fair point. ja som trochu zdeformovany v tom co povazujem za kopec a krce som na biku nemal hooodne dlho. zas na druhej strane ked si spomeniem na svoju prvu lejzi vo Svite v 2003 tak tak nejak chapem co sa snazis povedat. fair point...
Ja som nejake tyzdne predtym moc nebicykloval, ale na moje pomery som si siel dobre tempo. Finish, napriek tomu, ze je kratky som ale zacal krcovat, pretlacil som ale nechybalo vela aby som zisiel z bicykla.
Sasulnik to je klasicky problem stravy - ten segment je relativne pravidelny - tych cez 20% tam fakt nie je... ale je to klasicka hlavna cesta s "miernym" sklonom.. ale tesne pred cielom a pecie tam...
pisu, ze pocitaju s +- 700 ucastnikmi..
Mimochodom, vie mi niekto poradit ako to bude pre nas "CPckarov"? Bude sa dat niekde pri strkovci zaparkovat? ide o to, ze zatial nie som prihlaseny, lebo sa mi podarilo pred asi mesiacom zlomit paku a nova co mi prisla "tiekla" takze este stale riesim reklamaciu - ale snad uz bude bicykel ready do buduceho tyzdna - takze ak by som sa rozhodol sa prihlasit, da sa rano prist a v pohode niekde zaparkovat a este sa zaprezentovat?
Toto riešia aj mnohí z BA. Malo by sa dať parkovať v nezregulovanych zónach, čiže na východ od ulice Bajkalská. Teda aj v okolí štartu a “mestečka”. Bude to augustový víkend a malo by byt viac voľných miest.
Toto riešia aj mnohí z BA. Malo by sa dať parkovať v nezregulovanych zónach, čiže na východ od ulice Bajkalská. Teda aj v okolí štartu a “mestečka”. Bude to augustový víkend a malo by byt viac voľných miest.
pre istotu len doplnim, ze parkovisko pri Strkovci (na mapke trojuholnik napravo) sa slusne zaplni aj cez vikend a hlavne, ze na Sabinovskej v useku Drienova-parkovisko je Zakaz zastavenia. navstevnici roznych udalosti v okoli jazera to radi ignorujú a potom sú smutní (MP vie kde zarobiť).
Takže ak niekto chce čo nejbližšie k jazeru, tak radšej Billa na rohu Bakalskej/Drienovej
pre istotu len doplnim, ze parkovisko pri Strkovci (na mapke trojuholnik napravo) sa slusne zaplni aj cez vikend a hlavne, ze na Sabinovskej v useku Drienova-parkovisko je Zakaz zastavenia. navstevnici roznych udalosti v okoli jazera to radi ignorujú a potom sú smutní (MP vie kde zarobiť).
Takže ak niekto chce čo nejbližšie k jazeru, tak radšej Billa na rohu Bakalskej/Drienovej
Billa má to parkovisko spoplatnené. Zadarmo je parkovanie iba 90 min. Takže cepečkárom doporučujem využiť parkoviská pri nákupných centrách ako Avion, Zlaté Piesky, Bory, Danubiana, cintorín Vrakuňa a podobne na bezplatné parkovanie.
Kedze sem prispievaju aj ludia z organizacneho stabu, spytam sa tu. Budu sa asfaltovat aj diery za Borinkou v smere k zaciatku stupania Strmina? Niektore z nich su dost velke a hlboke a priamo v jazdnej drahe baliku, ktory tu bude este dost pocetny a vyhybanie sa im moze sposobit problemy. Viem to z vlastnej skusenosti z minuleho roka, ked som do 1 diery nabehol bez toho, aby som si ju vsimol a stocilo mi riaditka trochu dodola (potom som to mal cely cas v hlave pocas zjazdov, ci sa ten karbon aj nenalomil a nepovoli ). Dakujem za info.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mimochodom, vie mi niekto poradit ako to bude pre nas "CPckarov"? Bude sa dat niekde pri strkovci zaparkovat? ide o to, ze zatial nie som prihlaseny, lebo sa mi podarilo pred asi mesiacom zlomit paku a nova co mi prisla "tiekla" takze este stale riesim reklamaciu - ale snad uz bude bicykel ready do buduceho tyzdna - takze ak by som sa rozhodol sa prihlasit, da sa rano prist a v pohode niekde zaparkovat a este sa zaprezentovat?
Billa má to parkovisko spoplatnené. Zadarmo je parkovanie iba 90 min. Takže cepečkárom doporučujem využiť parkoviská pri nákupných centrách ako Avion, Zlaté Piesky, Bory, Danubiana, cintorín Vrakuňa a podobne na bezplatné parkovanie.