Tak to je vyssie ako pri poldri, ale tam by mal byt uz teraz dobry asfalt cize skor podcenenie. a ano komy dole kopcom maju byt zakazane uz len z principu.
Ja len pridam skusenost ked som tam pred dvoma rokmi jazdil prvy everesting (Raca kruhac az po BK) tak som pocas pekneho vikendoveho dna videl lahnut v tejto zakrute (ak je to naozaj ta co si myslim) dvoch ludi ktori nevedeli nasledne odist bez pomoci, jediny rozdiel ze tam bol este stary asfalt. Plus este 1 clovek v inej zakrute. Vsetko pady z neskusenosti a nezvladnutia jazdy, ziadni KOMkari. Dovtedy som neveril ze sa toto realne moze diat, odvtedy ma uz neprekvapuje nic. Je to smutne...
Nemusí to byť ani chyba, stačí niečo ako tvrdohlavosť a prístup "čo sa mi môže stať" prípadne "však nejdem až tak rýchlo" a stane sa zle, lebo človek nie je mačka, nemá 9 životov. Ja sa bojím aj z Peknej ísť rýchlo a minule dobre, lebo auto smerom hore predbiehalo troch cyklistov a teda predpisovo a akurát sme sa stretli všetci vedľa seba no išla som relatívne pomaly tak sme sa ešte celkom dobre vyhli. A predminule ma tam zas predbiehal na cesťáku rovno pred tou zákrutou a keby som ho "nepustila" a vynesie ma, tak chalan zahučí do krovia... proste človek tam už zažil veľa všakovakých situácií, čo boli o chlp a bohužiaľ táto nedopadla dobre, o to viac mám prst hore, že ísť pomalšie.
veru, je to zaujimave ale neviem povedat ci sa to na ziletke da skocit, neskusal som
To nemoze byt problem hopsnut ani na ziletke, vsak trafis sa medzi prve dva a ten jeden stredny hopsnes snad uplne bez namahy na hocicom (ani vysoko, ani daleko netreba ist, v podstate sa iba nadlahcis).
A sú tam aj pripinaciky niekde okolo tohto ležiaceho policajta. Minule tam kamoš schytal defekt na obidve kolesá naraz.
Aj keď by boli 4 rady, tak dve polgule nie sú od seba tak ďaleko, aby sa nedali preskočiť. Mne sa to zatiaľ darí.
no problém to nieje, podobne mi postavili pred domom dole kopčekom a ešte aj trochu do zákruty, problém je keď to netrafíš úplne presne a kolesom trafím tú polgulu či čo to je a koleso mi odrazilo mimo os doskoku, odvtedy radšej extra pomaly a v šikmom uhle medzi tie p*coviny, na horáku ani nepribrzdujem a ani necítim že som cez to prešiel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Alebo únava, teplo, stres z práce, náhla nevoľnosť. Chybu môže spraviť každý.
Retarder dole kopcom 😁
A tiez si myslim ze su nebezpecne tie gule zlte
na ziletke by som si netrufol ale na HT netreba ani brzdit a pekne sa to da predrcnut
To nemoze byt problem hopsnut ani na ziletke, vsak trafis sa medzi prve dva a ten jeden stredny hopsnes snad uplne bez namahy na hocicom (ani vysoko, ani daleko netreba ist, v podstate sa iba nadlahcis).
Aj keď by boli 4 rady, tak dve polgule nie sú od seba tak ďaleko, aby sa nedali preskočiť. Mne sa to zatiaľ darí.