nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
všetci kvalitne ale nie rovnako, pri vyrovnanej výkonnosti rozhodujú detaily - kto je ako dlho vo výške, kedy, čo tam trénuje, kto tam trénuje - ak tam trénuje silnejší vrchársky tím príprava môže byť intenzívnejšia, ak je v tíme viac veľmi dobrých vrchárov o to viac sa môže zlepšiť kvalitný klasikár, ukážkový príklad nie rovnakej prípravy je pred tohtoročnou tour Pogačar s Majkom, ... a Vingegaard s Aertom, ... kým Pogačar, ... bol posledné dva týždne pred tour už dole na etapáku Okolo Slovinska tak Jumbo bolo do poslednej chvíle vo výške - už druhý krát, bolo to vidno napr. na Majkovi ako jeho výkonnosť v priebehu tour postupne klesala na rozdiel od Okolo Slovinska kde ešte maximálne ťažil z predchádzajúceho kempu vo výške
Tusim aj Froome takto raz iebol. No on tiez nie je ziadny super technik 🙂
4 týždne staré video na Giro Donne. Ale stať sa môže aj chlapom..
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Nechceš, ale svojím vydraním si. A vieš o koho ide? Ty si v živote nespadol?
Nenarážal som na jej kariéru, len na to že sa mohla v úplne nevinnej situácii zmrzačiť na celý život.
kazdpadne je to sranda pozerat. 95% pelotonu sa mota niekde v zadu a favoritky si to rozdavaju vpredu bez domestikov
https://youtu.be/dORzJYwC4VQ
majka bol v pohode uplne v pohode celu tour kym sa nezranil
ale jeho výkonnosť a aj celého UAE vrátane Pogačara šla aj tak postupne dole o týždeň a pol skôr ako u Jumba, ktoré bolo vo výške ešte aj tesne pred tour, výkonnosť akú malo UAE do stredu tour malo Jumbo až do konca
konstatovanie dobre akurat relativne pravdepodobne vychadzajuce z blbych predpokladov...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Au