Ahojte,
O.z. Žabka Bike Team Horné Srnie, si vás aj tento rok dovoľuje pozvať, v porádí, na:
7. ročník Cyklomaratónu v Hornom Srní
Opäť sa pre vás pokúsime pripraviť čo najlepšie zjazdné, upravené a vyznačené trasy, perfektné jedlo a nápoje v cieli, či na občerstvovačkách, bohaté ceny a v neposlednom rade hlavne výbornú, doslova rodinnú/priateľskú atmosféru, ktorou je náš maratón (dovolím si povedať) známy. Tešíme sa na vás 30.7.2022 v Hornom Srní
Propozície Cyklomaratón Horné Srnie 2022 - 7.ročník
Usporiadateľ: OZ Žabka Bike Team Horné Srnie
Termín: Sobota 30.7.2022
Miesto konania: Horné Srnie - centrum obce pri Kultúrnom dome (registrácia a prezentácia z bočnej strany
kultúrneho domu - v tržnici, štart pod nafukovacou bránou v parku)
Trate Cyklomaratónu:
Krátka trať: 25km/850m, štart 10:30
GPX: http://www.cykloserver.cz/f/d481270253/
Dlhá trať: 45km/1350m, štart 10:00
GPX: http://www.cykloserver.cz/f/af0f270252/
Povrch tratí: lesné cesty, lúky, časť hrebeňa Bielych Karpát, singletracky, minimum asfaltu, krásne výhľady, technické úseky
Registrácia: na stránke maraton-hs.sk do 24.7.2022, neskôr na registrácií, v deň konania pretekov
Štartovné:
15 € - pri registrácií a prijatí platby na účet do 30.6.2022
20 € - pri registrácií a prijatí platby na účet od 1.7.2022 do 24.7.2022
25 € - pri registrácii na mieste v deň konania pretekov 30.7.2022
V cene štartovného pre pretekárov je zahrnuté: štartové číslo, zapožičanie čipu, občerstvenie na trati,
v cieli teplé jedlo a nápoj (alko - nealko), technické a zdravotné zabezpečenie počas trvania pretekov.
Prezentácia: osobne v usporiadateľskom stánku pred štartom v čase 8:00 - 9:30 hod.
Štart a cieľ: pod nafukovacou bránou v parku, parkovanie v okolí štartu a cieľa - podľa pokynov usporiadateľov
Navigácia pomocou smerových tabúľ a GPS súradníc: 48° 59' 30.9804" N 18° 6' 7.5132" E
Kategórie Cyklomaratón Horné Srnie:
Krátka trať:
Žiaci: 10r. - 14r. (ročník 2012 - 2008)
Žiačky: 10r. - 14r. (ročník 2012 - 2008)
Juniori: 15r. - 18r. (ročník 2007 - 2004)
Juniorky: 15r. - 18r. (ročník 2007 - 2004)
Muži A: 19r. - 39r. (ročník 2003 - 1983)
Muži B: 40r. a viac (ročník 1982 a viac)
Ženy C: 19r. - 39r. (ročník 2003 - 1983)
Ženy D: 40r. a viac (ročník 1982 a viac)
Dlhá trať:
Muži A: 19r. - 39r. (ročník 2003 - 1983)
Muži B: 40r. a viac (ročník 1982 a viac)
Ženy C: 19r. - 39r. (ročník 2003 - 1983)
Ženy D: 40r. a viac (ročník 1982 a viac)
Vyhlásenie výsledkov: v priestoroch štartu a cieľa (pódium v parku) cca. o 14:00 hod.
Ceny: prví traja pretekári v každej kategórií dostanú trofeje
Kontakty:
Web: http://www.maraton-hs.sk
Email: [email protected]
Facebook: https://fb.me/e/2c7ry5ej6
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 23. 5. 2023 o 17:37
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 14:49
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
Obrovská vďaka každému dobrovolníkovi, regulovčíkom, dievčatám z registrácie, Hasičom z Horného Srnia a Nemšovej, chlapom od obce. Perfektným kolektívom na oboch občerstvovačkách ( bezotn,martinzz,Mirex a spol). Proste za tie roky, čo sa tomu venujeme sme úžastne zohratá partia
V neposlednom rade vďaka patrí aj každému z naších sponzorov. Velmi si vážime, že aj v týchto neľahkých časoch nás každý rok podporia, či už vecne alebo finančne.
Stačí...nebudem tu už viacej ,,spamovať,,
Uvidíme čo bude o rok, ale tak snáď zasa zmeníme názor, a necháme sa dotlačiť aj do 8.mého ročníka Cyklomaratónu v Hornom Srni
Foto a video bude čoskoro postupne nabiehať
https://casomierapt.com/2022/07/cyklo-maraton-vysledky/
Foto Organizátori
Ale k veci. Vzdy som jazdil Kratku, no tento rok som sa rozhodol pre Dlhu a rovno v dazdi a blatom vsetkeho druhu. Zo zaciatku este fajn, po brutal climbe zjazdik do lesa a uz som sa smykal, teda opatrne. Po obcestvovacke, kde sa odbaca na dlhu pekne lepilo blato, zrazu stojim, rukami vyberam blato, skusam ist, nic. Bike na plece a hybaj. Asfaltovy zjazd, asfaltove stupanie k senniku, dalej zvaznice a uz tiekli potociky. Pohon huci ako divy, ale s nim bol problem uz v tyzdni, vyberam koleso, kazeta drzi, naboj volu nema, co dpc to moze byt. Obaval som sa vyslapu od Penaznej, ale dalo sa to cele vyslapat az na ten par metrovy usek, kde som radsej zosadol. Myslim, ze to bolo za Ceresienkovou, bola tam mensia obchadzka, zrejme kvoli "dropu", musel som sa kusok vratit. Druhy x na obcerstvovacke, to uz som citil hlad, tak som sa zastavil. Pred Jarosovym chodnikom ma blato fajnovo povozilo az som sa smial, ze to mame aj s tancovackou
Samozrejme vdaka organizatorom a vsetkym, ktori sa pricinili o to, aby tento pretek odstartoval aj tento rok. A samozrejme aj vsetkym startujucim, ktori sa nezlakli pocasia a postavili sa na start.
Dobre, ze som si presiel cast dlhej v tyzdni, aspon som vedel, co ma caka, ani raz som nezanadaval na pocasie, bol som pripraveny na blato. A potom cez kaluze, jak za mlada
No veru, taku ako v dazdovom pralese. Parada
Foto Organizátori
Ďaľšie foto:
Foto Oliver Skukálek
Po dnešku máme nakomplet odznačené obe trasy tohtoročného maratónu. Opäť, ako to naštastie býva u nás zvykom, na celej trase sme našli iba dva obaly od gélov. ĎAKUJEME. Aj vďaka takýmto veciam, máme stále výborné vzťahy s majitelmi dotknutých pozemkov, urbariátmi, lesmi SR, a v neposlednom rade CHKO Biele Karpaty.
Taktiež mnohý sa pýtate na fotky a videa. Fotky čo som mal, tak som tu zverejnil. Ak budú ďalšie, určite dám vedieť. Videá budú čoskoro, obnáša to velmi veľa práce, tak prosím o trpezlivosť. Všetko bude včas zverejnené, všetci robíme maximum, čo je v naších silách...
Našli sme tieto dvoje okuliare. Ak by náhodou, napíšte mi správu sem, prípadne na mail: [email protected]
Plus tretie, zlomené, sa našli pri umývaní bicyklov a hore na hrebeni, sme objavili total dopučený bidon. Tieto veci skončili v koši
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down