Lebo si myslim ze je to skoda penazi na taku "opravu". Radsej mensi usek vyasfaltovat nanovo ako zahrabat 30 jam. Ci mi chces zakazat sa vyjadrit? To by sedelo na toto miesto.
Dnes bola dokoncena cela uprava useku Snezienka - Kamzik. Bolo zasypanych 32 jam, dva dlhsie useky na zaciatku a na konci stupania. Celkovo bolo vyspravenych priblizne 210m2 plochy a spotrebovanych 20ton asfaltu
Planujete aj zavesit na FB fotky opravenych usekov, tak ako minuly rok ?
m2 vychadza zhruba na 25,-eur a kompletna rekonstrukcia useku je zhruba 350.000,-eur a viac, ale detailnejsie by ti asi vedeli povedat na mestskych lesoch. Pevne verim, ze tymto su zodpovedane vsetky pochybnosti o tom, ako sa uprava realizovala
S mestskymi lesmi to riesime spolocne ale oni budu riesit tu opravu generalne, tak ako som viackrat spominal, takze to co sa urobilo sluzi primarne na preteky Letape a samozrejme v ramci uzivania aj dalej kazdemu kto tade jazdi. To aj zodpoveda tvoju otazku/navrh, ze to povazujes za vyhodene peniaze a mal sa radsej urobit nejaky usek. Urobili sa dva dlhsie useky a vysanovali sa kriticke miesta. Nasim cielom je urobit kvalitne a bezpecne preteky, co je aktualne na tomto useku aj vzhladom na to ze sa ide do kopca jednoznacne vyriesene. Nasou ulohou nie je riesit upravy komunikacii v mestskych alebo statnych lesoch, ale v spolupraci s nimi vieme na kritickych miestach kde je to aj s pohladu bezpecnosti dolezite, po dohode podat pomocnu ruku. Prejdi si to, uvidis, zhodnotis. Len to treba brat s ohladom na to, ze my sme organizator a nie cestny organ
Ok, ja som rad za kazdu opravu len si myslim ze to dlho nevydrzi taka oprava. Minuly rok sa islo bez tych zasypanych jam a pisali vsetci ze to bolo v pohode tak potom mi to pride vlastne zbytocne. Ale pojdem kuknut osobne. Koli tomu stavu tam prave nejazdim.
Tak ono sa to kvoli dazdom a zime meni k horsiemu permanentne, takze ta oprava bola potrebna. Napriklad hore pri rampe kde sa finisuje to uz bolo fakt dost zle. Uvidis
Ok, ja som rad za kazdu opravu len si myslim ze to dlho nevydrzi taka oprava. Minuly rok sa islo bez tych zasypanych jam a pisali vsetci ze to bolo v pohode tak potom mi to pride vlastne zbytocne. Ale pojdem kuknut osobne. Koli tomu stavu tam prave nejazdim.
Minuly rok bola cesta este zjazdna ale zima jej pomohla k tomu, ze aj cestou hore to zacinalo byt nevyhovujuce. Ja som velmi vdacny aj za tieto ciastkove opravy a verim ze nie som sam.
cepooo re komentar k videu z prejazdu trate. dnesna strmina v podstate 24h po dazdi - asfaltka bola v tieni stale mokra, to co je zelene sa slusne smyka aj smerom hore...
cepooo re komentar k videu z prejazdu trate. dnesna strmina v podstate 24h po dazdi - asfaltka bola v tieni stale mokra, to co je zelene sa slusne smyka aj smerom hore...
Tak keď som tade šiel na cestaku v sede všetky stúpania jazdím keď to bolo Snežienka smer Kamzík cieľ.Tak veľa šlo peší čo ma dosť prekvapilo.Stači pozrieť foto s podujatia veľa ľudí vedľa bicykla.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Si prilis vztahovacny. Ja sa nevyjadrujem k tebe ale k blbostiam co pises. To je rozdiel
Planujete aj zavesit na FB fotky opravenych usekov, tak ako minuly rok ?
Minuly rok bola cesta este zjazdna ale zima jej pomohla k tomu, ze aj cestou hore to zacinalo byt nevyhovujuce. Ja som velmi vdacny aj za tieto ciastkove opravy a verim ze nie som sam.
Tak keď som tade šiel na cestaku v sede všetky stúpania jazdím keď to bolo Snežienka smer Kamzík cieľ.Tak veľa šlo peší čo ma dosť prekvapilo.Stači pozrieť foto s podujatia veľa ľudí vedľa bicykla.
Čo sa čuduješ - veď tu pre mnohých je prevod 34x32 príliš ťažký a hľadajú niečo ľahšie