Myslím, že niečo ako Casio QV-10. Stálo to majetok ale fotky boli úžasné. Lebo boli hneď na monitore. Iste by som ho niekde našiel. Technika sa mení, ale fotky na FB sú stále rovnaké.
Bol som fotit zver a nic sa neukazalo. Toto je fotene z ruky, cropnute a doladene postprocesom. Celkom pekne je to. Musim skusit odfotit mesiac v noci ked bude spln.
az neklamem a nie som si 100% isty, je mozne ze som mal este monopod. no viem ze som bol na ceste domov a vsetko som balil a zbadal mesiac. tak to skor berme ze fotene z monopodu. ten sice nie je stabilny ako tripod, ale samozrejme je to pevnejsie ako z ruky ale ako som pisal je to krop, tento vyrez je 100% toho co ostalo z povodnej fotky
az neklamem a nie som si 100% isty, je mozne ze som mal este monopod. no viem ze som bol na ceste domov a vsetko som balil a zbadal mesiac. tak to skor berme ze fotene z monopodu. ten sice nie je stabilny ako tripod, ale samozrejme je to pevnejsie ako z ruky ale ako som pisal je to krop, tento vyrez je 100% toho co ostalo z povodnej fotky
Akým objektívom si to fotil lebo aj na 100% crop je výsledok pekný.
tak ano, na fotenie zveri by som nesiel s nicim kratsim. a tym ze fotak ma APSC senzor tak ten objektiv je s tymto fotakom 300-750mm no a toto je crop z tych 750mm.
Druhá jazda na novom biku (predtým nulová skúsenosť s gravelom a tretrami) a už na konci pred barákom som sa krásne prekotil, po tom ako som nevedel tretru vycvaknúť (neskôr som zistil, že sa mi povolil kufor a bol trochu do kríža).... Aj tak ma štvú takéto detaily
Zatial osadene co dom dal. Casom tam pojdu barany a cestna sada. Len sa musim rozhodnut ci chcem 1 alebo 2 prevodnik a ci shimano alebo sram. Shimano dualov a pohyblivej brzdovej packy sa ale trochu bojim. Musim niekde vyskusat nejaky ten rival a aj grx
Niet sa coho obavat. Shimano dualy funguju dobre i v znacne rozbitom terene.
No a este ta caka vyber baranov podla toho co planujes jazdit a aby ti dobre sadli. To je mozno vacsi oriesok ako 1x vs 2x, Sram vs Shimano
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nevie niekto o zadnej stavbe na predaj?
tam sme presne boli v nedeľu pred obedom so synom ... veľmi príjemné prostredie
Akým objektívom si to fotil lebo aj na 100% crop je výsledok pekný.
Dufam, ze na bicykli z Devinskej
Takže fotené ďalekohľadom
No a este ta caka vyber baranov podla toho co planujes jazdit a aby ti dobre sadli. To je mozno vacsi oriesok ako 1x vs 2x, Sram vs Shimano
Nieco taketo v sirke 460