Salzkammergut trophy

16. 7. 2011
7. kolo - Cyklomaratónska séria
3. kolo - Inter Mountain Series
MTB maratón
Bad Goisern am Hallstattersee (Rakúsko)

Propozície, Reportáže, Výsledky, Foto
Ja sa nechavalim len som chcel aby aj ostatny bikeri mali moznost mat fotky ked su zadarmo .... lebo 17 eur + poplatok za prevod vyde to cez 700sk ... je dost za 12 fotiek ... a tak by ostali niekde v archive na veky a myslim ze je lepsie ked z toho bude mat niekto radost ... len som chcel pomoct/poradit ale kludne mozem napisat ze som to platil ak to niekomu urobi radost .... jedna vec je ukradnut nieco a ina prevziat fotky ked ti ich niekto posle do mailu .... mali to poslat po zaplateni .... a ked sa chces bavit o tej podctivosti tak kolko ludi (myslim ze aj ty) ma ,,ukradnute" rozne programi v PC od windows po hry atd atd ... (nehovorim ze ja mam aby si si zas nemyslel)
:shock: :shock: :shock:
Ty sa chces k nim zaradit :?: :shock: Odvážne... :roll:
18.07.2008 - 13:34:50
00
Ze sa este vobec nad tym chudakom (Gekon69) zamyslate...
Proste ludia su taki a nezmenite ich, to maju v sebe,ono to chce mat silny zaludok nieco take urobit a este sa tym aj chvalit.
18.07.2008 - 14:59:59
00
Ok beriem spet ak sa nepaci....

Neskoro, uz vieme, co si zac... :wink:
18.07.2008 - 22:12:49
00
[quote=""]Ze sa este vobec nad tym chudakom (Gekon69) zamyslate...
:roll:
19.07.2008 - 18:09:44
00
Neskoro, uz vieme, co si zac... :wink:

:wink:
19.07.2008 - 18:10:04
00
ale no uz ho nechajte "chudaka" ved on este ani neni plnolety. Nevie co spravil :) no dobre dost bolo srandy dufam ze to co pisem nikoho neurazi :) to viete mi prosty chlapci z vranova sme dost sprosty a pochvalime sa aj tym co by nemuselo na svetlo sveta(ved mozno to niekto vyuzije). Ved aj mna ste si tu uz obracali ze root :) ale to je o inom, kazdy mame chyby a neverim ze je medzi vami jeden co je uplne najsvetejsi a bez viny co nikdy nic hlupe nevyviedol ani ja nenisom.

Navrhujem odsudit tuto debatu na krute stratenie sa medzi inymy ... nech je jej zem lahka :)
21.07.2008 - 10:11:02
00
kazdy mame chyby a neverim ze je medzi vami jeden co je uplne najsvetejsi a bez viny co nikdy nic hlupe nevyviedol ani ja nenisom.

Navrhujem odsudit tuto debatu na krute stratenie sa medzi inymy ... nech je jej zem lahka :)

buno, vsetci sem tam v zivote zakopneme, ja som ale cakal, ze si to chalan uvedomi a nie urazi sa a nepochopi... a napise na forum, ako to doriesil, predsa len sa nas to tyka viacerych zo SR, pokial chceme aj buduci rok startovat a kupovat si fotky bez hanby...
21.07.2008 - 10:15:30
00
Navrhujem odsudit tuto debatu na krute stratenie sa medzi inymy ... nech je jej zem lahka :)

Ano, casom to tu zanikne, ale dovtedy sa este par ludi asi vyjadri (ako napr. ja).

Ked ide niekto na Salzku a stoji ho to par tisic Sk, tak uz nie je ochotny obetovat 500 Sk na fotky a musi ich (ked to poviem jednoducho) ukradnut? Najväcsia hanba nie je to, ze Ondrej na chvilu zavahal, ale to, ze ani po upozorneni nepochopil a mam pocit, ze bude cakat s platbou az dovtedy, kym ho nebudu kontaktovat. A na to uz treba silny zaludok a to je prave to smutne.

P.S. Keby som bol na mieste ludi zastresujucich sportograf a platba nepride, tak jednoducho dam takychto neplaticov na blacklist a buduci rok by som im uz neumoznil ani startovat na maratone a samozrejme, ze uz by si v zivote nemohli objednat foto zo sportografu.
21.07.2008 - 11:28:06
00
Gekon, ako si mohol? To ťa baví sa pozerať na také fotky? Nevidíš, že si najhorší človek na fóre a možno aj pod slnkom? Čo? Alebo ti zle radia?

Teraz vážne. Ja nie som žiadny svätúšik. Napadlo by ma asi to isté čo Teba a možno by som spravil to isté čo Ty. Som prekvapený, akí sú tí fóristi slušní. Beriem to s rezervou, ale v podstate majú pravdu. A Ty máš pravdu zase s tými programami a podobnými vecmi. Spýtaj sa ich, či má niekto z nich auto. A či už išiel na štyridsiatke vedome štyridsaťštyri. Alebo šesťdesiatštyri. Alebo opačne: či si pamätajú, kedy naposledy šli na štyridsiatke štyridsať, alebo menej.

Svet je ako naruby. Brigádoval som kedysi v Nemecku na vidieku. Naozaj sú v mnohom v myslení pred nami. Domy bez plotov, na dvore otvorené autá, tie staršie mali v spínačke kľúče. Len otočiť kľúčom a je moje. Ale to tam mohlo napadnúť len nás, domáci na to ani nepomysleli. Na druhej strane sused susedovi závidel ešte viac ako u nás. Pretvárka a faloš kvitli. Ukradnúť je niečo nehorázne, ale klamstvo či napríklad nevera je takmer normálna vec.

