z kontextu, neviem ako narocna bol etapa na Col d'Azet v 1997 (alebo hocikedy odvtedy), ale vcera to musela byt slusna vyhňa.
WVA som drzal palce dnes - nech urve etapu a mal by aj bodkovany! Napokon sa doviezol do ciela s prstom v nose na 3tom mieste, napriek celodennemu uniku a masivnemu ataku na zaver v prospech Vingegaarda.
Tak si proste fajn chlapik, co ti poviem. Rozdiel je ale v tom, ze Pogi sa sustavne cyklistike venuje od utleho detsva a bol povazovany uz v mladosti za generacny talent. Rogla ale doslova spadol z oblakov. https://youtu.be/oNRYgKyZBAI
Ano, pocul som tu historku spred 11 rokov, mile, uz vtedy isiel bomby
No a k Froomovi,ten je moj asi najoblubenejsi cyklista