Paradne - neprsalo, prasilo sa (na Horalovi!). A aj napriek tomu hmla na zjazde. Mne sa tam zarosili zvonku okuliare a mal som problem sledovat partaka.
Siel som lejzi a mozem povedat, ze tie zmeny trati neublizili. Skor ju zlepsili. Menej asfaltu, viac lesa. Boli aj stojky strme, kde sa v mojej vykonnostnej kategorii tlacilo, ale fajn.
Hehe dobre to bolo .zabava ,pekna trať a fajn ľudia.. este som vo Svite rano s rodinou na výlet
Ps vracal som sa ako bumerang
Ps2palenky na obcerstovačkach paráda
Ps 3 ako vždy skvela organizacia.dikes vsetkym čo priložili ruku
Zobrať peniaze za štartovne dodržiavať ich pravidlá a preto mi láskavo dovolia sa pobicyklovat super?
Uz si mal precipovane a ambiciu na debnu?
O problematickej ferovosti sutaze v ramci ebike kategorie je tu tema.
+ani sa nedivim, ze organizatori nechcu riesit navyse este podnety typu, henten ma precipovane...
mirdo Organizator nema problem s ebike. Ebike kategoria ma problem so zabezpecenim ferovosti sutaze a ty mas problem to pochopit. Nesutazne nastavenie tak ako je teraz, si najde svoju cielovku. Ak nie tak kategoria zakape.
Mam dojem , ze na Slovensku najdes aj maratony, kde je ebike kategoria "sutazna". Treba si najst take, ked ta to potesi.
Tu to presne vyzera, ze organizator je proti, ale spozor pozaduje ebike kategoriu. So zabezpecenim ferovosti nema podla mna nikto problem, kedze v drvivej vacsine su pre ebike vypisane 2 kategorie: pedelec a open. Open kategoria je vacsinou tak prazdna, ze keby som na mojom poslednom maratone siel v open kategorii tak skoncim na 4. mieste takto som bol v polke vysledkovej listiny pedelec kategorie.
Ze to ide vsetko sklbit dokopy ukazali napr v Sl. raji. Pre ebike boli na vyber stredna a aj dlha trat.
Čakal som odpoveď od organizátorov či sa im to zdá fér zobrať peniaze za štartovné a nevyhlasiť výsledky, neriešil som férovosť kategórie ani svoje ambície
mas tam zabezpecenie mas tam obcerstvovacky mas tam znacenie mas tam vsetko co potrebujes na to aby si sa povozil. ak ti tak velmi ide o pohar tak si jeden kup za 3.5E a este aj usetris... https://www.etrofeje.sk/pohar-610-z-s-b/
Čakal som odpoveď od organizátorov či sa im to zdá fér zobrať peniaze za štartovné a nevyhlasiť výsledky, neriešil som férovosť kategórie ani svoje ambície
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bolo fajn ťa stretnúť. Pekne sme si pojazdili
Siel som lejzi a mozem povedat, ze tie zmeny trati neublizili. Skor ju zlepsili. Menej asfaltu, viac lesa. Boli aj stojky strme, kde sa v mojej vykonnostnej kategorii tlacilo, ale fajn.
Hehe dobre to bolo .zabava ,pekna trať a fajn ľudia.. este som vo Svite rano s rodinou na výlet
Ps vracal som sa ako bumerang
Ps2palenky na obcerstovačkach paráda
Ps 3 ako vždy skvela organizacia.dikes vsetkym čo priložili ruku
Uz si mal precipovane a ambiciu na debnu?
O problematickej ferovosti sutaze v ramci ebike kategorie je tu tema.
+ani sa nedivim, ze organizatori nechcu riesit navyse este podnety typu, henten ma precipovane...
Ked mas ty problem tak tam nechod. Jednoduche nie?
Mam dojem , ze na Slovensku najdes aj maratony, kde je ebike kategoria "sutazna". Treba si najst take, ked ta to potesi.
Ze to ide vsetko sklbit dokopy ukazali napr v Sl. raji. Pre ebike boli na vyber stredna a aj dlha trat.
https://www.etrofeje.sk/pohar-610-z-s-b/
niekto ta nuti zaplatit ?
Vlastoch , nenúti ma nikto,ale to neznamená že je to fér