janohalik Ahoj, tak to sme na tom rovnako akurat som teraz vymenil vidlu. ja som prechadzal z canyon lux a ciez mi viacej vyhovuje tato geometria. Hlavne dole kopcom a na trailoch to je velmi citit. Ja som tiez max spokojny. Tak uz len niekde spolocna foto 😁
Finalny upgrade, zatial
Kolesa som dal SLka a xx1 miesto x01.
Tie kolesa su velky rozdiel oproti klasickym starym controlom a aj novym.
A este jeden dalsi upgrade stary edge 530 vymena za 1040. Stamina je super ?
V zjazdoch je spark uplne inde ako epic. Lepsia ovladatelnost,lepsie hladi nerovnosti a viac odpusti oko Epic. Vo vyjazdoch ma polozenejsiu vidlicu,co mi ale nepride ako nevyhoda a ide minimalne tak isto ako epic. Mozno kvoli tej istej hmotnosti a kolesam. V korenovychba kamenistych vyjazdoch ide dokonca lepsie,kedze si vies pomocou lockoutu vybrat ako chces aby bol aktivny. Ale musim podotknut aby to bolo fair porovnavam to so starsou generaciou epica aj ked nemyslim ze najnovsi brain system je ovela lepsie ako generacia pred.
janohalik No a to mas este select+ vidlu. Ja som vcera prvy krat jazdil tu foxu a to je este vacsi rozdiel. Chcel som pockat iba na dumper SID ultimate 3 polohovy ale ten je az niekedy na oktober mozno, Asi v Scotte vedia co robia. Uz sa len tesit a jazdit Imro ta nevezme do Kosic na Singletrack maraton?
Tiez som rozmyslal nad tou foxou. Mozno pod stromcek 😉. Ak budem na SK tak do Kosic pojdem,len stale mi tam vychadza dovolenka so Zuzkou v termine Kosic 🤣. Paci sa mi ten maraton,len musim byt xa dobreho zivotneho partnera 😉
V zjazdoch je spark uplne inde ako epic. Lepsia ovladatelnost,lepsie hladi nerovnosti a viac odpusti oko Epic. Vo vyjazdoch ma polozenejsiu vidlicu,co mi ale nepride ako nevyhoda a ide minimalne tak isto ako epic. Mozno kvoli tej istej hmotnosti a kolesam. V korenovychba kamenistych vyjazdoch ide dokonca lepsie,kedze si vies pomocou lockoutu vybrat ako chces aby bol aktivny. Ale musim podotknut aby to bolo fair porovnavam to so starsou generaciou epica aj ked nemyslim ze najnovsi brain system je ovela lepsie ako generacia pred.
Ja zase neviem porovnat stary brain, vozil som sa na tom epicku len raz alebo dva krat , aj to na chvilu. Na novom som spokojny, ked treba bike je super tuhy a dole kopcom pekne otvara.
Jaiub Hmotnostné rezervy tam sú. Preto píšem, že "zatiaľ takto" Uvidíme či a ako sa budeme ďalej "hrať".
Na všetkých svojich bajkoch mám Microspline. Podľa potreby môžem nahadzovať aj Shimano XTR alebo XT kazety. Takže nie, s XD orechom si kompatibilitu nebudem komplikovať. Mám doma pripravené gripy Lizard Skins, ale nechcem robiť toľko zmien naraz. Zvykám si na neuveriteľný chod a účinok Trickstuff bŕzd. Do toho sedlo a teleskop. Na začiatok stačí. Keď si na seba komplet zvykneme budem zvažovať montáž gripov. Ale asi to nebude pred Horalom. AdMich Môj rám je tiež z Velosvetu
Paradny stroj! Tiez sa chystam skladat new full XC bike tak snad to dam aspon pod 10kg s teleskopom, uvidime... Kazdopadne ty kvoli hmotnosti ani neolepujes ram ochrannou foliou?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bike vyzera paradne, chcel by som sa na tom odviest a vidiet aky je rozdiel oproti epicu.
Kolesa som dal SLka a xx1 miesto x01.
Tie kolesa su velky rozdiel oproti klasickym starym controlom a aj novym.
A este jeden dalsi upgrade stary edge 530 vymena za 1040. Stamina je super ?
Posledná foto aj s kolegom z Men In Black
Ja zase neviem porovnat stary brain, vozil som sa na tom epicku len raz alebo dva krat , aj to na chvilu. Na novom som spokojny, ked treba bike je super tuhy a dole kopcom pekne otvara.
S-Works Epic Evo | 8.820g
Nebol by xd orech s xd kazetou lahsi? A vidim tam 30g na gripoch
Na všetkých svojich bajkoch mám Microspline. Podľa potreby môžem nahadzovať aj Shimano XTR alebo XT kazety. Takže nie, s XD orechom si kompatibilitu nebudem komplikovať. Mám doma pripravené gripy Lizard Skins, ale nechcem robiť toľko zmien naraz. Zvykám si na neuveriteľný chod a účinok Trickstuff bŕzd. Do toho sedlo a teleskop. Na začiatok stačí. Keď si na seba komplet zvykneme budem zvažovať montáž gripov. Ale asi to nebude pred Horalom.
AdMich Môj rám je tiež z Velosvetu
S-Works Epic Evo | 8.820g
Krásny bike, a krásna hmotnosť.
Prvé čo som si pozeral je predstavec, páči sa mi a už ho mám aj v košíku na R2. 😀
Ja mam cieľ sa dostať na 9kg, momentálne 9.75kg s celkom ťažkými plášťami, ale tak do mesiaca by som mohol byť pod 9,2kg.
Prvé čo som si pozeral je predstavec, páči sa mi a už ho mám aj v košíku na R2. 😀
Ja mam cieľ sa dostať na 9kg, momentálne 9.75kg s celkom ťažkými plášťami, ale tak do mesiaca by som mohol byť pod 9,2kg.
S tymi plastami opatrne... Viem o com pisem
Fólia predsa "nič" neváži. Čo konkrétne máš na mysli, že by som mala olepiť?