ale jeho výkonnosť a aj celého UAE vrátane Pogačara šla aj tak postupne dole o týždeň a pol skôr ako u Jumba, ktoré bolo vo výške ešte aj tesne pred tour, výkonnosť akú malo UAE do stredu tour malo Jumbo až do konca
ale ved boli aj na dauphine v podobnom case ako pogacarovci ... ja som pocul ze efekt vyskoveho kempu vydrzi dva mesiace ked nie tri ... UAE malo nevyhodu ze zobralo asi kvoli kontraktu hirsiho po covide ktory ledva prezival a tazko tipnut ktori domestici mali peakovat treti tyzden(ineos styl) ... mozno to mal byt mcnulty s benettom alebo soler ... a mozno majka mal byt na druhy tyzden tak ako hovoris len udalosti s covidom vytvorili inu situaciu ... v jumbe to bolo tazko identifikovat lebo tam uz zacinaju robit to ze ked vedia ze netreba nejake silne tempo na kopci riesit s benefitom draftu tak proste dropnu domestikov nech sa setria na dalsie dni vid van aert na pariz-nice ale aj treti tyzden niektore kopce na tour s kussom ... jedine co ma zarmucuje je ze som nevidel ako je na tom benett a mal som pocit ze krujswik bol v dost dobrej forme tuto tour ale bohuzial sa vytrieskal
neviem ci tyzden je dost na dostatocny dlhodobejsi efekt...
ked nevieš tak by si sa mal viac vzdelávať, aby si vedel ako viem ja, napríklad dva dni pred kráľovskou etapou grand tour ti poviem kto vyhrá a ešte aj kde presne o tom rozhodne, a ty furt len nevieš - lebo sa nevzdelávaš
možno staxovi ktorý potrebuje dovzdelávať či jake to davaš smajliky ked takýmto spôsobom reaguješ na moje príspevky, hejtuješ, ...
ako môžeš napísať takú všeobecnú hlúposť - jeden údaj - že 4 týždne, veď sa odporúča kratší aj dlhší pobyt vo výške a aj opakovane, povedz aj Kristine nech sa dovzdelá predtým ako sa jej zapáči tvoja 4 týždňová hlúposť a da ti za to like
do mna furt rýpeš že som starý a pri tom ty tu dávaš staré údaje - že sa odporúča 4 týždne, ale aspon si uznal že potrebuješ dovzdelat ked si dal palec hore , , ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no tu ruku si tam dobre zvrtol na opacnu stranu... to uz asi nazad na bajk nesadol
Leda, že by ji mněl gumovou.
ale ved boli aj na dauphine v podobnom case ako pogacarovci ... ja som pocul ze efekt vyskoveho kempu vydrzi dva mesiace ked nie tri ... UAE malo nevyhodu ze zobralo asi kvoli kontraktu hirsiho po covide ktory ledva prezival a tazko tipnut ktori domestici mali peakovat treti tyzden(ineos styl) ... mozno to mal byt mcnulty s benettom alebo soler ... a mozno majka mal byt na druhy tyzden tak ako hovoris len udalosti s covidom vytvorili inu situaciu ... v jumbe to bolo tazko identifikovat lebo tam uz zacinaju robit to ze ked vedia ze netreba nejake silne tempo na kopci riesit s benefitom draftu tak proste dropnu domestikov nech sa setria na dalsie dni vid van aert na pariz-nice ale aj treti tyzden niektore kopce na tour s kussom ... jedine co ma zarmucuje je ze som nevidel ako je na tom benett a mal som pocit ze krujswik bol v dost dobrej forme tuto tour ale bohuzial sa vytrieskal
len pre istotu pre ivana to dolezite ked uz to niekto napisal a nenechal ivana nech sa vzdelava sam
A čo keď sa ostatní mýlia a Jumbo to robí lepšie??
ked som tyzden nad 3000m.n.m. (2800-3500) , tak watmeter mi ukazuje lepsie cisla maximalne dva tyzdne.
ked nevieš tak by si sa mal viac vzdelávať, aby si vedel ako viem ja, napríklad dva dni pred kráľovskou etapou grand tour ti poviem kto vyhrá a ešte aj kde presne o tom rozhodne, a ty furt len nevieš - lebo sa nevzdelávaš
Uz po dvoch dnoch vo vyske nad 1200 viem vidiet zlepsenie na watoch.
https://fb.watch/eyngmS01iD/
https://sportnet.sme.sk/spravy/peter-sagan-program-ebike-majstrovstva-sveta-2022/
možno staxovi ktorý potrebuje dovzdelávať
ako môžeš napísať takú všeobecnú hlúposť - jeden údaj - že 4 týždne, veď sa odporúča kratší aj dlhší pobyt vo výške a aj opakovane, povedz aj Kristine nech sa dovzdelá predtým ako sa jej zapáči tvoja 4 týždňová hlúposť a da ti za to like
do mna furt rýpeš že som starý a pri tom ty tu dávaš staré údaje - že sa odporúča 4 týždne, ale aspon si uznal že potrebuješ dovzdelat ked si dal palec hore
https://sportnet.sme.sk/spravy/peter-sagan-program-ebike-majstrovstva-sveta-2022/
Škoda, že neskúsi klasické XC... Napr. budúci rok...