Zhrniem to. Chápem Ťa Gekon a je mi sympatické že si to zverejnil. Ako píšeš, týmto návodom si chcel vlastne pomôcť ostatným. Takže vlastne si výborný človek. Viem, že 17 eur v Blave je ako vo Vranove 34, ale príď na Horala, požičiam Ti.

A ešte niečo. Jeden roľník mal dvoch synov. Zavolal ich pracovať na pole. Prvý kričal na plné ústa "už idem!", ale rozmyslel si to, zobral meridu a išiel sa voziť okolo Domaše. Druhý povedal "nechce sa mi!" Po chvíli ho to zamrzelo, zhodil tretry, obul čižmy a šiel otcovi pomôcť. Tuším sa na neho dosť podobáš Gekon, len tie tretry máš lepšie ako on.
22.07.2008 - 23:24:27
00
Latanka, si velky dobrak a snazis sa zastat precinu Gekona, ale musim s tebou nesuhlasit... Tu nejde o to, ze ak som v zivote porusil nejake pravidlo, tak nemozem poukazat na ineho...

Kradez je nieco ine, ako porusenie dopravneho predpisu, obzvlast pre nas bajkerov je napr. kradez bajku velmi bolestiva, v inej teme pise chalan, ze mu ukradli pat-dnove auto... opakujem, ze aj fotka je niekoho vlastnictvo, niekoho poctivo zarobena vyplata, na ktoru obetoval cas, naklady a nadanie...

Na tomto priklade je smutne, ze Gekon to urobil podvedome, samozrejme, bez vedomia, ze kradne - proste si to neuvedomil a nechce si to priznat... predsa nemozem kradez ospravedlnit, ze som chcel pomoct druhym...

Stava sa samozrejme, ze ked okradnem stat, niekoho abstraktneho, vyrobcu software-u alebo niekoho, koho nepoznam, tak mi to prejde a este ma spolocnost pochopi...

Alebo som to cele nepochopil a kedze som minule platil pokutu na dialnici za 200 kmh, tak si nabuduce mozem hrdo vziat ten Jakubov023 bajk, volne hodeny v trave? Ved Jakub023 je z Bratislavy, on ma urcite na novy... :(
23.07.2008 - 00:05:27
00
Ahoj Dudo!

Dobre vravíš, len mi je Gekona trochu ľúto. Zapojil som sa, lebo táto diskusia podľa mňa má širší rozmer. Ide o princíp. Prečítajú si to desiatky ľudí a pri podobnej situácii sa to niekomu vynorí z podvedomia. Dosť podrobne ste to tu rozobrali a myslím si, že i Gekon to uznal, hoci nenapísal. Podľa jeho odpovedí usudzujem, že je to dobrý a citlivý chalan.
23.07.2008 - 01:09:50
00
Latanka:
No ja neviem, preco vy baby sa snazite kazdeho "pochopit" a v tom dobrom. Je to pekne ale v tomto pripade naivne. Skus sa zamysliet nad tym, ze nakupis techniku na fotenie, mas tam ludi, ktorych platis a potom ti nejaky chudak zo SR zacne rozsirovat navody, ako ta oklamat. Pacilo by sa ti to a bola by si taka chapava? Tiez by si to brala, ze chce pomoct inym?

Tu bolo proste vidno, aki sme my Slovaci vychcani a snazime sa len kazdeho obtiahnut a vymysliet, ako neplatit za nieco, co sme dostali. Samozrejme sa to postupne meni a vidno to aj podla odmietavych postojov na fore. To je proste v nas, ja si myslim, ze je to akysi pozostatok doby minulej. Vsak v kultivovanom svete je fakt normalne, ze nieco dostanes skor ako zaplatis a druha strana to berie automaticky, ze zaplatis.

Ako napisal Jezus, ked mam na vstupne, tak uz asi tych 500 SKK na foto mat musim, alebo si nic neobjednavam. Clovek si musi vediet dopredu zratat na co ma a na co nema. A myslim si, ze v 17 by to uz mal dokazat.

OPRAVA: Ospravedlnujem sa LATANKE, ze nie je baba, sorry. :)


Naposledy upravil tomcop dňa 23.07.2008 - 07:54:26, celkovo upravené 2 krát.

23.07.2008 - 07:51:18
00
ja len, že Latanka nie je baba :roll:
23.07.2008 - 07:53:18
00
Jak je to s pravdou?

S pravdou se šetří, možná proto, aby zbyla.

Je flekatá jak Dalmatin, je černobílá.



Červovi metál za toto fórum. Supluje pedagogicko-psychologické centrum, daňovú políciu, nápravný ústav, rodinu, ... Červo na hrad!
23.07.2008 - 09:35:37
00
Dobre vravíš, len mi je Gekona trochu ľúto. Zapojil som sa, lebo táto diskusia podľa mňa má širší rozmer. Ide o princíp. Prečítajú si to desiatky ľudí a pri podobnej situácii sa to niekomu vynorí z podvedomia.

ale ved ja to chapem a preto som sa zapojil... :wink:

Dosť podrobne ste to tu rozobrali a myslím si, že i Gekon to uznal, hoci nenapísal. Podľa jeho odpovedí usudzujem, že je to dobrý a citlivý chalan.

... a v toto uprimne dufam... :wink:

aj tak dik za tvoj nazor, moc si ho vazim - ty si velky Nacelnik... 8)
23.07.2008 - 09:45:35
00
keyboard_arrow_up