Kategórie
Bike-techTi, co kazia meno normalnym cyklistom # cestná cyklistika # komunita # cyklodoprava # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # jazda v teréne
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2208060219281939&id=1025467950874511
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
posledný komentár: 21. 3. 2014 o 15:44
Novinka -5% Giant Defy Advanced 1 bicykel, frost silver/cordovan
3 549 €
-5%
MOC 3 749 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
Výpredaj -10% BMC Teammachine SLR FIVE bicykel, arctic silver/black
3 799 €
-10%
MOC 4 499 €
Výpredaj -20% Cannondale Synapse Carbon 2 RL bicykel, beetle green
3 499 €
-20%
MOC 5 199 €
Výpredaj -13% Wilier 0 SL Disc 105 Di2 bicykel, čierna/červená
4 499 €
-13%
MOC 5 899 €
Novinka -8% BMC Teammachine SLR 01 ONE bicykel, carbon/neon red
11 999 €
-8%
MOC 12 999 €
Novinka -5% Giant TCR Advanced 2 KOM bicykel, carbon
2 699 €
-5%
MOC 2 849 €
Výpredaj -14% Giant TCR Advanced SL 0 Disc bicykel, raw carbon
8 299 €
-14%
MOC 11 399 €
-31% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, biela/čierna, poškriabaný
949 €
-31%
MOC 1 379 €
-33% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, čierna/strieborná
999 €
-33%
MOC 1 489 €
-38% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, carbon/strieborná
999 €
-38%
MOC 1 609 €
-28% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, multicam/strieborná
999 €
-28%
MOC 1 609 €
minule som dostal na chvilu kolobezku na hranie, taku polo detsku ale neelektricku a jednou rukou ani omylom, som sa bal ze okamzite letim k zemi
staci poriadne hlucna volnobezka a vsetko sa to hned otaca
PS: problem bude ze tu v tychto koncinach plati Janova statistika do slova. Stretnut bike iduci viac ako 15km/h je rarita. Cize ak nevrcis a nepocut ta, nikto nepocita, ze nieco moze byt za nim a moze to byt rychlejsie. Ked si uvedomia sovj omyl nasleduje sok a panika a zmatocne chovanie.
Takze mas na chodniku prekazku, ale ty si dupes dalej do plnych? Nemam dalsie otazky...
Mozno si myslis ze som pretekar ale moje priemerky su tak 20km/h kto ma sleduje na strava vie. Cize nabuduce aby si nemusel mat ziadne otazky, citaj pozorne a nekomentuj o com nic nevies.
No lebo tebe je urcite vsetko jedno, ked musis nahle menit smer a hovorit si, ze co ked to nabuduce spravi ked budem 1m od neho nie 10m
Edit: nefunguje formatovane tak sorry za zle zobrazenie citatov
Ja ked idem na aute po meste a zrazu si uvedomim, ze idem 55km/h (GPS) tak tiez "uberie" plyn. Takze ked si siel 20km/h a ubral si, tak si mohol ist kolko? 15km/h? To je podla mna aj tak velka rychlost na danu situaciu, co si aj skontatoval sam, ze ti nebolo vsetko jedno. Ak by to bolo este menej, tak by si asi skor napisal "spomalil som". Ale to je len moj dohad.
Preto si myslim, ze si arogantny ... (neviem co, doplni si sam, ale nemam na mysli ziadnu nadavku, skor diagnozu), pretoze normalne zmyslajuci clovek, ktory predvida a rozmysla, by jednoducho spomalil na taku rychlost, aby dokazal zareagovat na okolnosti a aj keby nestihol, tak ten pripadny impakt by bol bez vacsich ci mensich zraneni a skod. Presne preto, co si napisal.
tak si uvedomujem, že ak sa ocitnem niekedy v nepriaznivej situácii, tak neprežijem,
lebo toto čo on tu predvádza - to proste nedám
Napadlo vás, že ak vznikne kolízna situácia, tak chyba môže byť u vás a nie u nich?
Napadlo vás, že ak je BA hrádza svojou polohou a charakterom rekreačnou cyklotrasou pre masy, tak asi nie je vhodná pre rýchlu jazdu či jazdu "podľa pravidiel"?
Asi uplne marne, ale skusim ti zosumarizovat situaciu:
Popisem tu svoj zazitok z mojho pohladu. Idem po svojeje strane hradze cca 20km/h, chapik stoji nepricetne v strede a pise do tel. OK ziaden problem, spomalim ( sa nerovna prestanem silapat ale vezmem za brzdy) a chcem ho obist on ma zavrie bez toho aby sa obzrel. OK, stane sa. Ani mu nadavat nejdem. Nie je mi to ale jedno, lebo si uvedomujem, ze nabuduce to moze urobit tak tesane predomnou, ze sa mu uz vyhnut nedokazem ani keby som isiel 5km/h. Ten panko porusil tak tucet dopravnych predpisov, ale ty sa k tomu vyjadris:
Vysvetlil som ti, ze to tak nebolo. Nebol si tam ale nadalej tvrdis ze som urobil zle. Ked sa pochopitelne nemas choho dalej chytit tak zacnes utocit na moju osobu.
A nakoniec tovj zaver, ja som arogantny.
Pritom tvoje chovanie je ukazka respektu a ucty voci mne.
Edit: podla STRAVA som ho minal 11km/h
edit2: Jaroh Ak sa to tykalo aj mna, ja uz do ba cez viken na hradzu nechodim. Ak tak cez pracovny den cez pracovnu dobu. Nie som samovrah ani vrah. Moje pripsevky su z useku Vojka - Gabcikovo cize ziadna masovo vyuzivane, viac tam stretnes motorkakov, chatarov na autach, a tazobnych strojov ako cyklistov a chodcov. Ale ked stretnes o to viac sa cuduju, ze tam nie su sami. A pls vo vlastnom zaujme nepis veci ako:
// V pripade neznej polovice je mozne pouzit 'spredu' alebo uplne vynechať smer