Chcel by som sa spytat majitelov bicyklov znacky MARIN, ake maju s nimi skusenosti. Osobne som mal a aj stale mam HT Gary Fisher (uz 7 rokov - maximalna spokojnost), potom som postavil Trek Fuel 90 (mal by tu byt v galerii) ale full mi nejak nesadol, takze to bude znova HT.
Pravdepodobne budem zasa skladat z komponentov. Ram bude tento:
http://78.46.39.203/kunden/marin/mcb/zo ... ide_hr.jpg
vidlica uz je Fox F100 RLC 2009.
Na MARIN-e som nikdy nejazdil, takze ake mate skusenosti, prosim?
Dakujem za podnety
P.S. Ja uz by som siel jedine do CenterLocku, omnoho rozumnejsi system.
Crossridy sú mäkké ako blato, ja by som postavil niečo na DT Swissoch XRkách a nejakých rozumných nábojoch na zapuzdrených ložiskách (čo akože aj mám, a zrovna matt's made). Prípadne aj od Mavicu nejaké tuhšie ráfiky.
Revolutiony mám ja, zatiaľ no problem, ale zas nejazdím divoko... to sú tie, čo si ich vyťahal?
a 4.2d k tým nie je čo dodať... bráchovci mojich 4.1
a to ich nadherne rapkanie, vrrrrrm vrrrrrrm
Ano pani, suhlasim, American Classic k Marinu, to pasuje jak rit na kastrol. Tiez snivam o biku s ramom od Marinu, titanovym, ale tiez si tam viem predstavit Lee Coughan, avsak naboje jednoznacne americke klasicke. Ked Amerika tak Amerika. Proste mi to k sebe pasuje. Iny racionalny dovod nemam.
samozrejme nejde o to ze by bol "komplet" ale a nejakuu vyvazenost a aj vzhlad biku :
radenie+salter+smykac = XT 08
brzdove paky+strmene+kotuc = XT 08
kluky+stred+retaz+kazeta = XT 08
ale asi to je lepsie iba pre mna = niekoho kdo sa az tak nevyzna a niekoho kdo nepozna vselijake ostatne znacky
keď už ideš do takého biku jednoznačne naboje CHK výplet revolution al niple rafiky Mavic 717 a máš koro doživotný pokoj.CHK kupiš teraz v USA za 510 USD ak by si si pripočítal aj clo a DPH stale si pod 13 litrami a to sa bavíme o nábojoch nie o sračkách
romco super zdôvodnenie a prirovnanie
a ohladom toho Marinu dobra volba spokojnosť bude.Som myslel že berieš iba rám a zbytok si vyskladáš podla seba a nie podla toho čo ti ponuknu ak to teda berieš s Viedne.