nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
v tom dlhom kopci na Mt. Baldy šiel výkon 5,75 W/kg /v dojazdovom kopci na kref nechal za sebou WT vrchárov druhého sledu, top WT domestikov - Gesinka - 5. v GC na Tour de France, .../ na cyklistu ktorý dokázal v hromadnom dojazde na rovine poraziť čistokrvných top WT špurtérov - najlepšieho špurtéra histórie Cavendisha, super čistokrvného špurtéra Greipla, ... to bol tiež vrchársky výkon z inej galaxie - toto ešte Aert v špurte nedokázal - Sagan mal vrchársku výkonnosť presne takú akú mal teraz Aert v kopcoch na tour /5,7 - 5,8 W na kg 60 minút/ ked šiel po kalifornii na tour bol už viac ako 3 týždne po kempe vo výške, ak by mal taký model záverečnej prípravy na tour ako Aert, Vingegaard že mikrokemp vo výške ešte tesne pred tour tiež by bol v kopcoch na tour ešte lepší ako už aj tak veľmi dobrý bol - ked v dlhých kopcoch urval vrchárov druhého sledu ako ťahal a dotiahol Kreuzigera /tiež 5. v GC na TdF/ do top ten na tour v GC - ktorý mu ako priznal v dlhom kopci ledva stíhal, a do 2015 vyhrával zelené dresy, špurtérske prémie za velkými kopcami dokonca aj bez kempov vo výške - len z vytrvalostno - špurtérskeho megatalentu
Očividne to už ketónbanda nechcela siliť. Hádam si nemyslíš, že keby dnes Aert šprintoval tak to nevyhrá?
Běž běž běž val val
Zoberme si taku fikciu. Jumbaci dostavaju od timu do napojov smakuladu o ktorej sa este nevie a teda sa neda detekovat. Ine timy o tom nevedia. Po case sa na to pride. Zoberu JV tituly a vitazstva, alebo sa mozu obhajit tim ze v dobe uzivania to na zozname zakazanych latok nebolo a sluzilo to na podporu vykonu rovnako ako ine vtedy povolene latky a ,,delit´´ sa s tym s ostatnymi timami nemuseli? Pripadne ked este jazdci budu tvrdit ze nemali prehlad co v time dostavaju?
To vyznieva ako by ostatné ***** tímy nemali poriadnu prípravu
To sú naučené frázy á la Lance, keď do poslednej chvíle zapieral.
Nuz, ked je nedostatok komponentov a kadejako sa miesa 11sp. a 12sp. Dura...
jj, tiez spominal aj vysokohorsky kemp - neskutocna novinka, nechapem preco to ine timy nerobia
To sú naučené frázy á la Lance, keď do poslednej chvíle zapieral.
Ty si ako pokazená platňa dookola to isté, ešte ťa to baví?
Ja by som si tým Jonasko nebol taký istý
Sam si pred tym chcem zakryvat oci, ale najrychlejsia tour, prekonovanie Lanceovych rekordov, neznicitelni sprinteri a pod. nevestia nic dobre.
Ja som si v pelotóne všimol prilby Force, čo teda nie je žiadna top značka. Ale ušetrili asi nemalé peniaze